Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Na żywo jeszcze piękniej.
Chociaż to był sierpień, to było pierońsko zimno: 7 stopni na szczycie. A na Śnieżnych Kotłach (2 ostatnie zdjęcia), tak wiało, że żałowaliśmy, że nie mamy czapek i rękawiczek. Ale widoki rekompensowały wszytsko.
dżona lubi tę wiadomość
-
Misty, a może Ty polecisz jakąś miejscówka na fajny wypoczynek w górach, w Twoich okolicach?
Zawsze co sprawdzone to lepszeMisty87 lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
W Tatrach byłam kilka razy i za każdym razem spaliśmy gdzie indziej, połowy adresów już nie pamiętam. Ale jeszcze nigdy się nie zawiedliśmy na internetowych ogłoszeniach. Trzeba tylko sprawdzić opinie w necie i zadzwonić tam, porozmawiać.
dżona lubi tę wiadomość
-
Wiem, wiem Złota
Każdego roku jeździmy gdzie indziej i zazwyczaj z ogłoszeń w necie,
i zawsze wszędzie było fajowonie martwie sie o to
Na pewno coś znajdziemyA im szybciej. tym większy wybór
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
dżona wrote:Wiem, wiem Złota
Każdego roku jeździmy gdzie indziej i zazwyczaj z ogłoszeń w necie,
i zawsze wszędzie było fajowonie martwie sie o to
Na pewno coś znajdziemyA im szybciej. tym większy wybór
Zdecydowanie!
My zamawiamy zazwyczaj z dwu-trzy-miesięcznym wyprzedzeniem.
Ale podróż poślubna rezerwowałam w listopadzie na sierpień i w upatrzonych miejscach nie było w tym terminie nic wolnego!
Raz w życiu się jedzie do apartamentów bez względu na koszta -w podróż poślubna, dlatego niezbędna jest wczesna rezerwacjadżona lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry kochane
Ja dopiero wrocilam z delegacji
ostatnio sporo sie u mnei dzieje i ledwo co nadazam za wamidżona, Z., Fidelissa, Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:Zdecydowanie!
My zamawiamy zazwyczaj z dwu-trzy-miesięcznym wyprzedzeniem.
Ale podróż poślubna rezerwowałam w listopadzie na sierpień i w upatrzonych miejscach nie było w tym terminie nic wolnego!
Raz w życiu się jedzie do apartamentów bez względu na koszta -w podróż poślubna, dlatego niezbędna jest wczesna rezerwacja
JasneApartament na podróż poślubną musi być wyjątkowy
My znaleźliśmy w Grupon'ie świetną oferte
W tamtym roku, dopiero 2 tyg. wcześniej organizowaliśmy sobie wyjazd i też się udało bez większego problemu, mimo że to sierpień był
Teraz jest tyle miejsc i możliwości, że głowa mała
Można sie zakochać w większości miejsc
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
Pracuję po 12h zmianowo dzień, noc, dzień wolnego po nocce, tylko żeby na nocki nie robić zamieniłam się z koleżanką.
Wy tu o biegunce, a ja ostatnio mam problem z załatwieniem potrzeby i już do M. się śmieję, że szybciej jajko zniosę niż załatwię potrzebę. Wcześniej tak nie miałam, a teraz jak już się uda, to zastanawiam się jak ja poród przeżyję.
Misty nie doradzę, z facetami jak z dziećmi Ja mego M. też nie rozumiem. Teraz zamiast się cieszyć, to nie , nie widzę tego, nie zapyta jak się czuję, chyba, że już przy nim zaczę jęczeć jak brzuch boli, to od niechcenia zapyta. W pracy dziewczyny go pytają na kiedy mam termin, a on, że koniec lutego, początek marca .... żal.
Jak na początku z niego przylepa była, tak teraz jak ja się nie przytulą, to on sam nie przyjdzie. Chociaż wczoraj poległam o 22, a M. poszedł się kąpać, a że ostatnio śpi na podłodze, bo mamy narożnik i ta wysuwana część jest do dupy jeśli chodzi o spanie, rozwaliłam się na całym łóżku i słyszałam jak wchodzi do pokoju, ucałował mnie w rękę, bo głowę miałam schowaną i poszedł spaćdżona, Little Frog, Z., Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
dżona wrote:Jasne
Apartament na podróż poślubną musi być wyjątkowy
My znaleźliśmy w Grupon'ie świetną oferte
W tamtym roku, dopiero 2 tyg. wcześniej organizowaliśmy sobie wyjazd i też się udało bez większego problemu, mimo że to sierpień był
Teraz jest tyle miejsc i możliwości, że głowa mała
Można sie zakochać w większości miejsc
My rezerwowaliśmy w 2009 r. Wtedy było dużo mniej takich miejsc. Miejscowości wypoczynkowe bardzo się zmieniają i całe szczęściedżona lubi tę wiadomość
-
Złota masz racje, całe szczęście jest w czym wybierać i całkiem spoko są te oferty nieraz
Sara na zaparcia spróbuj rano na czczo wypić pół szklanki soku z kiszonej kapustyale kiszonej, nie kwaszonej
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
sara_nar wrote:Pracuję po 12h zmianowo dzień, noc, dzień wolnego po nocce, tylko żeby na nocki nie robić zamieniłam się z koleżanką.
