Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta1986 wrote:Dziękuję kochane za ciepłe słowa
Misty bym schrupała i wyściskała Twoje maluchy Cudowni sąMarta1986 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję
Wiecie co, jak patrzę na zdjęcia sprzed kilku miesięcy to one się tak zmieniły!! To już takie bobaski za 3 dni pół roczku!!! Aż nie do wiary...
Rudasek, wcześniej mieliśmy z Aventu, ale Lovi ma fajne wzory i spory wybór
Pomarańczka współczuję...ja aż tak nie miałam. Chociaż też w I trym nie mogłam patrzeć na jedzenie, a smród lodówkowy ciągle mi towarzyszył...
Mandarynki i woda ogolnie cytrusy dobrze robia.Maniuś lubi tę wiadomość
-
Pomarańczko, nie martw się że nie tyjesz! Ciesz się! Ja na początku schudłam, bo wymiotowałam do 17 tc, zaczęłam tyć od 18 tc i ostatecznie przybyło mi 17kg (a wcale nie miałam jakiegoś specjalnego apetytu).
Misty chłopcy śliczni!
Miałam jeszcze sporo napisać, ale zapomniało mi się. Spać chce mi się okrutnie, więc żegnam się i życzę pięknych snów :* -
XxMoniaXx wrote:Marta trzymam kciuki i czekam na dobrą wiadomość za 2 tyg a potem za 9 m-cy Ty wiesz, że Ci tu kibicujemy
Wiem kochana że zawsze mnie wspieracie i kibicujecie Za co Wam bardzo dziękuję
Jesteście wspaniałeXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Zetka wspolczuje, ja walczylam z nia dopiero od 31tc i potem doszla insulina w najmniejszych dawkach. Sa plusy diety, bo przynajmniej nie przybiera sie zbyt duzo i zdrowo odzywia ale mimo wszystko jest to uciazliwe, najgorsze to klucie po paluchach...
-
Dzień dobry. Kolejny poranek witam z bolami głowy. Czekam z utęsknieniem na powrót męża z pracy. Co by sie przytulic i przespac spokojnie odrobine czasu.
Dziewczyny jak wy przechodziliscie polog? Jest sie wtedy pod opieka lekarza prowadzącego dalej czy np. Można sie zgłosić do szpitala w ktorym sie rodzilo jak wystepuja jakies doleglwosci nieprzyjemne?
Kurczę wstrząsnęło mną wczoraj podczas oglądania wiadomości o tej zmarlej ciężarnej z Zabrza. Cos strasznego..
Buziak -
santoocha wrote:Pomarańczko, nie martw się że nie tyjesz! Ciesz się! Ja na początku schudłam, bo wymiotowałam do 17 tc, zaczęłam tyć od 18 tc i ostatecznie przybyło mi 17kg (a wcale nie miałam jakiegoś specjalnego apetytu).
Misty chłopcy śliczni!
Miałam jeszcze sporo napisać, ale zapomniało mi się. Spać chce mi się okrutnie, więc żegnam się i życzę pięknych snów :*
Ja bardzo szczuplutka jestem wiec może i te pare kg nie zrobi mi różnicy.
Do tego zaawansowana sportsmenka tancze - po ciąży mam zamiar wrócić do tanca no ale juz nie w tak zaawansowanym stopniu. A bol głowy to jakas zmora w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 10:37
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
u nas od wczoraj od 16 masakra...takie wrzaski i piski ze masakra i nie wiem o co chodzi. Brzuszek miekki, pierdziochy sa, tylko kupek troszke mniej, wiec mysle , ze Maly ma zatwardzenie czy cos. Pewnie przeze mnie bo zjadłam kilka pierników w czekoladzie
noc w miare przespał choć budził sie co 2h na cyca. O 5 jak otworzył oczy tak zasnał na chwilke ok 7...i o 8 juz gotowy do teraz...i jak sobie przypomniał to ryk, wiec dałam mu espumisan i zasnał...nie wiem sama, pewnie GO brzuszek boli -
Mi Od kilku dni też towarzyszy ból głowy i jakieś mało znośne nudności jak zjem więc póki co jeszcze bez śniadania ale za to herbatka pomaga z cytrynką.
Wczoraj mnie mężny zaskoczył bo usługiwał mi jakbym była już w ciąży Ale miło jak tak przyniósł kolacyjkę zrobił herbatkę i w ogóleManiuś lubi tę wiadomość
-
Ja to swojego męża podziwiam i jestem z niego bardzo dumna. Mogę liczyć na jego opiekę w kazdej chwili. Rozczula sie. Wczoraj jak juz bylam ledwo zyjaca zrobil mi kapiel pomogl do wanny wejsc, posiedział przy mnie w razie gdybym sie gorzej poczula. W nocy jak wymiotowalam trzymal mi włosy i do łóżka mnie zaniósł, jak juz się ogarnelam. Mile uczucie jak wiesz, ze masz przy sobie człowieka który rozumie i wspiera.
Tak wiec potforzasta trzeba sie cieszyćManiuś lubi tę wiadomość