X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheheh no dokładnie :D

olka30 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota cudowne wieści! W takim razie zaciskamy kciuki i czekamy <3 :)

Melula słodka ta Twoja Córcia <3 Ciocie również pozdrawiają :*

Monia gratuluję wymarzonej Córeczki <3 Piękne imię :) Kolejna Księżniczka wśród naszych Przystojniaków :D

Laura bardzo się cieszę :) niech rośnie zdrowo <3 Daj znać po badaniach :)

Santoocha no to sobie pospałaś :D

Laura, Złota, XxMoniaXx lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png

Wysłany: 11 lutego 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogóle to cześć wszystkim :)

U nas powoli do przodu. Nie wiedziałam, że wprowadzanie posiłków jest takie trudne i wymaga ogromnej cierpliwości :D udało mi się w końcu przekonać synka do jarzynek. Zrobiłam mu zupkę marchwiową z dodatkiem jabłka i kleiku ryżowego. W końcu uśmiechał się jak ją jadł :D co prawda było to kilka malutkich łyżeczek, ale mamusia jest dumna ;)

Pogoda do d.py :/ niby ciepło ale zapowiada się na deszcz.
    Muszę w końcu wrzucić tu zdjęcie mojego łobuziaka :D

Misty87, XxMoniaXx, olka30 lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc Ciocie :)

co u WAs???:)

u nas wszystko oki, jemy i rośniemy :)

pozdrawiamy :)

http://wrzucaj.net/images/2015/02/11/stas8.jpg

Maniuś, Misty87, Pomarańczka, Anaaa:), santoocha, Złota, olka30, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek maluch jest prze-śliczny :)

3jvzp07w7jmagt8p.png
  • Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka dam dam dam oczywiście!
    Mam nadzieje, że ten bardzo nerwowy okres nie zaszkodził mojemu maleństwu i będzie cale i zdrowe. Dziś również umówię się na badania prenatalne.

Wizytę mam na 17;30 mąż niestety w pracy :( więc idę sama. Póżniej po pracy odbierze mnie od Taty. Bo sama już całego miasta tak późno nie będę przemierzać autobusami.

Calusy :)

olka30, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

3jvzp07w7jmagt8p.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomarańczka, powodzenia!

Rudasku, Stachu topi się w ubrankach, taki jej maniuni :)

U nas znów ładna nocka, Szymo spał od 21:30 do 6 rano :) Gdybym położyła się o normalnej porze, to nawet bym się wyspała.
    Ale zaczęłam ćwiczyć. Już nie tylko rowerek, wzięłam się za rzeźbienie ciała.
    Ćwiczę codziennie z MelB- są filmiki na YT.
    Zawsze kardio, do tego codziennie brzuch, bo z nim mam najwięcej do roboty, i na zmianę- raz pupa, raz nogi.
    Zobaczymy jaki będzie efekt. Póki co mam mega zakwasy.
    Ćwiczenia wydają się proste, ale pot leci ze mnie strumieniami! I nie wszystko daję radę zrobić. Mam nadzieję, że efekty będą widoczne już niedługo :)

W sobotę idziemy na imprezę, oczywiście już mi się odechciało. Zawsze tak mam. A później zawsze okazuje się, że jest super :)

Olka, pochwal się wózkiem!

Z., olka30, Maniuś, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczaki dupa ze mnie wołowa, właśnie go dziś rozłożyłam i wyniosłam z pokoju, bo jednak jest za duży żeby sobie tak stać.. Zapomniałam o tych zdjęciach, ale ostatnio o wszystkim zapominam :)

To jest wózek Roan Marita nr 504, ładne zdjęcia są na necie, więc podglądnijcie jak macie ochotę :) Jest mniam :)

zizia_a, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santoocha no taki maluni jest ze w 56 sie topi :)
    ale juz podobno urósł troche wiec mam nadzieje, ze lada dzien bedzie wyglądał jak gość :) poki co to piore i prasuje ubranka bo mam kilka sztuk takich malutkich, wiec leca na zmiane:)
    Ja tez zamierzam cwiczyć, choć mnie po ciazy nic nie zostało :) ale kaloryfer na brzuszku trzeba znów zrobić wiec zaczne...ale mam jeszcze czas, za kilka tyg startujeB:) no i mam zamiasr uskutecznik wiosenne spacery z wózkiem plus rolki :) zobaczymy jak mi to wyjdzie:)

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeeeyoooo...

Jestem prze-szczęsliwa!!!
    Komory mózgowe u mojego maluszka prawidłowe, przezierność karkowa prawidłowa 1,6 mm, dwie rączki (sssalo sobie dziś paluszka), dwie nóżki, ruchliwe, kręgosłup widoczny - w normie, wymiar główki prawidłowy, serduszko bijące. I będzie najprawdopodobniej córcia :) Ułożona prawidłowo..

:D

A i jak wygląda u Was kwestia wagi w ciąży??? Bo ja na razie tak jak bym nic nie przytyła, a nawet 2,5 kg schudła...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 19:02

Maniuś, Anaaa:), olka30, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

3jvzp07w7jmagt8p.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

U nas też na USG wszystko dobrze, przezierność karkowa 1,9 mm, ułożenie prawidłowe. Didzia ruchliwa :D
    Wyniki krwi za 2 tygodnie.

