Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Plamienie pewnie że może być we wczesnej ciąży, jednak lepiej nie napalaj się na ciążę, skoro kilka dni po terminie miesiączki wychodzi Ci ujemny test...
Zrób betę, będziesz miała jasność co robić. Oby clo pomogło!
Jezusienku, jak ciężko położyć spać dziecko, które właśnie odkrylo, że potrafi stać. No masakra - śpiący wspina się, staje, chwieje, zaryje czołem w barierki, płacze.... I znów wstaje itd....
Driada Bebilon Pepti jest refundowany i jest bardzo tani! Puszka 450g kosztuje 10,30 Jedynka była droższa o 7zl. Tylko trzeba się pofatygowac po receptę raz w miesiącu.
Nie wyrabiamy już w te upały.... Wiatrak chodzi non stop, w nocy stoi u Szymka w pokoju, a my się pocimy. Szymek cały jest w potowkach
Chcieliśmy gdzieś pojechać w weekend, rzadko zdarza się żebyśmy mieli 2 dni wolne, ale ma być 37st, trochę strach ciagać malucha w taki gorąc.... -
santoocha wrote:Plamienie pewnie że może być we wczesnej ciąży, jednak lepiej nie napalaj się na ciążę, skoro kilka dni po terminie miesiączki wychodzi Ci ujemny test...
Zrób betę, będziesz miała jasność co robić. Oby clo pomogło!
.
Dziękuję No właśnie od 12dpo nie robiłam więcej testów.. Dlatego narzeczony się uparł na betęMisty87 lubi tę wiadomość
-
Hej
Anaa wycieczka bardzo udana ,dziękuję
Lilly śliczny ten Twój Filipek,fajnie że szybko się ogarnęliście
Driada słodziak Twój Alex my też skaze mamy i też na pepti jesteśmy.
Santoocha ale już duży ten Wasz Szymek fajnie stoi
Monia mała juź starsza to grzeczniejsza będzie
My po fajnym weekendzie,jutro kontrola bioderek dzisiaj wyjątkowo była pobudka o 6 ale za to 4 drzemki i rano spacer i taaaakie super powietrze w domu chłodniej ale w nocy i tak duchota mimo okien otwartych..Driada0102 lubi tę wiadomość
-
Kiedyś obiecałam zdjęcia pokoiku chłopców... zeszło mi z tym.
Póki co jedno łóżeczko stoi w naszej sypialni, chłopcy i tak nie śpią sami
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/94dd735ea786.jpgLittle Frog, Anaaa:), Maniuś, Driada0102 lubią tę wiadomość
-
Dzieńdoberek dziewczynki!!
Ja już na swoich śmieciach. Teraz czeka mnie wypakowywanie. Podróż powrotna o niebo lepsza. W mieszkaniu duchota straszna, bo okna były pozamykane, ale wietrzymy, więc mam nadzieję, że się szybko ochłodzi Na szczęście tu nie ma takich kosmicznych temperatur jak w Polsce, na chwilę obecną mamy 21*
Driada, dziękuję bardzo za gratulacje Z Alexa niezły przystojniak
LillaMy, Santoocha ma rację Mało które dziecko tak ładnie wygląda po porodzie Mój mąż mówi, że dzieci jak się urodzą są wręcz brzydkie ;]
A jak tam się czujesz w nowej roli?
Santoocha, to teraz trzeba jeszcze bardziej zwiększyć obroty przy Szymku
Mootylkoowa, jak tam wyniki testu?
Maniuś, u Ciebie już tuż tuż! Czekamy
Pomarańczko, super że remonty dobiegają końca i nerwy już spokojniejsze
Anaaa, widzę że gorsze dni. Mam nadzieję, że to króciutki, przejściowy kryzys i znów wszystko wróciło do normy. Nie jest lekko. Mały rozrabiaka w domu, mąż godzinami w pracy, Ty w ciąży... Ale trzymam za Was mocno kciuki, żebyście tę sytuację opanowali i w spokoju cieszyli się dziećmi - tym jednym obok Was i drugim u Ciebie pod serduszkiem O ile się nie mylę, to już niedługo wizyta?
Przedszkolanko, widzę, że nie zwalniasz. Pochwal się co to była za wycieczka
Monia, oby taki bardziej unormowany tryb dnia trzymał się jak najdłużej ;] Jak to powiedziała moja teściowa "nie, nie przejmuj się, dzieci są grzeczne...no chyba, że są takie jak mój najstarszy syn i całą noc szaleją, a przez dzień odsypiają ;]"
Misty, pokoik cudny! A to chłopcy śpią z Tobą? W łóżku, czy ogólnie w pokoju? Znajoma wzięła córkę do łóżka na kilka dni jak była chora i mówi, że teraz za nic nie da się jej z tego łóżka wyeksmitować...
Oki, ja się zabieram za ten mój chaos Mam nadzieję, że dziś skończę My niestety z pokojem nie poszalejemy, ale mamy zamiar wydzielić część salonu i odgrodzić ją jakimś parawanem lub szafą. Dziś jedziemy do ikei rzucić okiem czy jest coś ciekawego, co by nam spasowało. Przy okazji może kupimy materacyk do łóżeczka i wanienkę. A no i karnisz taki malutki
Miłego dnia!Maniuś lubi tę wiadomość
-
Santoocha znam to. Mój nawet jak śpi, to przez sen siada, albo wstaje i płacze.
Może bezpieczniej kupić kojec? Dziecko sobie krzywdy nie zrobi.
Przedszkolanko jak po kontroli bioderek?
Misty pokoik śliczny Chłopaki śpią z Tobą czy jak?
