Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja. Gratuluję nowym zafasolkowanym!!!!!
U mnie na razie spokój.Wrócilam do pracy po urlopie,ciężko mi się wstaje rano,mam problem,żeby wysiedzieć 8h w pracy.Muli mnie,chociaż na szczęscie trochę mdłości mnie opuściły.Jutro mam wizytę u gin i mam nadzieję,że już mi powie cos konkretniejszego.
Pozdrawiam Miłego dniaFidelissa, olka30, sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
26tc. Jeszcze tylko 97 dni
Miłego popołudnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 15:04
Little Frog, Natka098, Z., martusia1986, Anutka, Lena87, D., Maniuś, Misty87, olka30, Macierzanka:), przyszła mama:), Fidelissa, santoocha lubią tę wiadomość
-
A ja nie widzę zdjęcia
Za 3 godzinki wizyta u gina. Ależ jestem ciekawa jak tam szyjka i ile Szymuś waży
Dziś mam luźniej w pracy, ale wczoraj było strasznie, myślałam że na koniec to już urodzę.
Macierzanko, czekamy na jakiegoś zabójczego newsa od Ciebie. Oby poszło szybciej niż Ci się wydajesara_nar, Little Frog, martusia1986, olka30, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Żabko dziękuję za komplement. niby zaczynałam z wagą 60kg u gina prywatnie na połówkowych było 64 a na nfz kilka dni pozniej 67. Dwa tyg temu na nfz dalej bylo 67. Moja waga tez tyle pokazuje.... brzuszek rosnie, dzieciatko tez wiec poki co nie martwie sie ze waga stoi w miejscu. Boje sie tej 7 z przodu. Ale mam nadzieje ze po porodzie szybko zgubie.
Santoocha zdjecie gigant nie da sie nie zobaczyc. Udanej wizyty, ja szykuje sie na szkole rodzenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 15:03
Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Monia śliczny kropek, nie martw się, za tydzień zobaczysz serduszko. Ja to w ogóle poszłam na usg dopiero wtedy gdy już na 100% powinno byc serce. Nie chciałam siedzieć i myśleć i się martwić na zapas.
Lena, a może on uciekł przez to, że pojawiły się szczeniaki?
Co do morfologii plemników, moi znajomi właśnie zaczeli starać się o dziecko, po 3 cyklach zrobili badanie nasienia i okazało się, że u nich morfologia jest 0%.
Im androlog zalecił Axaren.
Sara, ale ja widzę tylko maleńką ikonkę zamiast zdjęcia, nie wiem, może mój komp nie obsługuje jakiegoś formatu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 15:06
olka30, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny dzwonilam dzis do ginki,mialam nadzieje na wizyte w przyszlym tygodniu,zeby zobaczyc czy byla ovu,a pani z rejestracji mi mowi ze pierwszy wolny termin maja na 25.11!!! No masakra,idzie sie zalamac...ale zalezy mi na niej,bo jest tez od nieplodnosci wlasnie i moze stad tez takie terminy...nie pozostaje mi nic innego jak czekac...
A tak poza tym to wpadam chyba w jakas jesienna depresje...wszystko boli,nic sie nie chce...moglabym spac calymi dniami...Mam nadzieje ze szybko mi to przejdzie...
Pozdrawiam -
Super a pamiętam jak jeszcze niedawno poinformowałaś nas o 2 kreseczkach na teście
u mnie następna wizyta dopiero w środe za tydzień- będziemy oglądać naszego maleństwa mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze musi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 21:26
sara_nar, Fidelissa, olka30 lubią tę wiadomość
-
sara_nar wrote:a co u Meluli ?? Chyba dawno tu nie zagladała.Quote:Witam, witam! Zaglądam do was i cieszę się z każdej zielonej kropki. U nas już końcówka - 64 dni do porodu z OM, ale prawdopodobnie rozwiniemy się szybciej, jak Mała się nie obróci do końca listopada. Ma dziwne ułożenie i mało miejsca, może nie dać rady.
Poza tym czujemy się dobrze. Mała waży prawie 1,5kg a ja przytyłam 1kg
Walczę z kontrolą ZUS i tyle u mnie, nas
Trzymam za was kciuki, za każdą z osobna - niech się spełnią nasze - wasze marzenia!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 21:37
Little Frog, sara_nar, Maniuś, Misty87, Z., Fidelissa lubią tę wiadomość