My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
A w kwestii wielkich dup, to sama takową posiadam i mam kumpla w pracy, który zawsze musi to skomentować. Jak pierwszy raz mi powiedział że mam wielką śliczną pupę i nawet Jennifer Lopez wymięka to myślałam że się nabija, ale pracuję z nim już 3 lata i nie przepuści okazji żeby się moim dupskiem nie pozachwycać... Może Ci go wyślę, niech Twój sobie posłucha jaką masz piękną pupkę od innego faceta;D
Nenaaa, justta, Krokodylica, cymcia lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:A w kwestii wielkich dup, to sama takową posiadam i mam kumpla w pracy, który zawsze musi to skomentować. Jak pierwszy raz mi powiedział że mam wielką śliczną pupę i nawet Jennifer Lopez wymięka to myślałam że się nabija, ale pracuję z nim już 3 lata i nie przepuści okazji żeby się moim dupskiem nie pozachwycać... Może Ci go wyślę, niech Twój sobie posłucha jaką masz piękną pupkę od innego faceta;D
Fajny kolega
Wielkie dupska rządzą
Anuśka, justta lubią tę wiadomość
-
Dzien Dobry...widze,ze humory dopisuja od rana..wykresy macie piekne...fasolku sa drodze do zielonosci...nawet Kroko wykres zaczyna byc wzorcowy...niedlugo to forum zmieni sie w same zaciazone
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 08:57
Anuśka, Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
hej
a ja mam dzis malza w domu wiec juz mam tez wysprzatane
jak ja czesem kocham ta jego wade
kurde dziewczyny ja tam bym nie wytrzymała i testowała... wychodze z zalozenia ze lepiej wiedziec na czym sie stoi niz sie ludzic a jak sie udało to juz bedziecie wiedziec
Anuśka, cymcia testujcie bo nam pilno zielone zobaczyc... a sluz w ciazy zalewa... teraz okropnie jakbym miała @ ze sluzu czasem ech...
a Wy jedne nie narzekać.... na wielki tyłek... ja tam bym chciała... i wam moge pozazdroscic... bo ja jak przytyje to mam jedna wielka oponke nad paskiem i wygladam okropnie bo jakby weszlo w tylek to chociaz miałabym czym zarzucic...a tak tyłek jak u 18 a wyzej koło ratunkowe ;P... co bym nie utonełaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 09:06
Asha, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Ja mam kaśkę.
Może dlatego ona taka nie do zdarcia. :PPP
dzień dobry tak w ogóle
Cymciu, samych zielonych kropek! i zdrówka i spełnienia marzeń!
Anastazja, Anuśka i reszta - szalejecie, normalnie sypną się nam kropy w lipcu jak nic! sama zostanę na tym forum w kocuNenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Cześć Moje Piękne Laseczki z pięknymi tyłeczkami
Widzę, że punkciki za śluz dziś łapiemy
U mnie jakiś mega spadek temperatury i plamienie z rana. Na @ za wcześnie, w tamtym cyklu przed @ kilka dni mi temperatura powolutku spadała, więc jakaś anomalia u mnie. Czyli dobrze
Pisałam wam wczoraj że miałam sen, że mierzę temp. a tam mega spadek, a późnije okazało się że w realu jednak podskoczyła, dziś miałam powtórkę ale w drugą stronę. Śniło mi się że mi tempka podskoczyła do 37.4, budzę się mierzę a tam w dół. Normalnie strach zasypiaćmarissith, Asha, Nenaaa, helenkq, Tamka, Arienna, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
helenkq wrote:hej
Anuśka, cymcia testujcie bo nam pilno zielone zobaczyc... a sluz w ciazy zalewa... teraz okropnie jakbym miała @ ze sluzu czasem ech...
No mnie już zaczyna kusić... I nie dość tego w sobotę mi się szykuje impreza, więc chyba przełożę tą moją niedzielę na piątekTamka lubi tę wiadomość
-
haha ja też mam wielki zadek
mój ciągle mówi że kobieta powinna miec czym oddychać i czym pierdnąć
haha a mój teśc mówi oj synu synu mówiłem ci ze z dużymi piersiami ale nie z przerostem
Nenaaa, Asha, Anuśka, Tamka lubią tę wiadomość
-
choco wrote:U mnie jakiś mega spadek temperatury i plamienie z rana. Na @ za wcześnie, w tamtym cyklu przed @ kilka dni mi temperatura powolutku spadała, więc jakaś anomalia u mnie. Czyli dobrze
Dobrze, dobrze... A jutro sen o spadku tempki a ona w góóóórrręęęęęę
choco lubi tę wiadomość
-
Anuśka jutro 14 dpo najwyzsza pora dzis juz za pozno ale jutro z rana mozesz siknac razem z cymcia
ojojoj... choco chyba dzidzia sie wprowadzaja tam nie mialam plamienia, tylko lekki spadek tempki w dzien zagniezdzenia i okropny bol glowy poloczony z mdlosciami
moje jedyne mdlosci w ciazy
choco, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Lista sikania:
10 lipca - Anuśka
11 lipca - Cymcia
13 lipca - Marissit, Choco, Anastazjaaa, Nieukowa
14 lipca - Arienna, Kropka
16 lipca - Tamka
21 lipca - Krokodylica
26 lipca - Biedroneczka83
O jednak nie z Cymcią
A niech będzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 09:18
Tamka, helenkq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anusiek, ja siknęłam w południe, nie z pierwszego moczu, najpierw po test poszłam do apteki, potem czekałam aż mi się siuśki skoncentrują, hehe, zresztą przy Was to robiłam to wiecie jak było
I krecha wyszła gruuubasWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 09:19
marissith, Asha, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Lista sikania:
10 lipca - Anuśka
11 lipca - Cymcia
13 lipca - Marissit, Choco, Anastazjaaa, Nieukowa
14 lipca - Arienna, Kropka
16 lipca - Tamka
21 lipca - Krokodylica
26 lipca - Biedroneczka83
O jednak nie z Cymcią
A niech będzie...helenkq lubi tę wiadomość
-
heheh a ja zaczynam miec wątpliwości co do tych owu testów bo dwa miałm inne a jeden inny hmmmm pomieszane hehe
ale cdobra bede robic tak jak zaplanowałam
anusiek oo to jutro bedzie wielki day
a do mojego jeszcze 17 dni hehehehe wiecie co ja juz zasypiałam a małż ej jeszcze dorobic dzidzie trzebai bach hehehe
a ja wogóle zasnęłąm wczoraj jak małą usypiałam zasnęła pierwszy raz u sieie !!!upiii i wyparowłm sobie zupe musze dzis samego wywaru dorobić heheheAsha, Krokodylica lubią tę wiadomość