My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kroko, bajeczne wieści!
Anuśka, u nas tornado juz bylo, tzn dokladnie 50 km od Wroclawia, na wsi moim rodzicom polamalo drzewa, dzieciakom pogielo trampoliny, a jedna w ogole wywalilo z ogrodka!
Cisnienie chyba jest jakies ujemne bo caly dzien nosem po ziemii ciagne, a pani na jodze litosci nie miala, delikatnosci to ona w sobie nie ma za grosz, jak mi poprawia jakis element ciala, czy to nóżka czy to rączka, to aż mi w zawiasach zgrzyta
Nenek, cudniasty suwaczekWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 22:07
Krokodylica, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:Ja jeszcze nie miałam żadnych objawów, jak tak piszecie, że macie tyle punktów to jakoś mi smutno, że u mnie nigdy nic się nie dzieje
13 cykl i dupa -
beszka wrote:Witam sie i ja....z lozka
wirus i mnie dopad, wiec caly dzien dzis mam biegunke, wymioty, mdlosci itp. Juz sil nie mam
od razu ciaze mi sue przypomnialy i watpliwosci pojawily
Za wszystkie sikajace trzymam kciuki!
Helenkq nie martw sie. Mi tez w ciazy chcialo sie i nie chcialo jednoczesnie, a maz narzekal
beszka dopadło i Ciebiekuruj się.
-
Ale się wystraszyłam.... Cały czas czuję że @ jest za rogiem i tak sobie siedzę z małżem na tarasie i nagle czuję że coś leci... Już mi się słabo zrobiło, łzy w oczach i bieg do łazienki... Patrzę a tam duuużo białego śluzu... Ja do tej niedzieli osiwieję
cymcia lubi tę wiadomość
-
Oj Anuśka, Anuśka, mam Cię na celowniku
Krokodyl, Ty jesteś nie do zdarcia! Ja już bym sobie elzbiete musiala wymienic! Zmajstrujecie w końcu tego kropka, doigrasz się, zobaczysz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 09:01
Nenaaa, cymcia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ja to się dziś z małżem poprztykalam, normalnie ubije go kiedyś. Z tekstem mi wyskoczył że mam grubą dupe i dawno na wagę nie wchodziłam bo stwierdziłam że do tego meczu to normalnie piwko sobie wypije. Gdyby sedzina na procesie byla to by mnie uniewinnila za morderstwo w afekcie...
cymcia lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysmarta wrote:Ja to się dziś z małżem poprztykalam, normalnie ubije go kiedyś. Z tekstem mi wyskoczył że mam grubą dupe i dawno na wagę nie wchodziłam bo stwierdziłam że do tego meczu to normalnie piwko sobie wypije. Gdyby sedzina na procesie byla to by mnie uniewinnila za morderstwo w afekcie...
Smartunia- to będziemy razem w jednej celi siedziećja swojego myślałam, ze wczoraj zamordują ze 4 razy...... Dziwne, że jeszcze dzisiaj chodzi i dycha....
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny