Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta trzymam kciuki
Santoocha, ale masz przystojnego synka! Będą panny za nim biegać
U nas mija rok od pozytywnego testu 8-1o luty jakoś był poczęty już nie pamiętam bo wykres skasowałam.
Mój Smyk bije dzisiaj rekordy w spaniu. Śpi od 18 wierzyć się nie chce.
Wstał tylko na butlę i deserek. Idę też się już położyć. Może uda mi się zasnąć.
Pozdrawiamy! Dobrej nocyMarta1986, santoocha, olka30, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!!
Marta sciskamy kciuki!!
Rudasku, Stas uroczy, moje chlopaki dosc dlugo robily jeszcze wieksze dziobki podczas robienia...kupy
Santoocha jak dobrze miec Chrzest Sw. juz za soba, prawda?
Dzieciaki pozniej odreagowuja caly ten gwar i ruch...
Anaaa niech Hubcio spi jak najdluzej!! Zeby mamusia mogla regenerowac sily w nocy.
Moje chlopaki maja ostatnio takie wzdecia masakra...cale noce sie rzucaja po lozeczkach budza sie z placzem, mysle ze dokuczaja idace zeby, bo wpychaja rece na potege.
Ja rocznice poczecia mialam jakos koncem stycznia, a testowalam okolo 10 lutego. Jak to zlecialo!!!
Zaba, jak sie czujesz??
Gdzie wszystkie dziewczyny?Melula, Fidelissa, Bursztynka,Sara i reszta ekipy???
Przedszkolanko gratuluje!! Czekamy na obowiazkowe foto Poli
My z mezem odpukac ok. Wczoraj bylismy na sesji zdjeciowej z maluchami, a potem do wieczora u ulubionych cioc i wujka. Mily dzien.
Maniuś, Little Frog, Macierzanka:), Marta1986 lubią tę wiadomość
-
Witam się z herbatką
Wstaliśmy pół godziny temu. Podsumowując 14h snu z przerwą na 2 karmienia
Jakbym wiedziała, że mały będzie tyle spał to położyłabym się dużo wcześniej. Taka niespodzianka ale wyspałam się mimo wszystko.
My chrzciliśmy na początku stycznia. Synek grzeczny, spał w kościele, a na sali wszyscy go wymęczyli. W domu ciężko było mu zasnąć. Był niespokojny, ale dzielnie zniósł
Misty pochwal się zdjęciami z sesji!
Ja chciałam mieć taką sesję jeszcze z brzuszkiem, ale nie udało się, bo miałam zakaz podróżowania. Za to odbijemy i może latem uda nam się zrobić z Hubertem.
Właśnie dziewczyny gdzie wy się wszystkie podziewacie? Dajcie chociaż znać, że wszystko jest ok.olka30, Little Frog, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
dobry dorby
my od 7 na nogach ale noc udana, karmienie co 4h wiec sie troche wyspaliśmy:)
teraz Maly marudzi a pasuje zeby zasnał, może bym w końcu jakieś sniadanie zjadła
pozdrawiamy wszystkie ciocie:)
Misty czekamy na fotki
tez chce taka sesje zrobić, ale zrobimy sami w domu tylko pasuje wziać Malego na spiocha, zeby Go jakoś "poukładać"olka30, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Hello
Ja dziś jadę do poradni genetycznej po odbiór wyników z testu PAPPA
Trzymajcie kciuki
Hah, ja jem i jem i jem i jem i jem.. i tyć nie tyję..
Nie wiem z czego to się bierze, czyżby maluch ze mnie tak wysysał
booosiolki ...olka30, Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Misty, u mnie wszystko ok Czuję się dobrze Zapisałam się dziś na dodatkowy angielski i bardziej intensywny kurs szwedzkiego. Od przyszłego tygodnia zaczynam Super, że z mężem już lepiej i czekam z niecierpliwością na efekty tej sesji
Rudasku, jedz, jedz bo teraz potrzeba Ci sporo energii
Anaaa, to faktycznie mały dał Ci się wyspać
Pomarańczko, też bym tak chciała!olka30 lubi tę wiadomość
-
Ta sesja to nie taka extra profesjonalna w studio czy cos. Kumpela (ktorej nie widzialam 12 lat!!) zajmuje sie fotografowaniem, robi sesje dziewczynom, ale w plenerze. Zaczyna dopiero z dzieciaczkami. W domku, bez rekwizytow itp. Na razie czekam, az obrobi fotki i wrzuce
Umowione jestesmy na sesje u nas w gorach w okolicach czerwiec-lipiec, tak zeby dzieciaki byly bardziej samodzielne.
Ciezko je bylo wczoraj ogarnac,male gagatki! Kamilek nie chcial na brzuszku, wiec zaraz sie wsciekal w ogole nowe miejsce to takie wystraszone troche byly
A propo takich sesji to najlepiej robic jak dziecko ma do 2mc, wtedy kiedy najwiecej spi, bo te na spiocha sa najslodsze, nasze juz nie ma szans zeby spaly tak o
Zaba to widze, intensywnie Ci idzie z tym szwedzkim!! Podziwiam dla mnie to jakis kosmos te skandynawskie jezyki, mix angielskiego, niemieckiego i chinskiego
Pamietam, jak lata temu pracowalam w Posrednictwie Pracy i m.in. wysylalam do Norwegi, Szwecji, Dani. Noo dziwne jezyki Dobrze, ze tam sa ludzie na poziomie i bez problemu po angielsku sie idzie dogadac.
Pomaranczka daj znac jak wyniki, ale wierze ze dobre beda
Super Wam te dzieciaczki spia !
Moja tesciowa dzis zadzwonila wreszcie do mnie !!! Jestem w szoku...
Powiedziala mi, ze mi wspolczuje, ze jak dzwonila do niego to sie w ogole nie mogla z nim dogadac, ze zachowuje sie jak gowniarz itp itd i ze juz sie zbiera od kilku dni na pogadanke, jak przyjedzie do PL w weekend. Powiedziala, ze mam mu tluc do glowy, ze ona tez to zrobi, ze go tak ochrzani. Boze...ciesze sie, ze ona jest za mna.
Little Frog, Maniuś, olka30, Macierzanka:), Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry ( bo już nowy dzień )
Przedszkolanko gratulacje!
Misty cieszę
Dziewczynki chłopcy Wasi obłędni
Szymek ciacho, Kamil i Kuba już zaczynają widzę w piłę ciupać
Hubercik coraz dłużej śpi
sama radość
Rudasku a u Ciebie głowa do góry! Mama to też człowiek i nie jest z kamienia i też ma gorsze chwile! A Staś szybko rośnie i będzie coraz lepiej!
Olka ty już 34 tyg.! WOW!
Marta, trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 00:19
Misty87, Marta1986, olka30 lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane
Wyniki badań testu PAPPA prawidłowe :
trisomia 21 - 1:18610
trisomia 18 - 1:20000
trisomia 13 - 1:20000
juhuuu juhuuu juhuuuu
Ale jest zła strona wczorajszego dnia..
Pojawił się ból głowy i nudności + wymioty. Dziś też już zaliczyłam kilka rozmów z białą słuchawą (wc) czuję się fatalnie.. A miałam nadzieje, że jak minęło już nie wróci i będę mogła przytyć w końcu. No ale marzenia ściętej głowy. Apetyt odszedł w niepamięć, nudności okropne.. Troszkę mnie to irytuję i martwi..Little Frog, olka30 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/adbd8eef8c39.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8307781405c9.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ae40faae9b7.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fbd53caf512a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 15:38
Złota, Z., Anaaa:), zizia_a, Pomarańczka, Maniuś, XxMoniaXx, Lena87, Little Frog, Marta1986, olka30, Magdas, sara_nar lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Pomarańczka uuuuuu współczuje ...
mnie boli gardło, łamie w kościach , katar ...
Ja wczoraj wstalam troche Glowa mnie cmila. I mdlilo. Zjadłam minelo. Później juz bol głowy byl nie do zniesieniani i zaczely sie wymioty. Dzis Glowa tylko ćmi ale nie mam apetytu i jak cos zjem to wymiotuje. Najgorsze ze miało do 14 tyg minąć a tu nawrót Martwi mnie to bo nic nie przytylam, i słabo to widzę.. a wizytę mam dopiero 12 marca..