Żabciu jak tam ogólnie po urlopie? Wypoczęta? Powodzenia w ogarnianiu chaosu
Co do mnie to dziękuję :* tak wizyta już w piątek. Stresuję się trochę..
Mootylkowa i jak? Powtarzałaś test?
Monia oby już tak zostało -
Hejooo
Na całe szczęście mąż, ma dobrego szefa, zaproponował mu wolne aby jutro jeszcze mógł spokojnie pociągnąć tą łazienkę Dziś ostatnie cięcia, szlifowania i ja od jutra mogę zacząć w końcu mieszkanie odgruzowywać
Ufff cieszę się jak diabli, bo już mi mojego P. to było tak szkoda, że wczoraj się popłakałam. Miałam moment zawahania i podłamania tym wszystkim. Do 3 siedział a na 6 pojechał mi do pracy spał prawie, że nic...
-
O matkooo !! Wieki mnie tutaj mnie nie było dziewczyny kochane najmocniej Was przepraszam Jakoś przy ciąży odpadły mnie chęci zbyt długiego korzystania z internetu
Teraz muszę Was jakoś nadrobić bynajmniej postaram się
Pozdrawiam wszystkie mamusie staraczki i zafasolkowane bez wyjątku Buziaki Wam przesyłamolka30, Maniuś, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
A ja się melduję po szczepieniu małej.Okropne przeżycie dla mnie.Płakałam jak nie wiem.Teraz Lila śpi, mam nadzieję,że nie będzie gorączkowała.
A tak z innej beczki.Od 3 dni mam takie delikatne brązowe plamienia co to może być??
pozdrawiam w ten upał
-
Hej Zabko, ale zlecial Ci ten urlop co?? Ja myslalam, ze dluzej zabawicie w PL no ale pewnie mezu do pracy musial wrócić.
Hmmm u nas to jest tak,ze chlopcy na zmiane praktycznie od stycznia spia z babcia jeden a drugi ze mna. Co noc sie zmieniaja
Mamy turystow w domu i nie mozemy pozwolic zeby chlopcy urzadzali koncerty nocne, bo tak bywa jak jeden drugiego obudzi a ja sama w nocy i jak na raz uspokoic...niestety nauczylysmy ich spac w lozkach i teraz jak usna i przeloze do lozeczka to spia do pierwszej pobudki ale z reguly 3-4 wstawanie w lozeczku i dzien dobry...wiec sila rzeczy trzeba bylo brac do lozka. A ze ja bez meza...to chociaz z synami. Myslimy kupić duzy wypoczynek i chce spac z dwojka. Mamy duze lozko ale jednak taki bardziej zabudowany wypoczynek bedzie lepszy. Czlowiek sobie robi dobrze, bo wiadomo, ze jak mam ktoregos na lozku to jak np szuka smoka w nocy, szybko wkladam i spi dalej a w lozeczku to bylo kolorowo, po 10 razy wstawalam do nich,wiec rano bylam nemo...
Bardzo bym chciała zeby spaly w swoim pokoju...moze kiedys poki co maja tam swoj raj, swoja bawialnie
Anaaa :-* wiesz ze jak cos to zawsze sluze dobrym slowem :-*
Aaa LillaMy Filipek to skora zdjeta z CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 17:33
Anaaa:) lubi tę wiadomość
-
Czeeeść
Żabko to już u siebie? Zleciało co? Teraz to już do porodu możesz odliczać
My wycieczka rodzinna-lody itp.ale czeka nas kolejna na śląsk chyba w przyszłym tygodniu
Anaa bioderka super a jak Ty się w te upały czujesz? Niedługo wizyta
Marta Ty już 28 tydzień??? OMG!! Jak szybko ten czas leci!! Jak się czujecie?
Myszko też nie lubię szczepień...mamy teraz 26.08.. a może u Ciebie już @? Jak karmisz?
Misty ja śpię z Polą i nie przeszkadza mi to-ona zadowolona,mi tak wygodniej-przyjdzie czas że sama będzie spała
Pomarańczko to chyba znaczenia nie ma,z tego co pamiętam to moja też mniej aktywna była ale jak już się przeciągnęła to raz a porządnie
Ja odpoczywam,bo Pola od 14 śpi,później na ogródek grill bo mama ma gości Oczywiście ja lekki hamburgerek z ogromną ilością warzyw-zdrowo ;p
Miłego popołudnia!Misty87, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Czujemy się dobrze tylko upały są strasznie męczące szczególnie w nocy ciężko spać..Synek waży już kilogram i wszystko dobrze u niego
Fakt czas szybko leci aż sama czasami nie mogę w to uwierzyć
Miłego dnia dla wszystkichprzedszkolanka:), Z., santoocha, Anaaa:), olka30 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry...
zaczyna się stan euforii ze to już w poniedziałek..
Słowa piosenki które pasują mi do wydarzenia "Będzie, będzie zabawa, będzie się działo i nocy będzie mało"
Rodzice już czekają na Synka
Proszę o trzymanie kciuków w poniedziałek za mnie !Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 14:36
olka30 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynnki
Jak mnie tu dawno nie bylo
Dziewczyny z lutowek utworzyly grupe na fb i teraz tam jestem czesciej
a miedzy czasie prowadze swoj maly biznesik i troche mi to czasu zajmuje
A do tego Stasiek ktory jest juz mega aktywny i wymaga wiele czasu
Co u Was Kochane?olka30 lubi tę wiadomość
-
Stasiek pozdrawia i przeprasza za nieobecność
http://wrzucaj.net/images/2015/08/13/DSC04032222.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 20:38
Misty87, Maniuś, Marta1986, Driada0102, Anaaa:), olka30, Macierzanka:) lubią tę wiadomość