X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santocha For You ;)

Tak było 2 tygodnie temu ...

e9d2fe187f604083med.jpg

olka30, Z., Little Frog, Anaaa:), Misty87, Macierzanka:), Marta1986, Ewelina.Irl, sara_nar lubią tę wiadomość

• santoocha Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, od razu piękniej! :)
    Świetne macie brzuszki :-D
    Wczoraj byliśmy u kuzynki męża, jest w 29tc. Oj fajny taki brzuszek <3

Maniuś lubi tę wiadomość

• Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nooo hejka :D no to ja ze względu na szczupłość mam większy bebzolek..

Ajjj mnie to już intensywnie nachodzi rozmyślanie o cc, jak to będzie, czy wszystko się uda.. I modlitwa o brak powikłań, o to aby móc wychować synka wspólnie z moim kochanym mężem.

Około 35 tyg idę ustalić już datę cięcia..

Buzioooole.. :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 19:38

3jvzp07w7jmagt8p.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szymo pozdrawia z kąpieli

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e677d4fbdd0c.jpg

Maniuś, Little Frog, Anaaa:), Myszka86, olka30, Misty87, Macierzanka:), Marta1986, Lena87, sara_nar lubią tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, fajne macie te brzuszki! :) ja się pochwałę jak mój nabierze jakichś takich ciazowych kształtów :D

Pomaranczko, a jeszcze niedawno pisalas, ze nie chce rosnąć, a z tego co czytam wnioskuje, ze nadrobilas zaległości ;)

Santoocha, widzę ze Szymek trenuje przed majoweczka :D

Maniuś lubi tę wiadomość

• Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Dziewczyny, fajne macie te brzuszki! :) ja się pochwałę jak mój nabierze jakichś takich ciazowych kształtów :D

Pomaranczko, a jeszcze niedawno pisalas, ze nie chce rosnąć, a z tego co czytam wnioskuje, ze nadrobilas zaległości ;)

Santoocha, widzę ze Szymek trenuje przed majoweczka :D

Zaległości nieeee szału nie ma :D ale większy odrobine jest od poprzedniczek.. Bo ja szczuplutka jestem wiec więcej się uwidacznia :P hahaha...

3jvzp07w7jmagt8p.png
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Ola jeszcze raz chapeau bas <3

Santoocha, nie poznałabym Szymka, gdyby nie to, że to Twój post.
    Bardzo się zmienił :)

Maniuś, miło Cię poznać :)
    Lena, pięknie wyglądasz!!!

Miłego dnia Wszystkim!

Maniuś, Lena87, olka30 lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieciaczki rosną i się zmieniają ;)

Macierzanko dziękuję bardzo ;) co tam jak tam ?

Maniuś świetnie wyglądacie :D

Santocha zazdroszczę weekendu majowego :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 16:36

Maniuś lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i pozdrawiam wszystkie staraczki i mamusie. Miłego dnia życzę, bo pięknie świeci słoneczko :) Szkoda tylko że dzisiaj tak zimno, ale niedługo już maj, więc i pogoda przestanie nam tak płatać figle.

Maniuś lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy sie i my :)
    my w końcu odpoczywamy po sobotnio niezielnych uroczystosciach...Goscie odprawieni wiec nareszcze można troche poleniuchować :)
    Ale macie super brzuszki DZiewczynki, ja za swoim strasznie tesknie, choć jak patrze do łozeczka, na Stasia to jestem szczesliwa ze jest z nami....
    ale tym samym marze juz o córeczce :)

Maniuś, sara_nar, Anaaa:) lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :) u nas pogoda tez taka sobie...
    Olka jak Robercik?
    Pomaranczko pochwal sie i Ty apartamencikiem :)
    Lenka sliczny brzusio :P
    Rudasku no to do roboty :) :) :)
    Macierznko :*
    Pozdrawiam <3

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku, działaj, działaj!
    Moja mama zaszła w drugą ciążę (ze mną) jak moja siostra miała 5 miesięcy, tak jak Szymek teraz. O matkobosko! :O Jak to ogarnąć?

Macierzanko, fakt Szymek bardzo się zmienił :) jedno się nie zmieniło- nadal świetny z niego gość ;)

Moje małe kochane rambo <3
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/23a2274b0703.jpg

Maniuś, Maniuś, olka30, Pomarańczka, sara_nar, Little Frog, Anaaa:), potforzasta lubią tę wiadomość

• Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No hej. Wyladowalam wczoraj w szpitalu. Z silnym bolem w klatce piersiowej i brakiem mozluwosci zlapania oddechu. Do tego bol glowy doszedl. Na szczescie z synkiem wszystko Ok. Wazy w 24 tyg. Juz 700g :) moj kolos rosnie. Ginekologicznie gra. Odeslali mnie na wewnetrzny. Mialam ekg ktore wyszlo dobrze i krew pobrali do badan. Dostalam kroplowke. Maz byl przerazony. Okazalo sie z wynikow krwi, ze serce jeat sprawne, mam za malo magnezu i sodu do tego di-mery sa podwyzszone ale w ciazy to stan normalny wiec zakrzepicy nie mam, bo nogi tez nie puchna, jak u sarenki nie ma objawow. Pan doktor stwierdzil, ze to ciaza daje w kosc. Serce i pluca z reszta narzadow poszly do gory co wywolalo nacisk na przepone. Z tad brak oddechu i silny bol w klatce. Po calym dniu wrocilam do domu. To zwymiotowalam po kroplowce. I Asmag lykam. Aby magnez uzupelnic. No i odpoczywam..

