My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dlatego ja nie zaczynam mierzyć, bo jak zacznę to już nie ma ucieczki. TO jak nałóg. Podobnie testy owu i ciążow, moglabym je robić codziennie dlatego przeslałam kupować
A i tak znowu mnie złapała dolina że nic z tego nie będzie ;/ Naprawdę... ile można? Leci nam 14 miesiąc starań a tak w ogóle 20 bez zabezpieczania się. Może zapiszę się na za-3-lata do poradni leczenia niepłodności na NFZ, bo wcześniej terminów nie ma...
-
Asha wrote:Dzien Dobry...widze,ze humory dopisuja od rana..wykresy macie piekne...fasolku sa drodze do zielonosci...nawet Kroko wykres zaczyna byc wzorcowy...niedlugo to forum zmieni sie w same zaciazone
U mnie po Clo takie cuda. Teraz to się cieszę że go jednak brałam i nie posłuchałam lekarza żeby jeszcze poczekać.Asha, Tamka lubią tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Dlatego ja nie zaczynam mierzyć, bo jak zacznę to już nie ma ucieczki. TO jak nałóg. Podobnie testy owu i ciążow, moglabym je robić codziennie dlatego przeslałam kupować
A i tak znowu mnie złapała dolina że nic z tego nie będzie ;/ Naprawdę... ile można? Leci nam 14 miesiąc starań a tak w ogóle 20 bez zabezpieczania się. Może zapiszę się na za-3-lata do poradni leczenia niepłodności na NFZ, bo wcześniej terminów nie ma... -
no i dlatego ja temperatury nie mierzę, miałam taką huśtawkę nastrojów, że masakra, nie mogłam zasnąć ze strachu, a później budziłam się od 4 co pół godziny, także odpuściłam
a jak widać śluz i testy też wystarczą do określenia owu, w tym miesiącu potwierdziłam to jeszcze monitoringiem, dzisiaj pobrałam krew na progesteron, gin powiedział, że jak wynik jest powyżej 10 tzn że owu była , zobaczymy -
Nieukowa, kochana, a jakie badania macie porobione? bo nie pamiętam?
u nas też niby wszystko ok, w przyszłym miesiącu sprawdzę jeszcze drożność jajowodów, ale ostatnio gin doszedł do wniosku, że to może być tzw czynnik szyjkowy, efekt konizacjiale podobno dramatu nie ma - po prostu trzeba szyjkę ominąć czyli zrobić inseminację, drogie to wszystko okropnie ale cóż, najwyżej nie będzie wakacji...
-
Tamka wrote:Kroko, Kaśka to jestem ja i potwierdzam - nie do zdarcia
dzień dobry tak w ogóle
Cymciu, samych zielonych kropek! i zdrówka i spełnienia marzeń!
Anastazja, Anuśka i reszta - szalejecie, normalnie sypną się nam kropy w lipcu jak nic! sama zostanę na tym forum w kocu
Tamka no widzisz, dobrze prawię.
A Ty nigdzie nie zostaniesz bo też zafasolkujesz, może i prędzej niż niejedna z nas.
Ja miałam bym Kaśka, ale nie jestem, bo śp. dziadek powiedział moim rodzicom, że Kaśki to okropne rozrabiary i kazał szukać innego imienia.Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Moze ja sie nie znam..ale mi sie wydaje ze ty mialas owu 19/20 dc...i spadek teraz to moze byc zagniezdzenie
kurcze......... możliwe bo 21 dc byłam popołudniu u gina i powiedział mi : jest pani świeżo po owulacji z lewego jajnika bo jeszcze dużo większy od prawego, co prawda testy owu mi wyznaczyły na 17-18....
teraz włączyłam spowrotem automatyczne wyszukiwanie owulacji i pokazało mi na 19 dcAsha, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:oj tam oj tam, zaraz rozrabiary
aureolę mam nad głową
Na głowie kwietny mam wianek
W ręku zielony badylek
Przede mną bieży baranek
Nade mną lata motylek....
Okaz spokoju i cnót wszelakichTamka, justta lubią tę wiadomość
-
Arienna wrote:kurcze......... możliwe bo 21 dc byłam popołudniu u gina i powiedział mi : jest pani świeżo po owulacji z lewego jajnika bo jeszcze dużo większy od prawego, co prawda testy owu mi wyznaczyły na 17-18....
teraz włączyłam spowrotem automatyczne wyszukiwanie owulacji i pokazało mi na 19 dc -
Anuśka wrote:To zazdrośnik jeden... A czemu z Tobą nie jedzie?
No ja mu proponowałam, żeby ze mną do Gdańska skoczył - nie chciał, na koncert nie pójdzie na pewno. A czy zazdrosny jest czy jaki to ja nie wiem, ale cytuje "za stara jestem żeby za bandą pedałów po świecie jeździć" i podobno dlatego go to denerwuje. ja jestem zdania że zaborczy jest i tyle i źle mu z tym że mam coś w czym on nie uczestniczy.O, i tyle. A jeśli mi do niedzieli @ nie przyjdzie to też z wami siknę, a co.Krokodylica lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Asha wrote:A fazy lutealne jakiej dlugosci masz?
jak skończe rozmawiac przez tel (w tel mam zapisane wszystkie terminy) to sprawdzeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 10:12
-
Anuśka wrote:Lista sikania:
10 lipca - Anuśka
11 lipca - Cymcia
13 lipca - Marissit, Choco, Anastazjaaa, Nieukowa
14 lipca - Arienna, Kropka
16 lipca - Tamka
21 lipca - Krokodylica
26 lipca - Biedroneczka83
O jednak nie z Cymcią
A niech będzie...
Czekam jutro rano na dobre wieści!!!! -
Krokodylica wrote:COOOOO????? Oooo smarta. Ta zniewaga krwi wymaga!!!!
Jak facet może powiedzieć swojej kobiecie, że ona ma grubą dupę???? Na siebie niech popatrzy. Zwykle naszym facetom daleko do Banderasa. Ale kogoś to by poprawiali.
Mój jak by mi tak powiedział to by dostał w pysk.
.
Nie dziwie się ze była awantura... Należało mu się!!!