Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień Dobry Wszystkim
Lena87 wrote:Z. co tam u Ciebie ? dolegliwości i objawy przyszły ?
Właściwie za wiele objawów nie mam. Może senność, ale w końcu mamy jesień więc każdy chodzi senny I wczoraj mnie raz zmuliło rano ze względu na to, że zamiast najpierw zjeść śniadanie to poszłam pod prysznic. Ale jak nadrobiłam zaległości to szybko przeszło więc śmiem twierdzić, że to zbieg okoliczności
Poza tym siedzę jak na szpilkach i czekam do poniedziałku na tę wizytę z USG na której wiele się wyjaśni...
A teraz idę nadrabiać coście na skrobały
Pozdrawiam ciepło i życzę udanego dnia!
PS. Macierzanko, Twój ostatni post to miód na moje uszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 08:27
martusia1986, Little Frog, olka30, Lena87, Maniuś, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
macierzanko kochana my fakt po slubie jestesmy 2.5 roku ale ze soba to juz troche ponad 9 lat ale macie racje czas zadbac o siebie:D
A na wyjazd nie mozemy sobie pozwolic bo raz z kasa ciezko teraz a dwa i co najwazniejsze maz nie moze przeciazac tej nogi...ale zbliza sie wesele wiec sobie troszke odpoczniemy psychicznie na imprezie chociaz:D moj nie bedzie tanczyl ale zawsze to wspolne wyjscie i bede mogla sie odstrzelic:DMacierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:o kurcze Zlota a niedasz rady sie zwolnic? chociaz szybciej wyjsc...
Może bym i mogła, ale mam teraz promocje projektu na głowie, a z domowego kompa ciężko mi się to robi. Siedzę skitrana w swoim kąciku i udaję oscypka, jak ten góral w dowcipieolka30, Kisieńka lubią tę wiadomość
-
Unikam jak ognia tego typu leków. raz jak wzięłam stoperan to mnie na dwa tygodnie zamurowało. Okropnie się męczyłam, gorzej jak przy biegunce. Teraz na biegunkę jem czekoladę, tez pomaga, tylko trzeba uważać,żeby nie zemdliło
olka30, Kisieńka, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry kochane za oknem u mnie piekne sloneczko az zyc sie chce...kawusia wypita,sniadanko zjedzone i zaraz ide w miasto,mam pare spraw do zalatwienia...pozniej musze stworzyc jakis obiadek no i do pracy...
Dziewczynki pozdrawiam Was goraco i do pozniejZ., olka30, Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny u mnie tez dziś pięknie, a nawet piękniej bo wracam do Was po ślubnej przerweie...jak to było...Wyszłam za mąż, zaraz wracam..? ale ja akurat w małżeństwie zamierzam sie zagnieździć i mam nadzieję, ze tak przy okazji zagnieździ si e tez fasolka Powiem Wam ze o ile ślub pamietam , tak wesela nie bardzo bo wszyscy byli kolorowi, przebrani, zmalowani, acły ten hałas...tylko tort pamiętam i pierwszy taniec i że wtedy swoich ziół na owulację z baby i mama med nie wypiłam , ze by nie chciało mi sie siusiu w tej sukni ale i tak mi się chciało ale jestem bardzo szczęśliwa i chciałam się tym z Wami podzielić, bo bardzo się cieszę, ze do was tu wracam iteraz juz aczynamy regularne strania o powiększenie rodziny także do dzieła !
Lena87, Maniuś, Złota, Z., Sana, Little Frog, Natka098, sara_nar, Anutka, Kaśka28, Misty87, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Złota wrote:Unikam jak ognia tego typu leków. raz jak wzięłam stoperan to mnie na dwa tygodnie zamurowało. Okropnie się męczyłam, gorzej jak przy biegunce. Teraz na biegunkę jem czekoladę, tez pomaga, tylko trzeba uważać,żeby nie zemdliło
No z moją mama tez tak - może węgiel? -
Fidelissa jeeeeej jak pięknie mój dziadek miał na imię Jan bardzo mi się to imię podoba, no super wybór! jeszcze troszeczkę i będziesz nam się mogła Jasiem pochwalić, aaaaaajjjj
Z. trzymam kciuki, żeby usg pokazało, że wszystko jest w jak najlepszym porządku
Złota, oby Ci szybko przeszło, biegunka to masakra totalna
Mi na biegunkę zawsze pomagał węgiel lekarski. A czekolada jest dobra zawsze i na wszystko
Maniuś u mnie też dziś piękny dzień jakby się dopiero lato zaczynało, a nie jesień. No jest cudownie muszę dziś kogoś w końcu wyciągnąć na spacer.
Wypiłam sobie kawkę i zjadłam pysznego tosta w towarzystwie słonecznych promieni, aż żyć się chce. Zaraz idę pichcić obiadek, no a później mam nadzieję wyjść na ten upragniony spacer
Kisieńka gratulacje oby teraz szybko Wasza rodzinka się powiększyła
Pięknego dnia kochane
Maniuś, Z., Fidelissa, Kisieńka lubią tę wiadomość
Julia 07.2015