X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dzis znów gorąc, dłużej pospałam ale wybudziło mnie gorące słońce, myślałam że się ugotuje, muszę ogarnąć ciuchy ale mi się strasznie nie chce i pościel uprać i zmienić :/

• Magdas Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja muszę coś na obiad zorganizować i ogarnąć w mieszkaniu a zamiast tego siedzę i czekam na tą 12 :/ o losie...

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ja biorąc niepokalanek miałam @ jak w zegarku, równo co 34 dni. Wcześniej miałam rozregulowany. Na każdego działa inaczej także nie martw się :)

Kasia takie plamienia są denerwujące. Zwłaszcza latem jak człowiek by popływał. Mam nadzieję, że szybko sobie pójdzie i zaczniesz nowy cykl :)

Natka, ale Cię męczy ta wredota .. tulę <3

Z. podleczycie i zobaczysz, że będzie lepiej. Dacie radę! Wierzymy w Was i trzymamy kciuki <3

Melula jakby można było to przesłałabym Ci troszkę chłodu, bo u mnie dzisiaj znaczny spadek temperatury i chyba będzie padać. Co do wesela to u nas się szykują 3, ale na żadne nie pojedziemy.

Cześć Alka, Olka :)

Lena, ja jeszcze rok temu też się smażyłam na słońcu. Całe dnie spędzaliśmy nad jeziorem, albo basenem. Teraz w ciąży ciężko znoszę upały i unikam słońca, ale w przyszłym roku wybieramy się nad morze więc troszkę sobie odbiję :D
    Korzystaj Kochana ile wlezie :) będziesz miała piękną opaleniznę :)

Sana, Tobie również miłego dnia ;)

Martusia miło Cię widzieć :*

Rudasek, wypoczywaj!

Magdas trzymamy! A w tym co gin powiedział, to coś musi być :D wiem, że to nie to samo, ale jak nas skierowali na badanie nasienia to nie myśleliśmy o niczym innym tylko o badaniu, odpuściliśmy a tu bach :D 2 dni przed okazało się, że ciąża :D

Misty <3
    Życzę bratowej szczęśliwego rozwiązania i żeby to trwało krócej :D

A Wam wszystkim Robaczki, życzę miłego dnia :)

Natka098, Magdas, martusia1986, olka30, Misty87, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Kamelia Ekspertka

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Trzymajcie kciuki,żeby nie trzeba było robić badania :D gin mówił,że dużo dziewczyn ze strachu przed badaniem zaszło w ciąże :D

trzymam kciuki żebvyś ze strachu przed badaniem zaszła w ciąże : ) wiruski &&&&&&&&&&&&&&&&&

Magdas lubi tę wiadomość

w4sqpc0z5nmzmjny.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padłabym jakby tak było :D trzeba brać męża w obroty :D

Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie co mój mąż się strasznie przejął wizją mojego badania i się troszczy o swoje nasienie :D wietrzy jajeczka cały czas i piwa nawet w weekend nie wypił :D bo mówi,że jakby potrzebna była inseminaja to musi mieć super nasienie :P ja mam nadzieje,że uda nam się naturalnie ale niech dba ;) a i wczoraj poleciał do apteki po witaminy ;D

Lena87, Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość

• Sana Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż się buzia cieszy jak się czyta, że mężczyznom też zależy na dziecku i tak super się starają :) no ekstra :)

Magdas, Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Another Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki :)

Z. lubi tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana wrote:
    Aż się buzia cieszy jak się czyta, że mężczyznom też zależy na dziecku i tak super się starają :) no ekstra :)
    No zależy i to bardzo :)

• Magdas Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Another :D

• Sana Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć another :)

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Another Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój narzeczony w te upały wietrzy jajka przy wiatraku :P

Magdas, Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość

bpz77ab.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany Julek. Nie wiem jak mam się ubrać skoro wszystko się do mnie przykleja. W tej chwili w domu mam 29 stopni, a odczuwalna to chyba 40 :/ Dobrze, że w pracy klima.

bpz77ab.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest plus upału, mam super szybką suszarnie do ciuchów na dworze :D I jeszcze do tego bezpłatną i ekologiczną :)

• santoocha Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam :)

Ja sama w pracy. Na razie ruch mały, więc się relaksuję przy wiatraku. Czekam na poobiadowy przypływ pacjentów.

Melula- jak sobie radzisz z alergią? Ja miałam przez miesiąc straszną wysypkę na całych rękach, rozdrapywałam się do krwi, wyglądało to paskudnie. W końcu wzięłam zyrtec przez 5 dni i wszystko zeszło. A Ty coś bierzesz, czy się męczysz?

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robię soczek z wiśni domowej roboty :)
    miłego dnia :)
    jejku gdzie ta @ bo juz chce te CLO zacząć :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia musisz użyć zaklęcia i się pojawi :D widzisz jak na mnie zadziałało :D

Soczek, no wiesz takie pyszności :D dawno u mnie w domu nie był robiony, mama zawsze robiła jak byliśmy mali i z malinek też na przeziębienie.

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my mamy dużo drzew owocowych i trzeba coś z tego robić ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka a znasz to zaklęcie :P ?

Natka098 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Sana Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam świeże soki owocowe, ooo i owocowe kompociki, mniam, babcia zawsze robiła cudowne :D

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
‹‹ 1070 1071 1072 1073 1074 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