My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Lista sikania:
10 lipca - Anuśka
11 lipca - Cymcia
13 lipca - Marissit, Choco, Anastazjaaa, Nieukowa
14 lipca - Arienna, Kropka
16 lipca - Tamka
21 lipca - Krokodylica
26 lipca - Biedroneczka83
O jednak nie z Cymcią
A niech będzie...Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kurde tam... klikneło mi sie i sie nie chce cofnać
a co tam juz jestes asha na liscie
Lista sikania:
10 lipca - Anuśka
11 lipca - Cymcia
13 lipca - Marissit, Choco, Anastazjaaa, Nieukowa
14 lipca - Arienna, Kropka
16 lipca - Tamka
21 lipca - Krokodylica
26 lipca - Biedroneczka83
31 lipca - AshaAsha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nenaaa wrote:Anusiek, ja siknęłam w południe, nie z pierwszego moczu, najpierw po test poszłam do apteki, potem czekałam aż mi się siuśki skoncentrują, hehe, zresztą przy Was to robiłam to wiecie jak było
I krecha wyszła gruuubasAle u Ciebie to chyba był 16dpo, a u mnie dopiero 14 jutro będzie... No zobaczymy, najwyżej w niedzielę poprawię
Tamka, Nenaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ejjj, to trzeba też zrobić listę zaciążonych 3dziech
Zaraz tam wszystkie się dopiszecie więc musi być gotowa
Z datą testowania
Lista ciężarówek:
10 maj - Malenq
30 maj - Justta
31 maj - Helenka
2 czerwiec - Nenaaa
26 czerwiec - Yasmin
30 czerwiec - Konwalianka
Asha, Tamka, Nieukowa, helenkq, justta, Krokodylica, marissith, konwalianka, cymcia, Katjaa lubią tę wiadomość
-
No dobra dziewczynki, skoro tempka mi spadła dziś a licząc na podstawie zeszłego cyklu @ mam dostać za 3 dni, nic mnie nie boli (rano cisnęły mnie tylko jajniki) ino tylko głowa jakoś ćmi, to znaczy, że jeszcze nic straconego? Wiem jestem namolna..... ale co tam
zmierzyłam przed chwilą tempkę, nie spada (a nawet się troszkę dźwigła- rano miałam 36,5, teraz mam 36,9 [wiem że odejmując te godziny które powinnam robiąc korektę to by wyszło to samo, ale w dół nie idzie]), śluz zmienił się na wodnisty i jest go sporo.... ech włącza mi się maruda ze strachu
a u nas pada (pogoda idealna na słuchanie z kawą Starego Dobrego Małżeństwa)
a ja siedzę w łóżku z kawą i oglądam Pamiętniki Wampirów -
Biedroneczka83 wrote:a wiecie co po tych tem moich to coś doła dzis załpałam
ale mam ryty beret masakra
Tamka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Wogole to mierzenie to ryje beret jeszcze bardziej...albo jest dobry dzien albo nie w zaleznosci od temp...no co to ma byc? Szalu mozna dostac...ale wez przestan...tez sie nie da
dokładniewrr do tego czas tak pomału biegnie teraz ale spoko dm rade ide po dobra herbatke z meliska i dam rade
musze dla kropka zielonego
-
Arienna wrote:No dobra dziewczynki, skoro tempka mi spadła dziś a licząc na podstawie zeszłego cyklu @ mam dostać za 3 dni, nic mnie nie boli (rano cisnęły mnie tylko jajniki) ino tylko głowa jakoś ćmi, to znaczy, że jeszcze nic straconego? Wiem jestem namolna..... ale co tam
zmierzyłam przed chwilą tempkę, nie spada (a nawet się troszkę dźwigła- rano miałam 36,5, teraz mam 36,9 [wiem że odejmując te godziny które powinnam robiąc korektę to by wyszło to samo, ale w dół nie idzie]), śluz zmienił się na wodnisty i jest go sporo.... ech włącza mi się maruda ze strachu
a u nas pada (pogoda idealna na słuchanie z kawą Starego Dobrego Małżeństwa)
a ja siedzę w łóżku z kawą i oglądam Pamiętniki Wampirów -
oj jak ja bym polezała w łóżeczku aaa tu jeszcze 2 dni potem weekend u teściów bo jedziemy dogadać szczegóły a potem 4 dni mi zostaną
a wieci mój małż wpadł na kolejny genialny pomysł hahah mówi jak test wyjdzie pozytywny idziesz po L4 i przedłużamy sobie pobyt hahahahaAsha, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:oj jak ja bym polezała w łóżeczku aaa tu jeszcze 2 dni potem weekend u teściów bo jedziemy dogadać szczegóły a potem 4 dni mi zostaną
a wieci mój małż wpadł na kolejny genialny pomysł hahah mówi jak test wyjdzie pozytywny idziesz po L4 i przedłużamy sobie pobyt hahahaha