Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Pomarańczka wrote:Czy ktoś może mi jasno krok po kroku opisać sposób dodawania zdjęć na forum Będę wdzięczna..
Wejdz np na stronke zapodaj.net tam sobie kliknij po lewej na zielonym tle "na forum", na szarym pasku masz "Przegladaj" i wybierasz sobie zdjęcie, ktore chcesz dodac. Klikasz "zapodaj" kopiujesz link i wklejasz go nam tutaj -
Robiłam ale 9dpo więc mogło jeszcze nie wyjść.. Jak zobaczyłam rano że okresu nie ma to chciałam robić ale mój jest w pracy a po test musiałabym godzine busem się tłuc Nie ma to jak mieszkać na wsi.. Jak się po poniedziałku nie rozkręci to chyba od razu po przyjeździe do niemiec kupię sobie tam test
-
9dpo to zdecydowanie za wcześnie. Znam ten ból, ja też mieszkam na wsi a do najbliższego rossmanna miałam jakieś 20km.
W sumie ja na Twoim miejscu wolałabym mimo wszystko jechać po ten test. Jak zrobisz to będziesz miała pewność. Jak jesteś w ciąży, to może lepiej by było odłożyć wtedy wyjazd jak są krwawienia i skonsultować się z ginekologiem?
Zrobisz jak uważasz trzymam kciuki w każdym bądź razie -
Ale szalony weekend za nami...
Wczoraj wieczorem organizowałam grilla mojo-imieninowego i mężo-urodzinowego. Na 12 osób. Świetna impreza, Szymek był grzeczny, tulil się do nas i nawet do brodatego wujka Mariusza. Grał z tatą w nogę, jadł banana w całości. Szaleństwo. Na koniec pięknie zjadł kaszkę i usnął mi w 10 min
Trochę wypilismy. Np dobra, nie trochę a sporo.
Po imprezie mąż zaprosił mnie na taras i otworzył jeszcze wino. Była piękna ciepła noc. I po tym winie tak się rozochocilismy, że kochalismy się na tym tarasie
Przy samej ulicy biegnącej przez naszą wieś, nie jakiejś tam mało uczęszczanej drodze, tylko przy drodze miedzymiastowej, non stop jeździły samochody. Mam nadzieję, że nikt nas nie widział!!!! Ale było bosko!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 21:51
Little Frog, Maniuś, LillaMy, Anaaa:), olka30, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Pomarańczko, czy Twój lekarz widział kiedykolwiek piłkę plażową? Bo mi się taką kojarzy z ta dużą dmuchana.... Ależ malusi brzusio!
Santoocha, ale narobilas smaków :p i nie pisze tu o grillu :p
Ja mam za sobą kolejny dzień z tesciami i nogi mi do dupy wchodzą. W nocy spać nie mogę, bo zamykamy drzwi do sypialni i brakuje tlenu... Jeszcze trochę... -
Little Frog wrote:Pomarańczko, czy Twój lekarz widział kiedykolwiek piłkę plażową? Bo mi się taką kojarzy z ta dużą dmuchana.... Ależ malusi brzusio!
Santoocha, ale narobilas smaków :p i nie pisze tu o grillu :p
Ja mam za sobą kolejny dzień z tesciami i nogi mi do dupy wchodzą. W nocy spać nie mogę, bo zamykamy drzwi do sypialni i brakuje tlenu... Jeszcze trochę...
Mowil o zgrabnej piłce ale czy plażowej hahaha.. Może do siatki mówiłam, ze malutki, a przytyłam juz 10 kg. Wiec nie wiem gdzie to idzie. Jednak maluszek mój rozwija sie prawidłowo no i na ostatnim badaniu ważył juz 2 kg. Gdzie sie tam mieści - nie mam pojecia zielonego hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 22:31
-
Santoocha, no to było gorąco
Żabciu, musisz jakoś wytrzymać
Pomarańczko, piękne zdjęcia co do brzuszka to tak jak Ci pisałam. Może Synek ułożył się w tyle macicy i dlatego taki mały brzuszek. Najważniejsze, że wszystko jest w porządku. Może bliżej dnia porodu będzie większy
U nas słonko świeci, więc zaraz wybieramy się na spacer -
No hejka, znów cos nam forum zamarło
A ja wczoraj pojechałam po całości, do 2 w nocy prasowałam ubranka małego, wszystko poukładane już ma w komodzie. Dziś zostały mi jeszcze pieluszki tetrowe, i pościel no i wyparzanie wszelkich rzeczy typu smoczek, butelka itd. na początku sierpnia
Już coraz bliżej, coraz bliżej 16stego lipca idę do szpitala, na ustalenie terminu cc.
olka30 lubi tę wiadomość