My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Weglug zasady dodawania temp jak sie wczesniej wstaje to temp wyzsza byla dzisiaj...juz nic nie wiem...dobra juz sie nie odzywam...zmienmy temat
zahra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaaaaa wpadłam na makaron z brokułami, parmezanem, orzeszkami pinii....
z dostępnych produktów w domu heheheh...
gołąbki miałam w niedzielę, mielone w poniedziałek, wczoraj młode ziemniaczki z jajeczkiem i koperkiem....a pustki w lodówce (przed wyjazdem chcę ją wyczyścić)...
Nastka HEJ, HEJ.... gdzie się podziewałaś skarbie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 09:30
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYasmin, telepatia
Troszkę byłam zajęta. Praca, a później bzykowanie no i tak nam zeszło. Weszłam na chwilę, ale zaraz muszę znowu iść i pewnie do wieczora lub jutra nie zajrze na forum. Plus jest taki, że ostatnio lepiej śpię i ogólnie lepiej się czujęAsha, Malenq, Yasmin, Tamka, Krokodylica, justta lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Yasmin, telepatia
Troszkę byłam zajęta. Praca, a później bzykowanie no i tak nam zeszło. Weszłam na chwilę, ale zaraz muszę znowu iść i pewnie do wieczora lub jutra nie zajrze na forum. Plus jest taki, że ostatnio lepiej śpię i ogólnie lepiej się czuję -
nick nieaktualnyAsha buhahahahha...nie no u mnie małż mięsko lubi, ale czasami sam się doprasza czegoś BEZ....ale za to SZWAGRA mam mięsnego...nie zje jak mięsa nie będzie...współczuję mojej siostrze....;( mój lubi w piątki naleśniki z dżemem i serem, albo makaron na słodko itp. i wszelakie misz maszy warzywne...
Nastka to dobrze, że nastrój dopisuje.....miłego weekendu zatem;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 09:33
-
Nasturcja wrote:Yasmin, telepatia
Troszkę byłam zajęta. Praca, a później bzykowanie no i tak nam zeszło. Weszłam na chwilę, ale zaraz muszę znowu iść i pewnie do wieczora lub jutra nie zajrze na forum. Plus jest taki, że ostatnio lepiej śpię i ogólnie lepiej się czuję
Usprawiedliwiłaś się więc jest ok. Bi ja tutaj obecność sprawdzam i masz 2 dni opuszczoneMalenq, Krokodylica, zahra lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Asha buhahahahha...nie no u mnie małż mięsko lubi, ale czasami sam się doprasza czegoś BEZ....
Nastka to dobrze, że nastrój dopisuje.....miłego weekendu zatem;)Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Yasmin wrote:Biedroneczko, przy takich długich cyklach (jak moje, bo mam podobnie) wcześniej niż około 17 dnia cyklu ja bym sie owulki nie spodziewała. Ale oczywiście rób testy, szkoda byłoby przegapić. W sumie to wszystko sie może zdarzyć, no nie?
ja wiem ze tak ok 17-18 dzien a testy chce robic zeby wyłapac ten najciemniejszy