Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
No dzień dobry
Pusto bo weekendJa na przykład całkiem niedawno skończyłam odsypiać wczorajszy wieczór
taki spontan domówka, a odstresować się czasem też trzeba
pozdrawiam!Maniuś, Anaaa:), santoocha lubią tę wiadomość
-
U nas dzisiaj słonecznie. Trzeba będzie się wybrać na spacer. Śniegu też sporo, ale jest na plusie
Boże ja ostatnio bym zawału dostała. Idę ok 6 rano robić małemu butlę do kuchni a tu mi mysz po blacie przebiegła. Myślałam, że zejdę! Piszczałam jak poparzona.
Dzisiaj nad ranem też dostałam palpitacji serca. Skrobała gdzieś jakaś franca na przedpokoju. Nie wiem skąd one przychodzą. Jedna się złapała bo uciekła pod zmywarkę jak zaczęłam się drzeć
A ta druga to nie wiem gdzie siedzi.Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
hej Laseczki
My juz w domku
Staś ma sie dobrzedużo spi...choć często je, niestety w małych ilościach, potem 30 min drzemka i znów jedzonko, także czesto wisi na cycu...bo niestety przy nim zasypia
mnie już cyce bolą, mleka fulll.....leci sobie kiedy chce:) masakra...a cieżkie jak donice:) Nie wiem czy nie bede odciągać
a teraz pokaże Wam nasz Skarb
http://wrzucaj.net/images/2015/02/08/stas1.jpgManiuś, Lena87, potforzasta, santoocha, Anaaa:), Misty87, Magdas, martusia1986, Macierzanka:), olka30, Pomarańczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam i ja, przyszłam się przywitać i spadam
Dostałam dziś przesyłkę z wózkiem, kupiłam używany i nie mogę się doczekać aż go rozpakuję
Mam nadzieję, że będzie ładny i nie zniszczony, bo na zdjęciach wyglądał super, ale photoshop wszystko może..
Rudasku śliczny Staś, rzeczywiście malusiFajnie, że już jesteście w domu
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
A wrrrr...
12.02 idę do lekarza na usg, ustalenie badań prenatalnych.
No i się martwię, tyle stresu zjadłam, nerwów, plus burza hormonów która niestety nie ułatwiła a sprawiła, że czasami najdrobniejszy szczegół potrafił wywołać tajfun we mnie. Mam tylko nadzieje, że maluchowi nic nie będzie..
Jak Wy się macie ?
Rudasek gratulacje.. -
Hejka kochane
no cichutko tu znowu
U mnie wymioty powoli ustepuja,mdlosci jeszcze nie...no i brzuszek pomalu zaczyna byc widac
Buziaczki sistersprzedszkolanka:), olka30, Anaaa:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość