My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:Hej hej wszystkim
Anuśka ja identycznie miałam dziś rano. Lecę do kibelka pewna że @ ze mnie zaczyna lecieć a tu meeega duża ilość śluzu, takiego wodnistego bialego
a tak na koniec to dzień dobry kochane :* -
Anuśka wrote:Ale się wystraszyłam.... Cały czas czuję że @ jest za rogiem i tak sobie siedzę z małżem na tarasie i nagle czuję że coś leci... Już mi się słabo zrobiło, łzy w oczach i bieg do łazienki... Patrzę a tam duuużo białego śluzu... Ja do tej niedzieli osiwieję
Anastazja gratki 10-pkt!
cymcia - sto lat i jeszcze zielonych kropekWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 08:00
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:I dostałam dziś 10 pkt
ja jeszcze nie punktuje ale zobaczymy dzis przerwa w bzykanku heh bo rano jeszcze zołnierzyki wychadili hehehe
zobaczymy jaka temp bedzie jutro hmm choć wcale bym sie nie zdziwiła jay owu yła wcześniej tylko w 2 poprzednich cyklach to ewidentnie widziałm sluz ciągnący a w jeden dzien nawet taki glut wychodził ciągnący a teraz hmmna zewnątrz sucho leko slisko w środku -
Arienna wrote:miałam tak samo wczoraj....... mało nie zeszłam na zawał, ale niestety dziś mam 0.3 stopnia w dół więc Anastazjaaa ratuj, Biedroneczce powiedzialaś że odbije i odbiła.... pomocy!
a tak na koniec to dzień dobry kochane :*
istne czary mary Anastazjaa potrafi robić hehe
a powiedzcie czy jest możliwy taki niewielki spadek wogóle??? -
Anastazjaaa wrote:Ponoć to normalne że temperatura nam się zmienia. Chyba gorzej by było jakby wykres był prosty jak od linijki.
Byle by nie było za dużego spadku
no zobaczymy mam nadzieje hmm sluz to sobie sprawdze chyba dopiero popołudniu bo małż miał sporo wczoraj tych wojowników hehehe -
Dzień doberek.
Anastazja wykres piękny, liczę na zielone zakończenie u Ciebie!
U reszty dziewczyn zresztą też.
A ja chyba pierwszy raz w życiu miałam regularną konkretną owulację.Moje tempki jeszcze nigdy tak ładnie nie wyglądały.
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:
Krokodyl, Ty jestes nie do zdarcia! Ja juz bym sobie elzbiete musiala wymienic! Zmajstrujecie s koncu tego kropka, doigrasz sie, zobaczysz!
Hehehehhe moja kaśka na razie ma się dobrze.Jeszcze rano poprawiłam poprawione. :PPPP
Ale śluziku już coraz mniej.
Bardzo chętnie się doigram.Przecież granie się na potęgę bez zabezpieczenia musi w końcu coś przynieść.
-
smarta wrote:Ja to się dziś z małżem poprztykalam, normalnie ubije go kiedyś. Z tekstem mi wyskoczył że mam grubą dupe i dawno na wagę nie wchodziłam bo stwierdziłam że do tego meczu to normalnie piwko sobie wypije. Gdyby sedzina na procesie byla to by mnie uniewinnila za morderstwo w afekcie...
COOOOO????? Oooo smarta. Ta zniewaga krwi wymaga!!!!
Jak facet może powiedzieć swojej kobiecie, że ona ma grubą dupę???? Na siebie niech popatrzy. Zwykle naszym facetom daleko do Banderasa. Ale kogoś to by poprawiali.
Mój jak by mi tak powiedział to by dostał w pysk.
A tak apropos, nie mam w mieszkaniu wagi i byłam 2 dni temu u rodziców i schudłam 2 kg. 52kg teraz ważę. Ale u mnie to normalne raczej, w zimie przybieram 2kg a w lecie zrzucam. I tak trzymam cały czas tą wagę. -
Krokodylica wrote:Dzień doberek.
Anastazja wykres piękny, liczę na zielone zakończenie u Ciebie!
U reszty dziewczyn zresztą też.
A ja chyba pierwszy raz w życiu miałam regularną konkretną owulację.Moje tempki jeszcze nigdy tak ładnie nie wyglądały.
nio wykresik idealnyzapładnialny
czekamy na zielonego krokokropkaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Krokodylica, byłam bliska żeby mu strzelić ale on mnie specjalnie prowokuje wiec za wszelką cenę się opanowuje co by mu nie dać satysfakcji
A koncert... taka miłość z lat dziecięcychtaki zespół kiedyś był popularny teraz mniej - Kelly family - sokowe kariery teraz mają i Paddy Kelly do Gdańska przyjeżdża
******************************GANG18+***************************** -
Hej laseczki... Na oczy nie patrzę dzisiaj... No nie mogę wstać....
Konwalainka jak Ty piszesz :"też tak miałam" to odrazu cieplej na sercu.
Anastazja ja dzisiaj też dostałam 10pkt, będzie toster jak nicAle szyjka mam wrażenie że zaczyna mi się pomalutku otwierać, tak jakby się szykowała do @
Cymcia no no... Sto lat...Z czego kilka siedzenia w pieluchach i wstawania po nocach do dzieci
Krokodylica, Anastazjaaa, konwalianka lubią tę wiadomość
-
smarta wrote:Krokodylica, byłam bliska żeby mu strzelić ale on mnie specjalnie prowokuje wiec za wszelką cenę się opanowuje co by mu nie dać satysfakcji
A koncert... taka miłość z lat dziecięcychtaki zespół kiedyś był popularny teraz mniej - Kelly family - sokowe kariery teraz mają i Paddy Kelly do Gdańska przyjeżdża
To zazdrośnik jeden... A czemu z Tobą nie jedzie? -
nick nieaktualnyKelly family
kiedyś cały pokój miałam obwieszony ich plakatami z bravo
Smarta co Ci faceci mają z takimi jazdami, mojemu też czasami odpierdala jak idę sama na imprezę, chce mi tak dosrać żeby mi się na drugi raz odechciało łażenia. To trzeba dusić w zarodku bo inaczej na głowę wejdą dziady wstrętne