Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monia ja biorąc niepokalanek miałam @ jak w zegarku, równo co 34 dni. Wcześniej miałam rozregulowany. Na każdego działa inaczej także nie martw się
Kasia takie plamienia są denerwujące. Zwłaszcza latem jak człowiek by popływał. Mam nadzieję, że szybko sobie pójdzie i zaczniesz nowy cykl
Natka, ale Cię męczy ta wredota .. tulę
Z. podleczycie i zobaczysz, że będzie lepiej. Dacie radę! Wierzymy w Was i trzymamy kciuki
Melula jakby można było to przesłałabym Ci troszkę chłodu, bo u mnie dzisiaj znaczny spadek temperatury i chyba będzie padać. Co do wesela to u nas się szykują 3, ale na żadne nie pojedziemy.
Cześć Alka, Olka
Lena, ja jeszcze rok temu też się smażyłam na słońcu. Całe dnie spędzaliśmy nad jeziorem, albo basenem. Teraz w ciąży ciężko znoszę upały i unikam słońca, ale w przyszłym roku wybieramy się nad morze więc troszkę sobie odbiję
Korzystaj Kochana ile wleziebędziesz miała piękną opaleniznę
Sana, Tobie również miłego dnia
Martusia miło Cię widzieć :*
Rudasek, wypoczywaj!
Magdas trzymamy! A w tym co gin powiedział, to coś musi byćwiem, że to nie to samo, ale jak nas skierowali na badanie nasienia to nie myśleliśmy o niczym innym tylko o badaniu, odpuściliśmy a tu bach
2 dni przed okazało się, że ciąża
Misty
Życzę bratowej szczęśliwego rozwiązania i żeby to trwało krócej
A Wam wszystkim Robaczki, życzę miłego dniaNatka098, Magdas, martusia1986, olka30, Misty87, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Magdas wrote:Trzymajcie kciuki,żeby nie trzeba było robić badania
gin mówił,że dużo dziewczyn ze strachu przed badaniem zaszło w ciąże
trzymam kciuki żebvyś ze strachu przed badaniem zaszła w ciąże : ) wiruski &&&&&&&&&&&&&&&&&Magdas lubi tę wiadomość
-
A wiecie co mój mąż się strasznie przejął wizją mojego badania i się troszczy o swoje nasienie
wietrzy jajeczka cały czas i piwa nawet w weekend nie wypił
bo mówi,że jakby potrzebna była inseminaja to musi mieć super nasienie
ja mam nadzieje,że uda nam się naturalnie ale niech dba
a i wczoraj poleciał do apteki po witaminy
Lena87, Z., Anaaa:) lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Hej Wam
Ja sama w pracy. Na razie ruch mały, więc się relaksuję przy wiatraku. Czekam na poobiadowy przypływ pacjentów.
Melula- jak sobie radzisz z alergią? Ja miałam przez miesiąc straszną wysypkę na całych rękach, rozdrapywałam się do krwi, wyglądało to paskudnie. W końcu wzięłam zyrtec przez 5 dni i wszystko zeszło. A Ty coś bierzesz, czy się męczysz? -
nick nieaktualny