Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nooo hejka no to ja ze względu na szczupłość mam większy bebzolek..
Ajjj mnie to już intensywnie nachodzi rozmyślanie o cc, jak to będzie, czy wszystko się uda.. I modlitwa o brak powikłań, o to aby móc wychować synka wspólnie z moim kochanym mężem.
Około 35 tyg idę ustalić już datę cięcia..
Buzioooole..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 19:38
-
Dziewczyny, fajne macie te brzuszki! ja się pochwałę jak mój nabierze jakichś takich ciazowych kształtów
Pomaranczko, a jeszcze niedawno pisalas, ze nie chce rosnąć, a z tego co czytam wnioskuje, ze nadrobilas zaległości
Santoocha, widzę ze Szymek trenuje przed majoweczkaManiuś lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Dziewczyny, fajne macie te brzuszki! ja się pochwałę jak mój nabierze jakichś takich ciazowych kształtów
Pomaranczko, a jeszcze niedawno pisalas, ze nie chce rosnąć, a z tego co czytam wnioskuje, ze nadrobilas zaległości
Santoocha, widzę ze Szymek trenuje przed majoweczka
Zaległości nieeee szału nie ma ale większy odrobine jest od poprzedniczek.. Bo ja szczuplutka jestem wiec więcej się uwidacznia hahaha... -
Dzień dobry!
Ola jeszcze raz chapeau bas
Santoocha, nie poznałabym Szymka, gdyby nie to, że to Twój post.
Bardzo się zmienił
Maniuś, miło Cię poznać
Lena, pięknie wyglądasz!!!
Miłego dnia Wszystkim!
Maniuś, Lena87, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witamy sie i my
my w końcu odpoczywamy po sobotnio niezielnych uroczystosciach...Goscie odprawieni wiec nareszcze można troche poleniuchować
Ale macie super brzuszki DZiewczynki, ja za swoim strasznie tesknie, choć jak patrze do łozeczka, na Stasia to jestem szczesliwa ze jest z nami....
ale tym samym marze juz o córeczceManiuś, sara_nar, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Rudasku, działaj, działaj!
Moja mama zaszła w drugą ciążę (ze mną) jak moja siostra miała 5 miesięcy, tak jak Szymek teraz. O matkobosko! Jak to ogarnąć?
Macierzanko, fakt Szymek bardzo się zmienił jedno się nie zmieniło- nadal świetny z niego gość
Moje małe kochane rambo
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/23a2274b0703.jpgManiuś, Maniuś, olka30, Pomarańczka, sara_nar, Little Frog, Anaaa:), potforzasta lubią tę wiadomość
-
No hej. Wyladowalam wczoraj w szpitalu. Z silnym bolem w klatce piersiowej i brakiem mozluwosci zlapania oddechu. Do tego bol glowy doszedl. Na szczescie z synkiem wszystko Ok. Wazy w 24 tyg. Juz 700g moj kolos rosnie. Ginekologicznie gra. Odeslali mnie na wewnetrzny. Mialam ekg ktore wyszlo dobrze i krew pobrali do badan. Dostalam kroplowke. Maz byl przerazony. Okazalo sie z wynikow krwi, ze serce jeat sprawne, mam za malo magnezu i sodu do tego di-mery sa podwyzszone ale w ciazy to stan normalny wiec zakrzepicy nie mam, bo nogi tez nie puchna, jak u sarenki nie ma objawow. Pan doktor stwierdzil, ze to ciaza daje w kosc. Serce i pluca z reszta narzadow poszly do gory co wywolalo nacisk na przepone. Z tad brak oddechu i silny bol w klatce. Po calym dniu wrocilam do domu. To zwymiotowalam po kroplowce. I Asmag lykam. Aby magnez uzupelnic. No i odpoczywam..