Malo rewelacyjne przezycia..

3jvzp07w7jmagt8p.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!

U mnie sama bez leków przyszła |@ w 41 dc. Bardzo skąpa, bardziej plamienia,no ale uznałam, ze to to.

Zaczynamy kolejny cykl, ale ten jest bez starań, bez monitoringu owu, sam niech się toczy, bo mam dość.

Pozdrawiam!

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku też tęsknię za swoim brzuszkiem (paranoja, bo nie mogłam się doczekać, aż już go zrzucę - ale pomijając dolegliwości to tak się do niego przyzwyczaiłam i do kopniaczków, że jakoś mi tak samotnie teraz). Myślę, że też niedługo będziemy się starać o drugi :P

Maniuś Roberto rośnie, jak na drożdżach. Mówię do niego pusiek, bo pomijając dwa podbródki ma takie pysie, że szok :) I ciężki jest, czuć go na rękach, a co dopiero będzie później.. Poza tym ma swoje humory, raz jest istny aniołek, a tylko go pochwalę to wychodzi z niego diabełek. W każdym razie nawet położna stwierdziła, że to mały choleryk, wszystko musi mieć już, natychmiast. Gwałtowny charakterek po mamusi.. Poza tym coraz mniej przypomina noworodka, a coraz bardziej niemowlę. Duży jest i silny, nawet główkę sobie podnosi jak leży na brzuszku i potrafi się przemieszczać w tej pozycji w łóżeczku jak się wkurza i wierzga wszystkimi kończynami, a ma dopiero dwa i pół tygodnia. Czuję, że niezłe będzie z niego ziółko.

Złota ważne, że @ przyszła bez wpomagaczy. Może to dobry znak.

Pozdrawiam dziewczynki i życzę miłego dnia.

Maniuś, Little Frog, Anaaa:), zizia_a lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam majówkowo :) My z Tymciem tymczasowo u siostry zamieszkaliśmy, M. zaczął remonty i syf w domu, że szok. W planach brak planów. Póki co Tymcio od 45 minut śpi.
    Santoocha ale Szymek cudowny :) za dwa miesiące mam nadzieję, że i Tymko taki będzie.
    Lena, Maniuś ale apartamenty ;) przyznam, że i mi tęskno za brzuszkiem. Ale w planach córeczka, więc mam nadzieję po raz kolejny doświadczyć uroków ciąży.
    Tymcio ma już 3msc i tydzień. Waży już 6460g :) mały klocuszek się z niego robi.
    out.php?i=985647_tym.jpg
    out.php?i=985646_tymko.jpg
    Pozdrawiamy i udanego grillowania :)
    santoocha gdzie kupiłaś koło Szymkowi ??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 18:13

Misty87, olka30, Maniuś, Little Frog lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy i pozdrawiamy :)

sara_nar lubi tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, Olka aż się wierzyć nie chce, ze za brzuszkiem tesknisz :D ale to tak chyba jest, ze mózg wyparl te nieprzyjemne wspomnienia i zostawil tylko te mile ;)

Sara, faktycznie masz trochę do dźwigania :) ale synek słodki :) te plany na córeczkę to bliskie czy jednak bardziej oddalone w przyszlisci? :)

Ja właśnie trafiła na TLC na jakiś polski program o in vitro. Normalnie się wzroszylam. Para nie mogła naturalnie mieć dzieci, później z in vitro wyszły trojaczki, a teraz do tego maja jeszcze jedno - naturalnie! :):) nie wglebiam się w szczegóły, bo moglabym namieszać ;)

olka30 lubi tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko o ile córeczka nie jest "już" :D to chciałabym jednak trochę podchować Tymcia, po rozpieszczać i tak jak będzie miał 2 lata zacząć starania o siostrzyczkę :)
    Widziałam w TVP2 ten odcinek o in vitro właśnie trojaczki z in vitro jedno naturalnie i z tego co pamiętam przy trojaczkach babka starała się karmić je własnym mlekiem i padła rekordowa ilość butelek. Nie pamiętam dokładnie ile.

olka30 lubi tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • perelka1846 Koleżanka

Wysłany: 2 maja 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie Panie! :) Po pierwsze za wszystkie z Was 3mam mocno kciuki, bo jeszcze parę miesięcy temu byłam w tym miejscu co Wy. Cuda się zdarzają!

Przepraszam, że spamuję, ale we wrześniu na świat przyjdzie moje maleństwo, wzięłam udział w konkursie, głosować można do jutra (3.05) do godziny 20:00. Bardzo proszę Was o pomoc i głosy na historię nr 2. Dziękuję za zaangażowanie :)

http://mama-w-trampkach.blog.pl/wygraj-laktator-canpol-babies/

‹‹ 1511 1512 1513 1514 1515 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