Wy tu o biegunce, a ja ostatnio mam problem z załatwieniem potrzeby i już do M. się śmieję, że szybciej jajko zniosę niż załatwię potrzebę. Wcześniej tak nie miałam, a teraz jak już się uda, to zastanawiam się jak ja poród przeżyję.
Misty nie doradzę, z facetami jak z dziećmi Ja mego M. też nie rozumiem. Teraz zamiast się cieszyć, to nie , nie widzę tego, nie zapyta jak się czuję, chyba, że już przy nim zaczę jęczeć jak brzuch boli, to od niechcenia zapyta. W pracy dziewczyny go pytają na kiedy mam termin, a on, że koniec lutego, początek marca .... żal.
Jak na początku z niego przylepa była, tak teraz jak ja się nie przytulą, to on sam nie przyjdzie. Chociaż wczoraj poległam o 22, a M. poszedł się kąpać, a że ostatnio śpi na podłodze, bo mamy narożnik i ta wysuwana część jest do dupy jeśli chodzi o spanie, rozwaliłam się na całym łóżku i słyszałam jak wchodzi do pokoju, ucałował mnie w rękę, bo głowę miałam schowaną i poszedł spać
Być może Saro, że tak sobie radzi z lękiem. Boi się powtórki, więc woli nie przyjmować do siebie informacji o ciąży i Twoim samopoczuciu, dopóki ne będziecie bezpieczni. ja go rozumiem, to musi być ciężkie dla faceta, bo oni zazwyczaj mają problem z emocjami.
Ja tylko raz widziałam łzy w oczach mojego wtedy jeszcze narzeczonego, jak po jakiejś kłótni oddałam mu pierścionek i powiedziałam, że kocham go nad życie, ale jeśli mu źle, to droga wolna, nie chcę go unieszczęśliwiać, niech sobie znajdzie kogoś z mniejsza ilością wad (mam ich sporo, niestety).
Chyba tylko ten jedyny raz rozmawiał szczerze o swoich uczuciach, bo tak to, jak to określa moja mama, 'maczo-sraczo-pierdaczo", "nic się nie dzieje" i "wszystko ok". Ma tak mój tata, mój teść i mój mąż. To chyba standard.
Za to ten pocałunek Sara, moim zdaniem świadczy o tym, ze w głębi duszy kocha mocno, ale się boi, stąd jego zachowanie.
-
Dziewczyny, mój małż też jest ciężki w okazywaniu uczuć. O przytulaniu w nieoczekiwanym momencie nie ma mowy, ale... czasami jak wstaje do pracy to zdarza mu się ucałować mnie w nosek, policzek, rękę - ale dopiero od kiedy jestem w ciąży
Wczoraj zasnęłam na kanapie w salonie. Poszedł się kąpać, położył się, bo zwykle kładę się później od niego. Wstał po godzinie nie widząc mnie w łóżku. Pogilał i kazał wstawać z kanapy i położyć się do łóżka. Jak nie reagowałam to pomacał mnie po brzuchu, posmyrał po pleckach i po cichu budził. Kazał wziąć dzień dziecka od kąpieli i się położyć. Niestety taki typ jak ja ma tak, że nie uznaje dni dziecka i co jak co, ale kąpiel obowiązkowa, szczególnie w upałyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 16:35
Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość
-
czeeeść
ktoś tu wspominał o moich stronach Karpacz i Szklarska Poręba
Misty szkoda nerwów, też rób jak on a przyjdzie w łaski
Another ja miałam w 11c estradiol 330 a owulkę niby w 19dc
uciekam bo burza idzieFidelissa, dżona lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:Laremid to ZŁO
A co do czerstwej kromki chleba - nie przełknę. Nienawidzę czerstwego chleba, bleee. Wolę nie zjeść śniadania, niż czerstwy chleb. Ale znam ludzi, którym taki smakuje. Niebywałe.Z., dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycześć
buziaki dla Was wszystkich z gorącego Egiptu
zrobilam wczoraj test czułości 10 i negatywny
@ ma być 13 -14 czerwiec
bole przed @ mialam zawsze pare dni i koniec a teraz mam caly czas a zdnia na dzień czesciej i silniejsze.
kupil mi dzisiaj maz Egipski test powtórze jutro ale na pewno @ za rogiem. glupia robie sobie mala nadzieje
mamy internet tylko w 1 miejscu po godz 18 wiec zajrze do Was jutro
papa :*Natka098, Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość