Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. My sie karmimy. Intensywny weekend za nami.... Sarnina wyszła pyszna!
Dzis Szymek zapunktował- spał od 21 do 6:20! I ja sie w koncu wyspałam
Monia, czy Ty nie miałas mieć dziś wizyty?
Gdzie się podziała Fidelissa?Lena87, olka30, Anaaa:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Macierzanka rozpakowałam wózek wczoraj wieczór, zrobię fotkę to wrzucę Wózek jest używany, ale prawie po nim nie widać, no może trochę bardziej po spacerówce, bo wiadomo większe dziecko więcej może, ale ogólnie jest cudny, stoi za mną i się do mnie śmieje Kupiłam największą gondolę dostępną na rynki i się śmieję, że mam jumbo jetaManiuś, Złota, martusia1986, zizia_a, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:Masz takie same marzenia jak ja
Maniuś, Złota lubią tę wiadomość
-
Hej, lekarz dal nam zielone swiatlo do stymulacji. Jesli wyniki posiewu nasienia meza nie beda mialy znamion infekcji, to stymulujemy Za 10 dni wyniki, trzymajcie kciuki, zeby nie bylo bakterii, ja nie mam zadnej infekcji, wiec maz tez nie powinien
Lena87, olka30, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
Złota super! No to odliczamy do wyników Fajnie, że się coś dzieje w Waszej sprawie.
Pomarańczka daj znać po badaniach!
Olka, ja też bym kupowała używany. Dzięki temu mogłaś zaszaleć i kupić jumbo jeta
Nie wiem co z Fidelissą, nie wiem też co z Nati i Bursztynką...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 19:26
Złota, Lena87, olka30 lubią tę wiadomość
-
Hej
Chciałam tylko dać znać, że u nas po połówkowych wszystko ok, maluszek zdrowy i okazało się wreszcie , że będziemy mieli córeczkę
Pozdrawiam .potforzasta, santoocha, Macierzanka:), Magdas, Myszka86, olka30, Anaaa:), Z., Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Wczoraj byłam na wizycie, moje maleństwo ma 5,15 cm i jak ładnie fika sobie w brzuszku
Jutro prenatalne mamy więc znowu podejrzę dzidziulka
Pozdrawiam Was!
PS. Monia Gratuluję jeszcze razolka30, XxMoniaXx, Maniuś, Anaaa:), Z., Misty87 lubią tę wiadomość