My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się stresowałam przez 1,5 cyklu. Potem mi przeszło.

Wiadomo, chcę bobasa, ale moje nerwy nic tu nie przyśpieszą.
Jakoś wyluzowałam. 
Czasem jak mnie zaczynają nerwy łapać to zajmuję się czymś innym i przechodzi.
A co do Twojego wykresu to wygląda pozytywnie i objawy też w pewnym stopniu, no ale nie o to chodzi żeby Cię nakręcać.
Sennik:
szczur:
widzieć biegającego: jesteś przez kogoś namiętnie kochany
bać się go: jeśli się czegoś boisz, lepiej nie ryzykuj
mysz:
widzieć biegającą: konflikty i zmartwienia
Cholera nie wróżą mi ciąży.
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha, sorry bo ja nie jestem zwolenniczką nakręcania, ale bóle jak @ to jest zupełnie normalny objaw fasolki
w dodatku, to już Twój 13!!
jak jurto nie przyjdzie to mamy jasność 
Ps. Jest w 100% że zawsze 12sto dniową masz lutealną? Just asking
zahra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale zeby az taki ten bol? ...wiesz co liczylam dni od spadku w ostatnim cyklu wyszlo ze 15... Od wyznaczenia owu przez system jest 12.. Wiec dzisiaj jest 14 od spadku..ja nie wiem kochana jak to liczyc dokladnie...bo tamten cykl byl hsg wiec byl troche zaburzony...jak masz jakis pomysl to by bylo superYasmin wrote:Asha, sorry bo ja nie jestem zwolenniczką nakręcania, ale bóle jak @ to jest zupełnie normalny objaw fasolki
w dodatku, to już Twój 13!!
jak jurto nie przyjdzie to mamy jasność 
Ps. Jest w 100% że zawsze 12sto dniową masz lutealną? Just asking
-
Biedroneczko, przy takich długich cyklach (jak moje, bo mam podobnie) wcześniej niż około 17 dnia cyklu ja bym sie owulki nie spodziewała. Ale oczywiście rób testy, szkoda byłoby przegapić. W sumie to wszystko sie może zdarzyć, no nie?
zahra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ooo ja tez mam akwaruim i to dosyc duze i mi sie teraz ryby rozmnazaja na potege i mam czesto sny o tym ze sie rozmnazaja jeszcze bardziej..masakraBiedroneczka83 wrote:Yasmin hej

hehe ja mam myszke w domu wiec sie ich nie boje ale na szczury mam obrzydzenie i na te ich jajca hehehe
w domu mamy mysz były 2 ale padłą jedna i świnke morską wielkości małego Yorka oraz akwarium z rybkami
-
Tak zrobie jak @ nie przyjdzie i do soboty nie zwariujeMalenq wrote:Asha skarbie, tak jak pisałam w sobotę możesz ŚMIAŁO testować

bo mam takie uczucie jakby mi juz tam lecialo, ale nic narazie...szalu mozna dostac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 08:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No w sumie juz mam beret zryty...nie wiem czy gorzej moze byc ,chyba nieMalenq wrote:Nie zwariujesz....nie ma takiej opcji:P
...i strona 803 tada
zaraz dojde do 1000.. Spoko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 08:51
Malenq lubi tę wiadomość