My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
cymcia wrote:a głównie jakoś takoś chyba PMSowo i płaczliwie.... to będzie długi i trudny dzień, tyle do zrobienia, szukałam wsparcia u znajomej mojej, ale kompletnie mnie zignorowała, czyli walczyć z jedną rzeczą muszę sama.... esh
a ja zawsze głupia lecę i pomagam wszystkim....
not funny!
nikt cie bardziej nie zrozumie niz my tutaj
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:mnie sie głupiki roznozyły ale zostały 3 reszte zjadły inne ryby i mamusia bo do kotnika mi wskoczyła
mam glonojada sumika miałam molinezje ale padły wiec zostały głupikii złota rybka heeh
-
smarta cieszę się że wracasz do świata żywych.
Malenq ja mam fasolkę po bretońsku. Muszę przyznać że wyszła mi zeje*ista.
Asha mój chłop tak samo mięsny.
Tamka, ciiiicho. Nie wszyscy muszą wiedzieć że jestem niewyżyta. :PPP
Nastka trzymam kciuki za fasolę!!!! I masz rację, wysypiaj się.
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to moze i u mnie jakies dziwne tempki bo slabo spie? ale ja w sumie zawsze kiepsko spalam, tzn. nawet jesli szybko zasne to i tak spie krotko bo pobudka skoro swit
od 2 tyg. albo ja albo maz jestesmy w domu bo dzieci chore, wiec widzimy jak budowlancy pracuja i powiem wam ze trafia mnie jak widze, to slimacze tempo!!! i jeszcze jak marnuja materialy! no ie ma szans by sie wyrobili ze wszystkim!!! nie ma! poza tym i tak czuje sie oszukana. jeden z nich byl u nas na poczatku pogadac o cenie i o tym co chcemy by bylo zrobione. podal cene, a teraz rozne kwitki wychodza. wkurzona jestem na meza, bo on mial sie tym zajac i jak mu podpowiadalam co i jak nalezy zrobic, to sie wsciekal! czekam do rachunku i bedize dysskusja, bo ja nie odpuszcze! jeszcze sobie robia 2 przerwy, ktore trwaja 30 min kazda i ja za to place. wg prawa norweskiego moga miec jedna taka dluga przerwa, druga 10 min - nie dluzej
Jezdzi ktorras z was nissanem Note? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:a ja to jestem wszystko lubna.... najpierw próbowałam sobie poprawić humor Milky Chance, nie dał rady, więc teraz dobijam się Laną Del Ray
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 10:04
cymcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny