My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja się chyba jeszcze nie stresuję Ale Mój to już trochę - już po pierwszym cyklu starania pytał dlaczego nie zaszliśmy w ciążę. Teraz też siedzi jak na szpilkach, chociaż nie daje po sobie tego poznać...
A jak się chcę odstresować to... "serduszkuję" Nic mi tak nie pomagaMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazja wrote:dziewczyny czy wy tam spicie ??? ;P Mi sie wydaje, że wszystkie musimy sie odstresować. Ja dzisiaj obiadek na mieście ... kino ... pasek św Dominika i do dzieła ;P .... a co Wam pomaga się zrelaksować ???
A co to relaks? :-p
Mi dobrze dzis fitness zrobil. Tak sie wyluzowalam, ze sie trenerka nadziwic nie mogla, ze jako jedyna dalam rade zrobic cwiczenie rodem z pilatess.Nie pytajcie co to bylo bo za Chiny nie pamietam, ale trzeba bylo sie niezle wygiac. Lozkowe wygibasy czynia cuda, gibka jestem jak guma! :- DModelka, Blysk_kotka, Bergo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień doberek wszystkim
Zielona Kropeczka - witamy w naszych skromnych progach
Biedronka - co to masz za pracę że masz co tydzień basennn ? ja tez chce !!!!!!!!!!!!!!!!!! )))
Ale tak ...mnie tez basen, jacuzzi relaksuje, rower, książka, albo zwyczajne przytulenie do Męża
Allle słonko świeci, a rano tak bardzo padało Weekend ma być ładny
A myyyy jutro 3 rocznica ślubu -
nick nieaktualnymaximka84 wrote:Dzień doberek wszystkim
Zielona Kropeczka - witamy w naszych skromnych progach
Biedronka - co to masz za pracę że masz co tydzień basennn ? ja tez chce !!!!!!!!!!!!!!!!!! )))
Ale tak ...mnie tez basen, jacuzzi relaksuje, rower, książka, albo zwyczajne przytulenie do Męża
Allle słonko świeci, a rano tak bardzo padało Weekend ma być ładny
A myyyy jutro 3 rocznica ślubu
Oj nie chcialabys sie zamieniac na ta bande idiotow i wieczny chaos! Za te stresy to nam sie basen jak psu miska nalezy!
Najlepszego z okazji rocznicy!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybiedronka1982 wrote:Agentka ze mnie nieprzecietna to fakt! A o pracy coz... nie chce was tu szczegolami zanudzac....
hihihi, szczegółami jak szczegółami, ale wiesz...nie każdy w pracy ma darmowy basen raz w tygodniu
ok, lece na ''Barwy Szczęścia''
Miłego wieczorku