X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santocha For You ;)

Tak było 2 tygodnie temu ...

e9d2fe187f604083med.jpg

olka30, Z., Little Frog, Anaaa:), Misty87, Macierzanka:), Marta1986, Ewelina.Irl, sara_nar lubią tę wiadomość

• santoocha Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, od razu piękniej! :)
    Świetne macie brzuszki :-D
    Wczoraj byliśmy u kuzynki męża, jest w 29tc. Oj fajny taki brzuszek <3

Maniuś lubi tę wiadomość

• Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nooo hejka :D no to ja ze względu na szczupłość mam większy bebzolek..

Ajjj mnie to już intensywnie nachodzi rozmyślanie o cc, jak to będzie, czy wszystko się uda.. I modlitwa o brak powikłań, o to aby móc wychować synka wspólnie z moim kochanym mężem.

Około 35 tyg idę ustalić już datę cięcia..

Buzioooole.. :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 19:38

3jvzp07w7jmagt8p.png
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szymo pozdrawia z kąpieli

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e677d4fbdd0c.jpg

Maniuś, Little Frog, Anaaa:), Myszka86, olka30, Misty87, Macierzanka:), Marta1986, Lena87, sara_nar lubią tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, fajne macie te brzuszki! :) ja się pochwałę jak mój nabierze jakichś takich ciazowych kształtów :D

Pomaranczko, a jeszcze niedawno pisalas, ze nie chce rosnąć, a z tego co czytam wnioskuje, ze nadrobilas zaległości ;)

Santoocha, widzę ze Szymek trenuje przed majoweczka :D

Maniuś lubi tę wiadomość

• Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Dziewczyny, fajne macie te brzuszki! :) ja się pochwałę jak mój nabierze jakichś takich ciazowych kształtów :D

Pomaranczko, a jeszcze niedawno pisalas, ze nie chce rosnąć, a z tego co czytam wnioskuje, ze nadrobilas zaległości ;)

Santoocha, widzę ze Szymek trenuje przed majoweczka :D

Zaległości nieeee szału nie ma :D ale większy odrobine jest od poprzedniczek.. Bo ja szczuplutka jestem wiec więcej się uwidacznia :P hahaha...

3jvzp07w7jmagt8p.png
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Ola jeszcze raz chapeau bas <3

Santoocha, nie poznałabym Szymka, gdyby nie to, że to Twój post.
    Bardzo się zmienił :)

Maniuś, miło Cię poznać :)
    Lena, pięknie wyglądasz!!!

Miłego dnia Wszystkim!

Maniuś, Lena87, olka30 lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieciaczki rosną i się zmieniają ;)

Macierzanko dziękuję bardzo ;) co tam jak tam ?

Maniuś świetnie wyglądacie :D

Santocha zazdroszczę weekendu majowego :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 16:36

Maniuś lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i pozdrawiam wszystkie staraczki i mamusie. Miłego dnia życzę, bo pięknie świeci słoneczko :) Szkoda tylko że dzisiaj tak zimno, ale niedługo już maj, więc i pogoda przestanie nam tak płatać figle.

Maniuś lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy sie i my :)
    my w końcu odpoczywamy po sobotnio niezielnych uroczystosciach...Goscie odprawieni wiec nareszcze można troche poleniuchować :)
    Ale macie super brzuszki DZiewczynki, ja za swoim strasznie tesknie, choć jak patrze do łozeczka, na Stasia to jestem szczesliwa ze jest z nami....
    ale tym samym marze juz o córeczce :)

Maniuś, sara_nar, Anaaa:) lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :) u nas pogoda tez taka sobie...
    Olka jak Robercik?
    Pomaranczko pochwal sie i Ty apartamencikiem :)
    Lenka sliczny brzusio :P
    Rudasku no to do roboty :) :) :)
    Macierznko :*
    Pozdrawiam <3

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku, działaj, działaj!
    Moja mama zaszła w drugą ciążę (ze mną) jak moja siostra miała 5 miesięcy, tak jak Szymek teraz. O matkobosko! :O Jak to ogarnąć?

Macierzanko, fakt Szymek bardzo się zmienił :) jedno się nie zmieniło- nadal świetny z niego gość ;)

Moje małe kochane rambo <3
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/23a2274b0703.jpg

Maniuś, Maniuś, olka30, Pomarańczka, sara_nar, Little Frog, Anaaa:), potforzasta lubią tę wiadomość

• Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No hej. Wyladowalam wczoraj w szpitalu. Z silnym bolem w klatce piersiowej i brakiem mozluwosci zlapania oddechu. Do tego bol glowy doszedl. Na szczescie z synkiem wszystko Ok. Wazy w 24 tyg. Juz 700g :) moj kolos rosnie. Ginekologicznie gra. Odeslali mnie na wewnetrzny. Mialam ekg ktore wyszlo dobrze i krew pobrali do badan. Dostalam kroplowke. Maz byl przerazony. Okazalo sie z wynikow krwi, ze serce jeat sprawne, mam za malo magnezu i sodu do tego di-mery sa podwyzszone ale w ciazy to stan normalny wiec zakrzepicy nie mam, bo nogi tez nie puchna, jak u sarenki nie ma objawow. Pan doktor stwierdzil, ze to ciaza daje w kosc. Serce i pluca z reszta narzadow poszly do gory co wywolalo nacisk na przepone. Z tad brak oddechu i silny bol w klatce. Po calym dniu wrocilam do domu. To zwymiotowalam po kroplowce. I Asmag lykam. Aby magnez uzupelnic. No i odpoczywam..

