Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Hej
Santoocha ale Wam dobrze!! Pozdrawiamy!!
Pomarańczko mnie też zmroziło dlatego się odezwałam. Fajnie,że synuś coraz lepiej :)a jak brzuszek?
Simon gratulujemy pierwszej marchewki! Super że smakuje
Macierzanko witaj! Co u Ciebie?
No z tym cukrem to tak jest... ale ja widzę po sobie,że za dużo sobie pozwolę i już odczuwam na samopoczuciu i wadze. A co dopiero dziecko i później dzieci otyłe!! A pięciolatek proszący o wode ah marzenie! Niespotykane niestety,pracowałam z duuuża ilością dzieci i nie spotkałam takiego...wina rodziców..
a u nas zęby,Pola kochana nauczyła się przychodzić do mnie i nadzwyczajniej się przytulać uwielbiam to! Nawet jak pobudka była o 3 i trwała 2h
A ja 2gi dzień już nie podjadam i pokochałam kanapki z warzywami i...ogórkiem kiszonym!! Normalnie jak w ciąży haha
Uciekamy obiad tatusiowi robić i spacer zaliczyć,miłego popołudnia!
Hejka, jeśli chodzi o bebzolek małego to już lepiej
Kupkuje regularnie, po 2/3 dziennie, prawidłowe z wysiłkiem ale bez płaczu. Już widzę, że coraz lepiej układ pokarmowy mu działa..
olka30 lubi tę wiadomość
-
Santoocha przykro mi ..
Dziewczyny nie jestem w stanie nadrabiać..
Młody się rozchorował na całego. Gorączka, katar, kaszel, wymioty, ból brzucha, stan zapalny uszu. Byliśmy 2 razy w szpitalu. Dostaliśmy antybiotyk. Noce nieprzespane. Ciągły płacz i żalenie. Serce boli ;(
Nic nie chce jeść, z piciem to już tragedia. Jestem wykończona i ledwo daję radę. Na szczęście mężu w nocy dał mi chwilę dłużej pospać i zajął się nim. Teraz on odsypia, bo ma 2 zmiany dzisiaj, a ja czuwam.
W środę jedziemy do PL, a we wtorek musimy jeszcze jechać do naszego pediatry na kontrolę.
Jest masakra.. ale muszę się trzymać i to przetrwać. Ryczałam wczoraj jak bóbr.
Wymioty są głównie wieczorem. Młody ohaftował cały kojec, pół podłogi w pokoju i mnie. Nie mogłam go uspokoić. Męczyło go strasznie..
Nikomu nie życzę podobnych przeżyć..
Pozdrawiam Was i zajrzę jak sytuacja u nas się unormuje.
Dam znać po wizytach.
Całuję Was wszystkie :* -
Cześć Dziewczyny,
My jesteśmy już tydzień po chrzcinach, synuś jedzie na syropkowym antybiotyku bakterie w moczu ma ..
Spinał Mi się przy piersi gdy odstawiałam to fontanny szły
Teraz jest już troszkę lepiej, jutro rano ponowne badanie moczu i posiew ..
Santocha, komu jak komu ale Tobie ten urlop był potrzebny aby troszkę odchamić się spędzić wspólne chwile z mężem i Szymkiem
Zapomnieć o problemach które zostawiłaś na chwilę w Polsce
Miło ze strony właścicieli kramiku, mały gest a ile przyjemności
To przykre że los takie kłody pod nogi rzuca ale mam nadzieję, że siostra będzie starać się o kolejne dzieciątko i nie załamie się ..
Anaa uważaj na Siebie i dbaj o to abyś była troszkę wypoczęta a Synusiowi życzę aby szybko wrócił do Zdrówka
Macierzanko, Ja nadal mocno zaciskam kciuki aby wszystkie bakterie poszły sobie precz aby Mąż w końcu mógł odpocząć o tych tabletek, Oczywiście TY też
Żabko opowiadaj co tam u Ciebie się dzieje ? Mała szykuje się już do wyjścia ?
Torby spakowane ?
Misty co tam u Was ? Jak Górali się mają ?
ps: Muszę się Wam pochwalić że poznałam Małych Górali !
Wypiłyśmy herbatkę troszkę pogadałyśmy ale dużo czasu nie miałam
Chodź i tak nie obyło się bez wrażeń
Dżona, SaraNar, Bursztynko, Kasia Czarna , Kaśka, Potforzasta, Madzia, Another i inne kobietki dajcie znać co tam u Was się dzieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2015, 14:17
Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
-
Santoocha strasznie mi przykro....
Anaaa mam nadzieję że Synuś szybko wróci do zdrowia, a dla Ciebie dużo cierpliwości i wytrwałości!!!!
My po wyczerpującym weekendzie (mieliśmy chrzciny) nareszcie odpoczywamy! Młody przespał całą uroczystość w Kościele, a podczas obiadu zabawiał gości uśmiechami i oczywiście oślinił każdego kto go wziął na ręce
Maniuś, przedszkolanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
-
Hej
Pozdrawiamy ze spacerku
Anaa wracajcie do normalnosci a synuś do zdrówka! Biedactwo..
Lilly my jak wyniki,są już?
jak to górali poznałaś?? Zazdroszczę!! Swoją drogą Misty co u przystojniaków?
Simon czekam na zdjęcia!!
Od jutra deszcze i jesień w pełni,wracać tu! Opowiadać co u Was!!
My w środę neurologa mamy,zobaczymy co powie..a tak to nadal idą jedynki,kupiłam camilie i jest lepiej . No i wszędzie wstawanie i kombinowanie się spieszy to moje dziecko :p -
Hej wszystkim
My po weselu...wyjazdowe,wczoraj wróciliśmy.
Byli tez moi rodzice to pomogli dużo przy maluchach. To juz nie wesele, nie zabawa przy dzieciakach, ktore chodza. Kosmos
Chrype mam...nie od picia tylko od śpiewania zenil sie moj dawny sasiad, rok mlodszy ale chodzilismy razem do przedszkola i z jego bratemi jeszcze kilkoma osobami z wesela. Sami znajomi, bo to nasza rodzinna miejscowosc
U nas ok, maz byl teraz 4 dni,dluzszy weekend wiec sporo pomogl. Jezu czasami to nie mam sil nic zrobic, a jak mam sile to zas chlopcy nie pozwalaja...wlaza wszędzie, wszystko sciagaja. Jeszcze najlepiej mi ich ujazmic jak sa u siebie w pokoju gdzie pelno zabawek maja.
Jak chodza na 'wolnym wybiegu' to kazdy w inna strone!!!
Musze zakupic szelki ze smycza.
Tak tak potwierdzam, odbylo sie spotkanie z LillaMy i wrazen tez nie braklo ale wszystko ok Filipek jest boski i taki przystojniak!!
Mój bratanek tez mial liczne bakterie, ba!Kolonie bakterii w moczu ale udało sie wyjsc na prosta.
Anaaa wspolczuje mocno i trzymam kciuki zeby przeszło Hubertowi! Obyscie mogli spokojnie pojechac do PL.
Zabko jak tam?
Santoocha wspolczuje...nie wyobrazam sobie co czuje siostra
Ps. Sliczne fotki z wczasow
Przedszkolanko daj znac jak po wizycie u neuro. Ja tez mialam jechac drugi raz ale tak mi schodzi. Wiem ze nie ma nic wazniejszego ale tak to jest z blizniakami...
Pozdrawiam wszystkie
Maniuś, Little Frog lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c9400928ccf9.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/64fca68a4f5d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/44e84b3b4e5f.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c240d8225999.jpgZ., przedszkolanka:), Little Frog, Maniuś, LillaMy, Złota, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
LillaMy, Misty to pierwsze forumowe spotkanie na żywo Mam nadzieję, że nas zbytnio nie obgadywałyście Chociaż w sumie nie przypominam sobie, żebym miała ostatnio czkawkę
Widzę, że imprezujecie - chrzciny i wesele
Misty, na pierwszym zdjęciu widać właśnie jak biegają w różne strony Ale przystojniaki z nich! Pewnie mieli niezłe branie!