Miłego wieczoru :)

Anaaa:), olka30, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane :*

Laura cieszę się, że po badaniach wszystko jest dobrze :) niech rośnie dzidzia :) obstawiam dziewczynkę bo teraz wysyp panienek po chłopcach :D
    Macie już imiona wybrane?

Pomarańczka w takim razie gratuluję córci :)

Rudasek, mój Hubert jak się urodził to w 46-50 nosił :D

Olka, wózio cudny :D

U mnie kolejny dym i kolejne łzy. Nie mamy już nawet szacunku do siebie z mężem. Nie wiem czy to małżeństwo ma sens. Coś pękło. Nie daję już sobie rady. W kółko jest to samo. Ciągłe kłótnie o obowiązki i dziecko. Ehh ;( chciałabym mieć wszystko w dupie i się niczym nie przejmować ale nie wiem czy będę potrafiła..

olka30 lubi tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anaaa:) wrote:
    Hej Kochane :*

Laura cieszę się, że po badaniach wszystko jest dobrze :) niech rośnie dzidzia :) obstawiam dziewczynkę bo teraz wysyp panienek po chłopcach :D
    Macie już imiona wybrane?

Pomarańczka w takim razie gratuluję córci :)

Rudasek, mój Hubert jak się urodził to w 46-50 nosił :D

Olka, wózio cudny :D

U mnie kolejny dym i kolejne łzy. Nie mamy już nawet szacunku do siebie z mężem. Nie wiem czy to małżeństwo ma sens. Coś pękło. Nie daję już sobie rady. W kółko jest to samo. Ciągłe kłótnie o obowiązki i dziecko. Ehh ;( chciałabym mieć wszystko w dupie i się niczym nie przejmować ale nie wiem czy będę potrafiła..

A dziękuję, my mamy imię Julia dla córci, a jak coś się zmieni i będzie synek to Arkadiusz. :)

Hm zmartwił mnie Twój post a szczególnie jego końcówka, gdybyś chciała popisać daj znać, myślę, że jestem w stanie Cię zrozumieć, ponieważ 5 lat temu wydarzyło się w moim życiu równie coś strasznego i zakończyło się rozwodem..

Buziole

3jvzp07w7jmagt8p.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anaaa przykro mi :( kurde czemu tak sie porobiło ? przed narodzinami małego mąż zachowywał się inaczej ?

Pomarańczko oj to przykre doświadczenia za Tobą :(

gratulacje dobrych wieści :)
    ooo widzę, że też Julke wybraliście :) ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Anaaa przykro mi :( kurde czemu tak sie porobiło ? przed narodzinami małego mąż zachowywał się inaczej ?

Pomarańczko oj to przykre doświadczenia za Tobą :(

gratulacje dobrych wieści :)
    ooo widzę, że też Julke wybraliście :) ?

Tak mój obecny mąż miał ciocię ukochaną która miała tak na imię, mi ono również się podoba więc nie stawiałam veta.

Hah takie jest życie. Nie zawsze wesoło. Trzy lata małżeństwa był brak szacunku, przemoc psychiczna, brak wsparcia w problemach.. I w sumie nie powiedziała bym dość gdyby nie mój przyjaciel który wspierał mnie bezwarunkowo.. Poszedł pozew i wszystko potoczyło się już szybko.. Teraz jestem szczęśliwą żoną i przyszłą mamą.

Więc jestem w stanie zrozumieć kobiety które mają podobną syt, albo relacja nie jest na tyle dobra z mężem. I czy dziecko może coś pogorszyć ?? Dla dojrzałych osób kobiety i mężczyzny jest spoiwem miłości i owocem potwierdzającym wzajemne oddanie..

olka30, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

3jvzp07w7jmagt8p.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomarańczko cieszę się, że teraz Ci się układa i niech już dobrze zostanie :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Pomarańczko cieszę się, że teraz Ci się układa i niech już dobrze zostanie :)

Dzięki...
    A jak z Twoją wagą w ciąży ?? :P bo ja na razie raczej schodłam niż przytyłam.. :P

3jvzp07w7jmagt8p.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomarańczka wrote:
    Dzięki...
    A jak z Twoją wagą w ciąży ?? :P bo ja na razie raczej schodłam niż przytyłam.. :P
    na początku schudłam 5 kg, potem w 17 tc waga pokazała + 600 g a w środę sie okaże ile przytyłam bo mam wizytę u mojej ginki :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    na początku schudłam 5 kg, potem w 17 tc waga pokazała + 600 g a w środę sie okaże ile przytyłam bo mam wizytę u mojej ginki :)

No bo już się martwiłam sobą :P że coś nie tak..
    :D idę się położyć troszkę bo oczka lecą..

Cmoki..

3jvzp07w7jmagt8p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry Wieczór Dziewczyny ..

Lauro, Tobie odpisałam na drugim wątku ..

Pomarańczko, Gratuluję dobrych wyników i czekam na zdjęcie :D ;)

Anaa, przykre jest to co piszesz, każda z Nas oczekuje troszeczkę wsparcia od strony męża - partnera ..
    Myślę że jak byś wyjechała na kilka dni z Hubercikiem do Polski to mąż zatęsknił by ..

Ja mojemu też wylałam gorzkie żale w smsie chodź wiem że nie powinnam, od wtorku przebywa na kopalni, widziałam się z Nim 2 razy na niecałe 5 minut ..

‹‹ 1471 1472 1473 1474 1475 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