Malo rewelacyjne przezycia..

3jvzp07w7jmagt8p.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!

U mnie sama bez leków przyszła |@ w 41 dc. Bardzo skąpa, bardziej plamienia,no ale uznałam, ze to to.

Zaczynamy kolejny cykl, ale ten jest bez starań, bez monitoringu owu, sam niech się toczy, bo mam dość.

Pozdrawiam!

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku też tęsknię za swoim brzuszkiem (paranoja, bo nie mogłam się doczekać, aż już go zrzucę - ale pomijając dolegliwości to tak się do niego przyzwyczaiłam i do kopniaczków, że jakoś mi tak samotnie teraz). Myślę, że też niedługo będziemy się starać o drugi :P

Maniuś Roberto rośnie, jak na drożdżach. Mówię do niego pusiek, bo pomijając dwa podbródki ma takie pysie, że szok :) I ciężki jest, czuć go na rękach, a co dopiero będzie później.. Poza tym ma swoje humory, raz jest istny aniołek, a tylko go pochwalę to wychodzi z niego diabełek. W każdym razie nawet położna stwierdziła, że to mały choleryk, wszystko musi mieć już, natychmiast. Gwałtowny charakterek po mamusi.. Poza tym coraz mniej przypomina noworodka, a coraz bardziej niemowlę. Duży jest i silny, nawet główkę sobie podnosi jak leży na brzuszku i potrafi się przemieszczać w tej pozycji w łóżeczku jak się wkurza i wierzga wszystkimi kończynami, a ma dopiero dwa i pół tygodnia. Czuję, że niezłe będzie z niego ziółko.

Złota ważne, że @ przyszła bez wpomagaczy. Może to dobry znak.

Pozdrawiam dziewczynki i życzę miłego dnia.

Maniuś, Little Frog, Anaaa:), zizia_a lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam majówkowo :) My z Tymciem tymczasowo u siostry zamieszkaliśmy, M. zaczął remonty i syf w domu, że szok. W planach brak planów. Póki co Tymcio od 45 minut śpi.
    Santoocha ale Szymek cudowny :) za dwa miesiące mam nadzieję, że i Tymko taki będzie.
    Lena, Maniuś ale apartamenty ;) przyznam, że i mi tęskno za brzuszkiem. Ale w planach córeczka, więc mam nadzieję po raz kolejny doświadczyć uroków ciąży.
    Tymcio ma już 3msc i tydzień. Waży już 6460g :) mały klocuszek się z niego robi.
    out.php?i=985647_tym.jpg
    out.php?i=985646_tymko.jpg
    Pozdrawiamy i udanego grillowania :)
    santoocha gdzie kupiłaś koło Szymkowi ??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 18:13

Misty87, olka30, Maniuś, Little Frog lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy i pozdrawiamy :)

sara_nar lubi tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, Olka aż się wierzyć nie chce, ze za brzuszkiem tesknisz :D ale to tak chyba jest, ze mózg wyparl te nieprzyjemne wspomnienia i zostawil tylko te mile ;)

Sara, faktycznie masz trochę do dźwigania :) ale synek słodki :) te plany na córeczkę to bliskie czy jednak bardziej oddalone w przyszlisci? :)

Ja właśnie trafiła na TLC na jakiś polski program o in vitro. Normalnie się wzroszylam. Para nie mogła naturalnie mieć dzieci, później z in vitro wyszły trojaczki, a teraz do tego maja jeszcze jedno - naturalnie! :):) nie wglebiam się w szczegóły, bo moglabym namieszać ;)

olka30 lubi tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko o ile córeczka nie jest "już" :D to chciałabym jednak trochę podchować Tymcia, po rozpieszczać i tak jak będzie miał 2 lata zacząć starania o siostrzyczkę :)
    Widziałam w TVP2 ten odcinek o in vitro właśnie trojaczki z in vitro jedno naturalnie i z tego co pamiętam przy trojaczkach babka starała się karmić je własnym mlekiem i padła rekordowa ilość butelek. Nie pamiętam dokładnie ile.

olka30 lubi tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • perelka1846 Koleżanka

Wysłany: 2 maja 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie Panie! :) Po pierwsze za wszystkie z Was 3mam mocno kciuki, bo jeszcze parę miesięcy temu byłam w tym miejscu co Wy. Cuda się zdarzają!

Przepraszam, że spamuję, ale we wrześniu na świat przyjdzie moje maleństwo, wzięłam udział w konkursie, głosować można do jutra (3.05) do godziny 20:00. Bardzo proszę Was o pomoc i głosy na historię nr 2. Dziękuję za zaangażowanie :)

http://mama-w-trampkach.blog.pl/wygraj-laktator-canpol-babies/

‹‹ 1511 1512 1513 1514 1515 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