LillaMy, mam nadzieję, że wykurzycie szybciutko te bakterie A to Zakopane to taka wycieczka? Jak tak, to pochwal się wrażeniami i jak Filipek to zniósł. Zawsze mnie ciekawią takie podróże z maluszkami, bo w sumie to jednak wyzwanie
Simon, ależ masz grzecznego synka! No wzór Fajnie, że imprezka udana
Przedszkolanko, trzymam mocno kciuki za same dobre wieści
U mnie wszystko ok Powolutku leci do przodu Mała spokojnie siedzi i nie zauważyłam, żeby jej było spieszno do wyjścia. A jak jej dobrze, to niech siedzi Byle nie przeginała w drugą stronę
Torba prawie spakowana. Kilka pierdołek do wrzucenia i będzie gotowaolka30, Maniuś, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Mówisz Żabko, że małej nie śpieszno na świat Ale i tak już niedługo ta chwila nadejdzie Najgorsze to czekanie, ale możesz jeszcze korzystać z ostatnich chwil dla siebie Mi się marzy taki dzień samotności, a jak nie widzę małego dwie godz. to już tęsknię Takie te matki są...
Maniuś, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny myślę pozytywnie,bo od wczoraj Pola się po swojemu rozgaduje nawet dzisiaj było mammmm mammm )
Wróciło do normy też jedzenie i spanie boo ..mamy dwie jedynki górne przebite!! W końcu
Misty i Lilly to mówicie że zadowolone jesteście? To super! Mąż mnie też namawia na Zakopane w przyszłym roku
A chłopcy są tak świetni że szok!! Faktycznie urwanie głowy z nimi
Żabko czekaj spokojnie i ciesz się ciążą-masz racje ciąża jest fajna
Mi się tak po cichu kolejna marzy ale jeszcze muszę poczekać
Anaa jak u Was? Lepiej coś?
Staraczki a Wy gdzie? Nie można tak ciągle w łóżku być wykończycie tych swoich mężnych
Santoocha pokaż zdjęcia z wczasów! Strasznie chcemy zobaczyćMisty87, Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
Przedszkolanko gratuluje jedyneczek u Poli
Zabko juz tuz tuz poznasz swoja corcie zdradzisz forumowym ciociom imie Twojej Krolewny ???
Olka swiete slowa Takie Matki sa
Lila i Misty ale Wam fajnie a tak swoja droga Misty ja jade do domu koncem pazdziernika na 2 tygodnie to i nam moze uda sie spotkac
P.S. Chlopcy sa prze cudowni
A my jutro konczymy 7 tygodni ale ten czas zapierdziela!!!
Chrzcimy w Pl 15.11
Reszta dziewczyn-nie jestem w stanie wymienic wszystkich-dajcie znac co u Was
PozdrawiamyLittle Frog, przedszkolanka:), olka30 lubią tę wiadomość
-
Olka, cały czas staram się kierować Waszymi radami Może też dzięki temu jakoś w miarę lekko tę ciążę przechodzę a co do tych chwil samotności, to póki co mi takie głupie myśli po głowie chodzą, że cieszę się, że jesteśmy tak daleko, bo mi nikt nie będzie wyrywał dziecka z rąk i zaglądał co robię Będę mogła się spokojnie nacieszyć Pewnie szybko zmienię zdanie Ale w listopadzie mama wpada na kilka dni, więc luzik
Przedszkolanko, czyżbyś była kolejna Bo takie plany po cichutku to już chyba Olka i Z mają Zobaczymy jak to wszystko w praktyce wyjdzie Może jeszcze któraś nas zaskoczy pozytywnym testem Trzymam kciuki szczególnie za te, które czekają na swoje pierwsze maleństwo
Maniuś, już Cię tu miałam wzywać, bo widziałam, że jesteś na podglądzie Faktycznie zapierdziela ten czas Co do imienia, to ogólnie tak się nam przyjęło i tak raczej zostanie, chociaż niczego w życiu nie można być pewnym, że będzie Kaja Oczywiście ze strony męża cały czas straszą, że to się może jeszcze okazać, że chłopiec, bo bratowej męża lekarz też mówił że dziewczynka, a pod koniec ciąży okazało się, że niespodzianka. Wiadomo, że byłby szok, ale staram się do tego podchodzić na luzie i mówię, że jak będzie chłopiec, to najwyżej w różowych ciuszkach wyjdzie ze szpitala ;]Maniuś, Z., przedszkolanka:), olka30, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Maniuś dziękujemy oj leci czas, za chwilkę przekroczycie magiczny 3 miesiąc tak zleci!
Żabko my jeszcze troszkę
oj tam, najwyżej niespodziankę będziecie mieć Kaja ładnie, mam w rodzicie(chociaż tego dziecka nie trawię ) . Mała królewna będzie mąż już pewnie z każdym telefonem czeka gotowyManiuś, Little Frog lubią tę wiadomość