X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie dzis znów gorąc, dłużej pospałam ale wybudziło mnie gorące słońce, myślałam że się ugotuje, muszę ogarnąć ciuchy ale mi się strasznie nie chce i pościel uprać i zmienić :/

• Magdas Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja muszę coś na obiad zorganizować i ogarnąć w mieszkaniu a zamiast tego siedzę i czekam na tą 12 :/ o losie...

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ja biorąc niepokalanek miałam @ jak w zegarku, równo co 34 dni. Wcześniej miałam rozregulowany. Na każdego działa inaczej także nie martw się :)

Kasia takie plamienia są denerwujące. Zwłaszcza latem jak człowiek by popływał. Mam nadzieję, że szybko sobie pójdzie i zaczniesz nowy cykl :)

Natka, ale Cię męczy ta wredota .. tulę <3

Z. podleczycie i zobaczysz, że będzie lepiej. Dacie radę! Wierzymy w Was i trzymamy kciuki <3

Melula jakby można było to przesłałabym Ci troszkę chłodu, bo u mnie dzisiaj znaczny spadek temperatury i chyba będzie padać. Co do wesela to u nas się szykują 3, ale na żadne nie pojedziemy.

Cześć Alka, Olka :)

Lena, ja jeszcze rok temu też się smażyłam na słońcu. Całe dnie spędzaliśmy nad jeziorem, albo basenem. Teraz w ciąży ciężko znoszę upały i unikam słońca, ale w przyszłym roku wybieramy się nad morze więc troszkę sobie odbiję :D
    Korzystaj Kochana ile wlezie :) będziesz miała piękną opaleniznę :)

Sana, Tobie również miłego dnia ;)

Martusia miło Cię widzieć :*

Rudasek, wypoczywaj!

Magdas trzymamy! A w tym co gin powiedział, to coś musi być :D wiem, że to nie to samo, ale jak nas skierowali na badanie nasienia to nie myśleliśmy o niczym innym tylko o badaniu, odpuściliśmy a tu bach :D 2 dni przed okazało się, że ciąża :D

Misty <3
    Życzę bratowej szczęśliwego rozwiązania i żeby to trwało krócej :D

A Wam wszystkim Robaczki, życzę miłego dnia :)

nick nieaktualny, Magdas, nick nieaktualny, olka30, Misty87, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Kamelia Ekspertka

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Trzymajcie kciuki,żeby nie trzeba było robić badania :D gin mówił,że dużo dziewczyn ze strachu przed badaniem zaszło w ciąże :D

trzymam kciuki żebvyś ze strachu przed badaniem zaszła w ciąże : ) wiruski &&&&&&&&&&&&&&&&&

Magdas lubi tę wiadomość

w4sqpc0z5nmzmjny.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padłabym jakby tak było :D trzeba brać męża w obroty :D

Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie co mój mąż się strasznie przejął wizją mojego badania i się troszczy o swoje nasienie :D wietrzy jajeczka cały czas i piwa nawet w weekend nie wypił :D bo mówi,że jakby potrzebna była inseminaja to musi mieć super nasienie :P ja mam nadzieje,że uda nam się naturalnie ale niech dba ;) a i wczoraj poleciał do apteki po witaminy ;D

nick nieaktualny, Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość

• Sana Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż się buzia cieszy jak się czyta, że mężczyznom też zależy na dziecku i tak super się starają :) no ekstra :)

Magdas, Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość

Julia 07.2015 🩷
    Laura 03.2019 🩷
  • Another Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki :)

Z. lubi tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana wrote:
    Aż się buzia cieszy jak się czyta, że mężczyznom też zależy na dziecku i tak super się starają :) no ekstra :)
    No zależy i to bardzo :)

• Magdas Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Another :D

• Sana Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć another :)

Julia 07.2015 🩷
    Laura 03.2019 🩷
  • Another Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój narzeczony w te upały wietrzy jajka przy wiatraku :P

Magdas, Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość

bpz77ab.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany Julek. Nie wiem jak mam się ubrać skoro wszystko się do mnie przykleja. W tej chwili w domu mam 29 stopni, a odczuwalna to chyba 40 :/ Dobrze, że w pracy klima.

bpz77ab.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest plus upału, mam super szybką suszarnie do ciuchów na dworze :D I jeszcze do tego bezpłatną i ekologiczną :)

• santoocha Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam :)

Ja sama w pracy. Na razie ruch mały, więc się relaksuję przy wiatraku. Czekam na poobiadowy przypływ pacjentów.

Melula- jak sobie radzisz z alergią? Ja miałam przez miesiąc straszną wysypkę na całych rękach, rozdrapywałam się do krwi, wyglądało to paskudnie. W końcu wzięłam zyrtec przez 5 dni i wszystko zeszło. A Ty coś bierzesz, czy się męczysz?

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robię soczek z wiśni domowej roboty :)
    miłego dnia :)
    jejku gdzie ta @ bo juz chce te CLO zacząć :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia musisz użyć zaklęcia i się pojawi :D widzisz jak na mnie zadziałało :D

Soczek, no wiesz takie pyszności :D dawno u mnie w domu nie był robiony, mama zawsze robiła jak byliśmy mali i z malinek też na przeziębienie.

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my mamy dużo drzew owocowych i trzeba coś z tego robić ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka a znasz to zaklęcie :P ?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Sana Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam świeże soki owocowe, ooo i owocowe kompociki, mniam, babcia zawsze robiła cudowne :D

Julia 07.2015 🩷
    Laura 03.2019 🩷
‹‹ 1070 1071 1072 1073 1074 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