My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja coś w ogóle nie widuję babeczek w ciąży Serio, nie pamiętam kiedy ostatnio widziałam kogoś przy nadziei. Ostatni raz w sierpniu moją bratową z brzuszkiem i cieszyłam sie jak głupia z małego bratanka Pierwsze dziecko brata i tym samym pierwszy wnuk moich rodziców
Doczekamy się i My Kochane
Anastazja narobiła mi smaka na domową pizze, mniam.Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny, dołączam do Waszego grona. W poniedziałek skończyłam 29 lat i też kiedyś tam zakładałam, że w tym wieku to przynajmniej jedno a najlepiej 2 dzieciątka będę miała. Ale wyszło jak wyszło. Staramy się, liczę na marcowe szczęście!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 12:59
-
Dzięki ja za Was wszystkie też! Od kąd jestem na ovu łątwiej mi się z tym całym staraniem zmagać. Mam z kim pogadać, tyle osób ma podobne problemy, tyle zielonych światełek na tablicy... dzięki temu jestem dobrej myśli choć staramy się i staramy Jestem pewna, że się w końcu wszystkie doczekamy!
maximka84, Tamka, Malenq, Anastazjaaa, magmiecz lubią tę wiadomość
-
Lolek wrote:Cześć Dziewczyny, dołączam do Waszego grona. W poniedziałek skończyłam 29 lat i też kiedyś tam zakładałam, że w tym wieku to przynajmniej jedno a najlepiej 2 dzieciątka będę miała. Ale wyszło jak wyszło. Staramy się, liczę na marcowe szczęście!
hejjjjjjjjj
a ja od jutra zaczynam 4 podejscie a 15 mam ginekologa..ide na przeglad i mam nadzieje ze wybłagam jakies badania itd
-
hejka;) u mnie na ulicy wysyp malutkich bobasków i wiadomość kolejna koleżanka w ciąży a śniło mi się, że jest w ciąży hehehe miało być pięknie w tym cyklu a tu brak dominującego pęcherzyka jak na ten dzień cyklu...... dlatego jem pyszną czekoladkę
Anastazjaaa, Malenq, kasiuleks lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny