Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty87 wrote:Dzieki Zabko i Fidelissku za zwrocenie uwagi na mnie...
Moj maz ma dziwny charakter, ciezki niezmierniegoralska krew ;/ sakramencko goralska...
Spalam dzis w drugim pokoju, nie zainteresowal sie mna. Nie odzywa sie od rana...a wczoraj wieczorem jeszcze jak lezelismy razem to ogladalismy na necie wozki i bylo normalnie. Ja juz mam czasami dosc zastanawiania sie, o co mu biega. I tak mi powie, ze o nic...
Kurwa...faceci! ;/
Tez sie nie odzywaj,
A jak spyta to powiedz , ze o nic....
I dalej sie nie odzywaj.
Moze sie kąpanie jak sie czujesz:)Z. lubi tę wiadomość
-
Fakt faceci trudny temat. Ale będąc ze sobą uczycie sie siebie, dorastacie....
Na poczatku naszej znajomosci ja tez nie umiałam rozmawiać....wiec pisałam list i mu wreczalam....
A potem zaczęliśmy rozmawiać...wiele sie nauczyliśmy i zmieniliśmy.
Myśle,ze dzieki innemu wychowanie dziewczynek i chłopców, trzeba ich nauczyć wrażliwości na nasze potrzeby oraz nauczyć otwarcia na własne:))
Będzie dobrze Misty.
Umów sie z kumpelami.
Miej własne plany, idź do kosmetyczki...
Niech powalczy o Twój czas i uwagę)
Bądź uśmiechnięta, zadowolona, zadbana i zajęta:)))
Powodzenia:))Z., Little Frog, Misty87, Macierzanka:), Delia, Anaaa:), dżona lubią tę wiadomość
-
Chłopy to chłopy, chociaż ja na swojego nie mogę narzekać.
Zrobiłam sobie wakacyjne pazury:
Ładne?Little Frog, Natka098, Fidelissa, Z., przedszkolanka:), dżona, Magdas, Lena87, Macierzanka:), Anaaa:), Bursztynka, Kaśka28 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
sara_nar wrote:Pracuję po 12h zmianowo dzień, noc, dzień wolnego po nocce, tylko żeby na nocki nie robić zamieniłam się z koleżanką.
Wy tu o biegunce, a ja ostatnio mam problem z załatwieniem potrzeby i już do M. się śmieję, że szybciej jajko zniosę niż załatwię potrzebę. Wcześniej tak nie miałam, a teraz jak już się uda, to zastanawiam się jak ja poród przeżyję.
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 20:13
Z., sara_nar lubią tę wiadomość
-
Hej .
My po wizycie u urologa.
Stwierdził dużą poprawę ale jeszcze za niski testosteron. Kazał brać dale ten undestor w takiej samej dawce bo powiedział, że większa może niszczyć plemniki, a szkoda by było.
Dał jeszcze antybiotyk bo jest mniej niż było ale jeszcze są jakieś bakterie to ma to ich zniszczyć.
I przepisał 180 kaps PROFERTILU za co w aptece pod lwem zaśpiewała 720 złcoooo ? wiem, że to drogie , ale nie myslałam, że aż tyle.
Czy może któraś stosowała ten lek i z jakim efektem ? poszukamy a ecie, może będzie taniej -
XxMoniaXx wrote:Hej .
My po wizycie u urologa.
Stwierdził dużą poprawę ale jeszcze za niski testosteron. Kazał brać dale ten undestor w takiej samej dawce bo powiedział, że większa może niszczyć plemniki, a szkoda by było.
Dał jeszcze antybiotyk bo jest mniej niż było ale jeszcze są jakieś bakterie to ma to ich zniszczyć.
I przepisał 180 kaps PROFERTILU za co w aptece pod lwem zaśpiewała 720 złcoooo ? wiem, że to drogie , ale nie myslałam, że aż tyle.
Czy może któraś stosowała ten lek i z jakim efektem ? poszukamy a ecie, może będzie taniej
Monia ile???? Masakra!! Z ciekawości sprawdziłam na necie ( znalazłam za 499zł) ale to są tylko witaminy ze składem podobnym do fertimenza tyle to inseminacje prawie robią a nie tabletki
Laura witajco u Ciebie? :)pewnie że tęsknimy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 21:16
Z., dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Hej .
My po wizycie u urologa.
Czy może któraś stosowała ten lek i z jakim efektem ? poszukamy a ecie, może będzie taniej
Monia aż sprawdziłam w internetowej co niej kupowałam i o wiele taniej:
http://aptekaodnowa.pl/go/_info/?id=4750&partner_id=25252525&code=b965da1e366cf8a6a16fea97420cd885Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 21:40
-
Another wrote:Nieee, ręcznie malowane
Każdy bąbelek po bąbelku.
WOW!! To jest dla mnie nie realne do zrobienia
Pokłon, aż do samych kostek dla Twojego talentu
Z., Lena87 lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
XxMoniaXx wrote:na allegro za kuracje 3 miesięczną 488 juz z przesyłką i to jest z apteki... tam zamówimy.
Monia, tak będzie najlepiej, bo patrząc na skład potrzebne by były ze 3-4 preparaty, żeby dorównać temu Profertilowi
Fajnie, że już jest poprawa.
Powodzenia i wytrwałości życzę w dalszym poprawianiu wynikówZ., XxMoniaXx, przedszkolanka:), sara_nar lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Witam
To ile się płaci za leki jest porażające!
My w tym msc w aptece też zostawiliśmy prawie 300 zł chyba...
Jakiś spokojny wieczór tu dziś
Another, jak sama te bąbelki malowałaś to masz mega talenciora!Artystka normalnie!
dżona lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
No bo inne leki też kosztują te salfaziny itp i to nie mało... zrobię wszystko z mężem żeby sie udało , a teraz jak widzę poprawę mam dużo siły i wiary w walkę i wreszcie sukces. Przecież za iseminacje i in vitro płacilibyśmy znacznie więcej. A ja marzę o naturalnym poczęciu.
dżona, przedszkolanka:), Z. lubią tę wiadomość