Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anaa, moje chlopaki tez wymuszaja zwrocenie uwagi przez udawany kaszel i czasem az sie zaksztusza ale nie ciagnie ich na wymioty. Kubus robi tak częściej a przy tym smieje sie jak maly cwaniak
A z autem serio chamska sprawa. A macie na pl czy niem blachach? Bo lubia tak robic Polakom na złość.
Pozdrawiam -
Cześć Cioteczki
Nazywam się Filip, urodziłem się 05.08.2015 r o godz: 10:55 ..
Ważyłem 3850 i mam 57cm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 12:08
Misty87, Maniuś, Szczęsciara 26, malika89, Z., przedszkolanka:), Another, Macierzanka:), Anaaa:), Little Frog, olka30, Złota, sara_nar lubią tę wiadomość
-
U nas ok, wczoraj mąż był na pępkowym, toteż wrócił sponiewierny
Ogarniałam Młodego od 5:30, skubany nie chciał spać. Ale był kuchany, miał dobry humor, przytulał się, zaczął mówić mamamamama Popołudniu pojechaliśmy na zakupy do galerii, obkupiłam się Przynajmniej tam było chłodno! W domu mamy 32st
No i dziś po raz pierwszy wstał w łóżeczku!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c6b3a30192b.jpg
Driada pisz co u Was!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 22:35
Driada0102, LillaMy, Another, Macierzanka:), Z., Maniuś, Anaaa:), Little Frog, olka30, sara_nar lubią tę wiadomość
-
U nas już dobrze
Alex ma skaze białkową i cały czas bardzo ulewał, tracił na wadze. Lekarze w UK mówili że to normalne, ale dopiero jak pojechałam do PL i zrobiłam prywatnie badania wyszło, że ma zła morfologię, mało żelaza i skazę. Zmieniliśmy mleko na specjalne i w ciągu dwóch tyg przybrał na wadze, podnosił główkę i obracał się na plecki. Teraz już siedzi, raczkuje i ma dwa ząbki na doli i 3 na górze
Jest bardzo grzecznym chłopcem
A co u was?santoocha, Misty87, Macierzanka:), Z., Maniuś, Anaaa:), Little Frog, olka30, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Dziękujemy
Santocha jestem w domku już od piątku, tyle że czas leci bardzo szybko ..
Nie wiem kiedy te minuty, godziny przelatują Mi przez palce ..
u Nas wszystko w jak najlepszym porządku
Krocze uratowane więc zbytnio się nie męczę mały potrzebuje dużo uwagi a przy okazji dużo nauki przed Nami ..
Mąż bardzo dużo pomaga, nie wiem co bym bez Niego zrobiła
Czyli zakupowe szaleństwo zaliczone
Jeśli chodzi o synusia, to zapewne serducho się raduje widząc takiego śmieszka z samego rana
Maniuś, poród był w miarę szybki opowiadać Ci nie będę - przekonasz się samaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 22:43
santoocha, Z., Maniuś, Anaaa:), Little Frog, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Szymek też ma skazę, lecimy na Bebilon Pepti i jest ok. Poza tym sporo je już naszych potraw, dziś poszła pierwsza w życiu jajecznica zagryzana pomidorem.
Z pozostałych rzeczy uczula go na pewno mintaj.
Zebów mamy całe 2 na dole
Zaczyna wstawać na nóżki, straszny z niego wiercipięta
24 sierpnia mamy wizytę u kardiologa, pewnie znów skieruje nas na echo serca.
LilaMy super, ze obeszło się bez nacięcia! Szczególnie w te upały!
Jak Ci idzie karmienie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 22:44
-
Misty, no mój też najpierw wymusza, a później się śmieje.
Auto mamy na niem. tablicach, ale tam w robocie pracują praktycznie sami polacy ..
Przedszkolanko jak tam wczorajsza wycieczka?
LillaMy, Filipek przesłodki! do schrupania! Gratuluję raz jeszcze! Dużo zdrówka dla Was
Swoją drogą kawał chłopa
Santoocha najważniejsze, że Szymek nie był marudny
Zakupy udane? To super! Ja też będę się musiała w końcu wybrać na jakiś shopping bo standardowo jak większość kobiet, szafa pełna a ja nie mam w co się ubrać
U mnie w domu wcale nie chłodniej, bo 29 stopni
Gratulacje dla Szymka! Teraz musicie uważać
Driada jak miło, że jesteś!
Widzę, że w UK wszystko jest normalne jak u nas w DE. U nas też dużo rzeczy wyszło dopiero w PL na prywatnych badaniach.
ALex już ma tyle ząbków? Wow! My mamy dopiero pierwszą dolną jedynkę
Rośnie Ci kawaler
U nas jakoś leci. Mamy teraz gorsze dni, pod każdym względem..
Pozdrawiam :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 11:41
Driada0102 lubi tę wiadomość
-
Lilia gratulacje slicznego syna. Cala Ty ! Bardzo podobny.
U nas fajnie, od 3 dni mam normalne sziecko ktore nie ryczy 24 h na dobe i nawet spi w dzuen i moge cos zrobic. Oby tak zostalo !Little Frog, olka30, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Znów potrzebuję pomocy. 6 sierpnia byłam u ginekologa (12dpo) Robił mi zwykłe USG i stwierdził że mam cieńkie endometrium i mam się nie nastawiać na ciąże. Więc przestałam testować i czekałam na @ ale już jest 4dni po terminie i nadal nic.. Możliwe żeby gin miał rację? Warto dalej testować?