Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja nawet nigdy w Warszawie nie byłam, więc nie odbieraj tego jako narzekanie.. W cale się tam nie wybieram żeby więcej zarabiać, mówię tylko że nie bardzo można porównywać Warszawę do reszty kraju, bo sytuacja w stolicy jest troszkę inna.. Mam tam powiedzmy znajomych, którzy stąd wyemigrowali i kiedyś przyjechali na któreś święta, koleżanka poszła na sklepy i jedyny jej komentarz był taki, że żarcie może jest w Warszawie troszkę droższe, ale jeżeli chodzi o ciuchy i resztę to była zaszokowana, że u nas wszystko takie drogie
A zarobki nie porównywalne, sprawiedliwość dziejowa?
-
U mnie słońce i pięknie jest. Nawet pol kuchni mam już ustawione więc coraz mniej do ustawiania ale zapas szklanek - mogłabym kanajpe otworzyć
Fidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
olka30 wrote:No ja nawet nigdy w Warszawie nie byłam, więc nie odbieraj tego jako narzekanie.. W cale się tam nie wybieram żeby więcej zarabiać, mówię tylko że nie bardzo można porównywać Warszawę do reszty kraju, bo sytuacja w stolicy jest troszkę inna.. Mam tam powiedzmy znajomych, którzy stąd wyemigrowali i kiedyś przyjechali na któreś święta, koleżanka poszła na sklepy i jedyny jej komentarz był taki, że żarcie może jest w Warszawie troszkę droższe, ale jeżeli chodzi o ciuchy i resztę to była zaszokowana, że u nas wszystko takie drogie
A zarobki nie porównywalne, sprawiedliwość dziejowa?
Co do cen to powiem Ci,że za 50 m2 mam opłaty ponad 1000 zł wykluczam tel, tv, netu i dopłaty za wodę i prąd są dopłaty....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 10:58
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
i od ogółu do szczegółu, więc wygońcie mnie!!!!!
Coś ty, Malinowa - ja mam 70m2 i płacę tzw. "czynsz" z miejscem postojowym 570 zł... i dopłat mam niewiele, za rok 2013 110 zł teraz miałamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 10:59
-
Melula nie ma szans
Słuchajcie moja mama przyniosła z konferencji wiedzę: włosy farbowane długo mogą powodować nowotwory jajników... Masakra[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Ale naprawdę. W tym roku troszkę podnieśliśmy zaliczki, ale o tak w 590 zł się zmieszczę wraz z zaliczkami na media, do których w sumie nie dopłacam...
i cholernie droga jest u nas wodaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2014, 11:06
-
U nas wynajęcie mieszkania 40 m kosztuje 1000 zł, opłaty sobie trzeba liczyć osobno, a mieszkam w regionie gdzie panuje naprawdę duże bezrobocie.. Póki co mieszkamy z rodzicami, bo niestety nie stać nas na wynajem, przy kosztach leczenia jakie aktualnie ponoszę
Ale wierzę (jeszcze), że kiedyś się odbijemy, tylko już w żadną pomoc państwa nie wierzę
-
uciekam, Kochane! Koty kurzowe miauczą coraz głośniej, hehehe. Szafa woła o porządek, kuchnia chce czystości. Przekonało mnie to, idę! Miłego dnia, Kochane. Jutro wyjeżdżamy do rodziców na święta i majówkę - mój małż ma dwa tygodnie urlopu, więc nie wiem, kiedy wejdę was poczytać. Tymczasem, SPOKOJNYCH, ZDROWYCH I SUCHYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY
Z., Little Frog, Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Melula wrote:uciekam, Kochane! Koty kurzowe miauczą coraz głośniej, hehehe. Szafa woła o porządek, kuchnia chce czystości. Przekonało mnie to, idę! Miłego dnia, Kochane. Jutro wyjeżdżamy do rodziców na święta i majówkę - mój małż ma dwa tygodnie urlopu, więc nie wiem, kiedy wejdę was poczytać. Tymczasem, SPOKOJNYCH, ZDROWYCH I SUCHYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY
moje 50m2 kosztuje tu koło 400 tys a wynajem ok. 2,5 tys. Będzie stacja metra bliziutko więc cena pójdzie w górę jeszczecałe szczęście kredytu nie mamy a ratę kredytu na dom będzie nam częściowo spłacać wynajem mieszkania. Ehhh ceny nieruchomości w Wawie to kosmos. W "bloku" obok mnie cena za m2 wynosiła 13 tys
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
ooooooo matko zaczynam coraz bardziej sie cieszyc ze mieszkam w malutkim miasteczku:D ja jeszcze nigdy nie widzialam 2tys za moja prace no chyba ze liczymy te kasiorke zarobiona za granica (bylam 2 razy na wakacje w angli) a jak to sie mowi z niejednego pieca chleb jadlam...teraz bardzo sie ciesze z pracy jaka mam i z zarobkow w sumie tez bo starcza od pierwszego do pierwszego a niejedni musza naprawde kombinowac...tylko czasami chcialoby sie na jakies fajniejsze wakacje pojechac a tak wiecznie cos sie dzieje, jakies niespodziewane wydatki, imprezy jakies weseli itp i nieda rady odlozyc...ale ciesze sie z tego co mam i mam nadzieje ze jak beda zmiany to tylko na lepsze
Z., Little Frog, Fidelissa, Nati89, Malinowa Panienka, Lena87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️