Malo rewelacyjne przezycia.. -
Rudasku też tęsknię za swoim brzuszkiem (paranoja, bo nie mogłam się doczekać, aż już go zrzucę - ale pomijając dolegliwości to tak się do niego przyzwyczaiłam i do kopniaczków, że jakoś mi tak samotnie teraz). Myślę, że też niedługo będziemy się starać o drugi
Maniuś Roberto rośnie, jak na drożdżach. Mówię do niego pusiek, bo pomijając dwa podbródki ma takie pysie, że szok I ciężki jest, czuć go na rękach, a co dopiero będzie później.. Poza tym ma swoje humory, raz jest istny aniołek, a tylko go pochwalę to wychodzi z niego diabełek. W każdym razie nawet położna stwierdziła, że to mały choleryk, wszystko musi mieć już, natychmiast. Gwałtowny charakterek po mamusi.. Poza tym coraz mniej przypomina noworodka, a coraz bardziej niemowlę. Duży jest i silny, nawet główkę sobie podnosi jak leży na brzuszku i potrafi się przemieszczać w tej pozycji w łóżeczku jak się wkurza i wierzga wszystkimi kończynami, a ma dopiero dwa i pół tygodnia. Czuję, że niezłe będzie z niego ziółko.
Złota ważne, że @ przyszła bez wpomagaczy. Może to dobry znak.
Pozdrawiam dziewczynki i życzę miłego dnia.Maniuś, Little Frog, Anaaa:), zizia_a lubią tę wiadomość
-
Witam majówkowo My z Tymciem tymczasowo u siostry zamieszkaliśmy, M. zaczął remonty i syf w domu, że szok. W planach brak planów. Póki co Tymcio od 45 minut śpi.
Santoocha ale Szymek cudowny za dwa miesiące mam nadzieję, że i Tymko taki będzie.
Lena, Maniuś ale apartamenty przyznam, że i mi tęskno za brzuszkiem. Ale w planach córeczka, więc mam nadzieję po raz kolejny doświadczyć uroków ciąży.
Tymcio ma już 3msc i tydzień. Waży już 6460g mały klocuszek się z niego robi.
Pozdrawiamy i udanego grillowania
santoocha gdzie kupiłaś koło Szymkowi ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 18:13
Misty87, olka30, Maniuś, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Hehe, Olka aż się wierzyć nie chce, ze za brzuszkiem tesknisz ale to tak chyba jest, ze mózg wyparl te nieprzyjemne wspomnienia i zostawil tylko te mile
Sara, faktycznie masz trochę do dźwigania ale synek słodki te plany na córeczkę to bliskie czy jednak bardziej oddalone w przyszlisci?
Ja właśnie trafiła na TLC na jakiś polski program o in vitro. Normalnie się wzroszylam. Para nie mogła naturalnie mieć dzieci, później z in vitro wyszły trojaczki, a teraz do tego maja jeszcze jedno - naturalnie! nie wglebiam się w szczegóły, bo moglabym namieszaćolka30 lubi tę wiadomość
-
Żabko o ile córeczka nie jest "już" to chciałabym jednak trochę podchować Tymcia, po rozpieszczać i tak jak będzie miał 2 lata zacząć starania o siostrzyczkę
Widziałam w TVP2 ten odcinek o in vitro właśnie trojaczki z in vitro jedno naturalnie i z tego co pamiętam przy trojaczkach babka starała się karmić je własnym mlekiem i padła rekordowa ilość butelek. Nie pamiętam dokładnie ile.olka30 lubi tę wiadomość
-
Drogie Panie! Po pierwsze za wszystkie z Was 3mam mocno kciuki, bo jeszcze parę miesięcy temu byłam w tym miejscu co Wy. Cuda się zdarzają!
Przepraszam, że spamuję, ale we wrześniu na świat przyjdzie moje maleństwo, wzięłam udział w konkursie, głosować można do jutra (3.05) do godziny 20:00. Bardzo proszę Was o pomoc i głosy na historię nr 2. Dziękuję za zaangażowanie
http://mama-w-trampkach.blog.pl/wygraj-laktator-canpol-babies/