My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:i słonecznie się zrobiło:)
kicham, prycham, boszzzzzzzzzzzzz że też do człeka się coś przyczepi....
ja już po II śnaidanku, kanapeczki z twarogiem i miodem, oraz cieplutkie mleko;) i tak odliczam z jakieś pół godzinki i drzemka będzie heheheh... -
nick nieaktualnyAsha ja budzę się około 5tej..spać już o tej godzinie nie mogę...więc po przeliczeniu po 5h już się śpiąca robię, a po II śniadanku zawsze hehehehe...
nie spodziewałam się (przed ciążą) że taki "śpioch" się włączy, bo to już prawie 3miesiąc jest, jak mam drzemki w ciągu dnia, a wieczorem i tak padam około 20-21wszej.... -
Malenq wrote:Asha ja budzę się około 5tej..spać już o tej godzinie nie mogę...więc po przeliczeniu po 5h już się śpiąca robię, a po II śniadanku zawsze hehehehe...
nie spodziewałam się (przed ciążą) że taki "śpioch" się włączy, bo to już prawie 3miesiąc jest, jak mam drzemki w ciągu dnia, a wieczorem i tak padam około 20-21wszej.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynio 3 drzemki w ciągu dnia....hehehehehe
i już ziewanko się włączyło, więc drzemeczka wzywa...
do później kochane....
cymcia odzywaj się i nie smutkaj już
Asha "calma e sangue freddo" (spokój i zimną krew zachowaj)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 10:24
-
Krokodylica wrote:cymcia nie łam się.
Ja już jakiś czas temu stwierdziłam że nie ma co się zbytnio wyrywać do ludzi z pomocną dłonią...
Kotka a jakaś ładna długa halka pod sukienkę???
Eh nei wiem. To nawet nei o to chodzi ze majtki widac ale o to ze material poprostu sie odbija. ALe sprobuje. -
eh teśc jest gbur nie cierpie go ale o teściową sie martwie
ona ma problemy z ciśnieniem teraz ponad miesiąc kasłała miała jakiegos wirusa migdał ja bolał a we wtorek zaczeło sie jej krecic w głowie obraz jej uciekał
w środe juz nie mogła wstac z łóżka takiego kołowrotka miała jakies omamy wzrokowe ciśnienie 160 i teść ja do szpitala zawiózł badają nie wiedza co to -
KotkaPsotka wrote:Eh nei wiem. To nawet nei o to chodzi ze majtki widac ale o to ze material poprostu sie odbija. ALe sprobuje.
Ale jak byś wzięła jakąś satynową do ziemi halkę to będzie wyglądać jak część sukni i nic się nie będzie odbijać. A panie w salonie sukien ślubnym powinny Ci to doradzić i ogarnąć.... a nie jak durne cielęta. Przecież można z innej sukni coś pomieszać.
Biedroneczka będzie dobrze.Asha, Tamka lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:co do drzemania w ciazy to ja poprzednio w pracy spałam nawet zamykałam pokój i dwie drzemki po pół godziny były a ptem w domu spałam do 18 zjadałam kolacje i szłam spac hehr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 10:50