Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko ja tez trzymam kciuki:* Wam Brzuszkowe zycze leciutkich tych kolejnych dni i tygodni ciazy:) Lilla jak przytulisz swoje Malenstwo to zapomnisz o bolu porodu wiec nie marnuj bielizny;):*
LillaMy lubi tę wiadomość
Wy już tak blisko tych porodów :o niesamowite.
Lilly nigdzie nie sraj,rodziłaś już przecież :*
Dziekuje za kciuki, tata już czeka na jutro,stresował się ale jest ich 5 na sali to ma z kim gadać a operacja jutro i podobno cieższa niż myśleli...
A my po odwiedzinkach pojechałyśmy po zjezdzalnie i huśtawkę ogrodową taką wersje mini naszego dla Poli,grosza dostała to niech ma -
A propo wczesnego pójścia spać. Ale tak to jest jak się śpi do 8:30 a później drzemkuje z synkiem ponad 3h prawie do 15. A co mi tam. Korzystam póki mogę.
Z Tymciem pamiętam że im brzuch wiekszy tym gorzej mi było spać.
Po wizycie u gina dobrze. Córeczka nadal pozostaje córeczką i waży już 532g. Ułożenie pośladkowe. Przez co cierpi mój pęcherz.
Olka, Lilly tak na dobrą sprawę jeszcze 8tyg i możecie rodzić ☺
Biedroneczko z całym sercem jestem z Tobą i trzymam kciuki ❤olka30, Maniuś, Little Frog lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:Witam z rana, znowu w pracy. Miałam nadzieję, że wczoraj uda mi się L4 załatwić,a tu mojego gina nie było Mam nadzieję, że w poniedziałek będzie, a nie pojechał na jakiś urlop
widziałam go w środę jak doglądał swoich kaczuszek wiec na pewno nie wyjechałolka30 lubi tę wiadomość
-
Olka dokładnie różnica kilka dni chodź Ja sądzę że jej również nie będzie śpieszno tak jak Filipkowi
Przedszkolanko, 3mam mocno kciuki za Tatę Wszystko będzie w porządku
Biedroneczko, jeden poród już mam za sobą ale bólu nie zapomniałam więc dlatego moje obawy są jeszcze większe bo wiem co Mnie czeka
Przedszkolanko, wiem wiem ale myśl że za niedługo znowu Mnie to czeka - nie pociesza Mnie to !!
I jak Pola zadowolona z nowych rzeczy ?
Saro Gratuluję córeczki
Tak tak możemy rodzić ale myślę że to w tak szybkim tempie nie będzie
Olka a innego Gina nie mogłaś odwiedzić po drodze ?
Na szczęście dziś jest piątek więc w weekend się odstresujesz
Wiecie że nie potrafię się zdecydować na żadne imię ! ..
przedszkolanka:), Maniuś lubią tę wiadomość
-
Zizia to mnie pocieszyłaś
Lilla ja też urodziłam po term. i wątpię żeby teraz było inaczej, no chyba że się mała nie obróci i trzeba będzie cc.
Nie mam innego gina po drodze, a w ogóle to byłam późnym popołudniem, więc nawet nie wiem kto wtedy przyjmuje
Ty wiesz, że ja też nie mogę się zdecydować na żadne imię Cholera mnie ciężka bierze, bo nawet mam swoje typy, ale mojemu nie odpowiadają, a do tych powiedzmy wspólnych jakoś nie jestem do końca przekonana.. Normalnie dziecko się urodzi, a ja nie będę wiedziała jak je nazwać -
U nas w zasadzie jest tak samo Po prawdzie przy małym z początku miało być inne imię, ale mój M usłyszał gdzieś głupią piosenkę z tym imieniem i tak śpiewał, aż mi obrzydło. W efekcie zostało jako drugie imię, ale już sobie nie wyobrażam, że moje dziecko mogłoby nazywać się jakoś inaczej niż tak jak jest
Jakie masz pomysły? Może coś podchwycę :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 09:36
-
Zawsze podobało mi się Maja, ale szwagier nas wyprzedził, więc odpada Basia - w połączeniu z imieniem małego będzie jakbyśmy dawali imiona po chrzestnych mojego M, więc trochę głupio. Adusia - mój nawet nie chce o tym słyszeć, nie wiem dlaczego. Jadzia - też nie do końca. Marta? Najbardziej prawdopodobne jest Agatka, ale też nie jestem przekonana Nie mam takiego swojego mocnego typu. Wkurza mnie to. Przez lata myślałam, że jak będzie córa to albo Maja albo Laura, ale pierwsze odpada, a drugie zrobiło się za bardzo oblatane.
-
u nas dla synka jakoś łatwiej było. Teraz kompletnie nie wiem. A to ja de facto mam wybrać imię.
Myślałam nad Matyldą, Laurą ewentualnie po mojej babci Aniela. Wiem że Aniela nie podoba się teściowej więc tym bardziej jestem zaolka30 lubi tę wiadomość
-
ładne imiona Basia, Alicja,Agatka a Jadzię chce mój szwagier (moja siostra nie ) u nas Pola wyszła spontanicznie z seriala
Sara ja Aniele kojarzę z przedszkola jak pracowałam i nie lubię go,ale skoro teściowej się nie podoba to mi już bardziej haha
słonecznego dnia dziewczyny
u nas pobudka o 6:30 i niedługo jedziemy do teściowej i wracamy na drzemkę i grilla -
Ja dziś od rana próbuję załatwić chorobowe i jak na złość mojego gina nie ma. Chyba jednak ma urlop Tak to jest być dobrym dla koleżanek.. Mogłam iść w tamtym tyg. pewnie by nie było problemu. No cóż, zarejestrowałam się do rodzinnego, myślę że nie będzie problemu, a przy okazji zrobi wpis do karty ciąży i posępię o jakieś badania. No i za wizytę nie będę musiała płacić. Oczywiście wczoraj wieczorem dzwoniła koleżanka, że chciałaby jeszcze dzień wolnego, ale powiedziałam, że idę do dr i jak coś to będę później (że tylko zawieźć zwolnienie nie powiedziałam). Jeden dzień firma się nie zawali, jak u nas nikogo nie będzie.
-
Olka i dobrze. Zacznij myśleć o sobie i Maluszku.Ja dziś becze od rana bo przyszła miesiaczka:( taki wspanialy prezent na rocznice slubu... Ech do kitu to wszystko....