My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Inezka* wrote:hej diewczyny,
ja mam jedno dziecko i jedną ciążę utraciłam (bliźniaczą w 22 tygodniu)
jak myślicicie, czy jest sens robić badanie nasienia jeżeli nie staram się o dziecko po raz pierwszy? -
Inezka* wrote:hej diewczyny,
ja mam jedno dziecko i jedną ciążę utraciłam (bliźniaczą w 22 tygodniu)
jak myślicicie, czy jest sens robić badanie nasienia jeżeli nie staram się o dziecko po raz pierwszy?
Witaj Inezkaw naszych skromnych progach
hm zaszkodzić nie zaszkodzi a moze pomoże -
Asha wrote:To do owulki jeszcze chwola, ok 18 dc prawdopodobnie moze nawet pozniej
, i potem wzrosnie
nio niby owulacja przewidziana na 13 lipca wiec działać będziemy na bank 11 a potem 13 heheh czyli teraz az do tego czasu bedzie niska dopiero po owulacji ma skoczyć tak??
jeszcze musze sie wiele nauczyć hehehe -
Biedroneczka83 wrote:nio niby owulacja przewidziana na 13 lipca wiec działać będziemy na bank 11 a potem 13 heheh czyli teraz az do tego czasu bedzie niska dopiero po owulacji ma skoczyć tak??
jeszcze musze sie wiele nauczyć hehehe -
kasiarzyna wrote:Zabieram sie do pracy ostro dziewczeta, wiec milego dzionka
wyjde sobie wczesniej żeby dokonczyć zupke i spakowac moją niunie na wyjazd jutrzejszy ponoś usnęła wczoraj u babci od ręki
i spała spokojniutko całą noc
-
Biedroneczka83 wrote:Tak ale mam zamiar zacząć w poniedziałek żeby miec obraz rozwoju sytuacji bede je wklejac i podpisywac datą aż do 16 -17 lipca czyli zaczne od 12 dnia cyklu
-
dzien dobry
ja dzis pracuje z domku i pilnuje moich chlopakow.
Asha, trzymam kciuki aby @ nie przylazla jednak
U mnie znow dziwne wysokie temp. w pierwszej fazie cykluszyjka caly czas otwarta, a to dopiero 9dc (ovu mam zazwyczaj miedzy 15-20 dc). chyba od przyszlego cyklu daruje sobie mierzenie i spr. a jedynie do naszego watku bede zerkac..
u nas cala noc lala!! ale jak!!! juz dawno tak nie padalo (u nas zazwyczaj pada caly czas, ale od kwietnia mamy calkiem fajan pogode).
Tamka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:To dobrze bo mi sie zdaje ze bedziesz miala owu pozniej przy tak dlugich cyklach, zycze powodzenia i trzymam kciuki...zycze owocnego i przyjemnego bzykanka
wiesz co ja własnie nie am pojęcia jak to jest bo w poprzednim cyklu miałam 7 dni wczesniej niż przewidywałam -
beszka wrote:dzien dobry
ja dzis pracuje z domku i pilnuje moich chlopakow.
Asha, trzymam kciuki aby @ nie przylazla jednak
U mnie znow dziwne wysokie temp. w pierwszej fazie cykluszyjka caly czas otwarta, a to dopiero 9dc (ovu mam zazwyczaj miedzy 15-20 dc). chyba od przyszlego cyklu daruje sobie mierzenie i spr. a jedynie do naszego watku bede zerkac..
u nas cala noc lala!! ale jak!!! juz dawno tak nie padalo (u nas zazwyczaj pada caly czas, ale od kwietnia mamy calkiem fajan pogode).
Beszka a moze termometr zmieńja mierze tradycyjnym cały czas
Dzieli nas jeden dzien oby były owocnie w tym cyklu kochana