My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:Wow 52 pkt w życiu tyle nie miałam, mój rekord to 33
Wiec u ciebie na bank będzie zielono
Pobiłam swój rekord, bo wcześniej dobiłam do 40, ale teraz za szyjkę dostaję codziennie +2
Wydaje mi się że nie ma reguły, bo Ania84 chyba miała już coś ok 80-90pkt a Nenaaa chyba tylko 30pkt, więc i tak nie wiadomo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam sie i ja....z lozka
wirus i mnie dopad, wiec caly dzien dzis mam biegunke, wymioty, mdlosci itp. Juz sil nie mam
od razu ciaze mi sue przypomnialy i watpliwosci pojawily
Za wszystkie sikajace trzymam kciuki!
Helenkq nie martw sie. Mi tez w ciazy chcialo sie i nie chcialo jednoczesnie, a maz narzekal -
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Ojjeeeejjjj jakie tu nastroje.
A ja wróciłam właśnie od gina.
Była "piękna" owulacja hehe.
Pan ginekolog mówi do mnie "to do roboty", "panie doktorze jak to? przecież to już po robocie!" "no właśnie widzę że pani jakaś taka wymęczona.Ale nie zaszkodzi dzisiaj poprawić".
Także jak mężulek wróci będziemy poprawiać.
Endometrium 8mm czyli super, ale pan ginekolog powiedział, że grubością endometrium nie należy się przejmować.
aaa suuuper no to poprawiaj
ja zrobiłam testa owu ale bledziuchny oj bledziuchny hehe myslałam ze z dnia na dzien bedzie ciemniejszy a tu wczoraj był ciemniejszy niz dziś -
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:Anuśka ty szczesciaro za trzy dni uropujesz się
fajnie tez bym chciala
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Nie wiedziałam. Myślałam, że max może być 6 pkt dziennie. Ja sobie tylko wpisuję objawy zgagi i to wszystko. Dawniej każdą pierdółkę wpisywałam aby sobie punktów nazbierać
no i czy wygram, aż.. wygrałam!
mnie kiedyś za mdłości, wrażliwe piersi, omdlenie, metaliczny smak i coś jeszcze dało 10-chę
Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Ja jeszcze nie miałam żadnych objawów, jak tak piszecie, że macie tyle punktów to jakoś mi smutno, że u mnie nigdy nic się nie dzieje
13 cykl i dupa -
konwalianka wrote:haha, mój P mówił, że to taki konkurs i co cykl nabijalismy się ile punktów udało się zdobyć
no i czy wygram, aż.. wygrałam!
mnie kiedyś za mdłości, wrażliwe piersi, omdlenie, metaliczny smak i coś jeszcze dało 10-chękonwalianka, Krokodylica, Nenaaa, Zima, Nieukowa, Tamka lubią tę wiadomość