Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia 200zł różnicy to b.dużo
ja wiem,że naturalnie chcemy, wiadomo
chodzi mi o to,że szok ile leki kosztują, mało nie padłam
no ale wiadomo że człowiek zrobi wszystko by tylko się udało
trzymam kciuki i cieszę się że masz nową siłe
Z., XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Jestem...syt bez zmian. Widocznie tak mu lepiej. Staralam sie znikac mu z oczu dzis. Teraz siedze w naszym pokoju, ogladal film. Cisza.
Moje dzieciaczki czuja,ze mamusia smutna i wynagradzaja mi dzis pieknie ruchami. Jeden mial czkawe taka,ze az mi brzuchem siepalo
Nawet nie mam jak mu powiedziec,ze juz tak wyraznie czuc ruchy. Nie pyta, nie chce wiedziec widocznie.
Oby ten dzien sie juz skonczy...
Powinnam wlasnie odizolowac sie od niego na jakis czas, zeby zatesknil. Ale boje sie,ze przyzwyczai sie,a miedzy nami urosnie muroj zeby on wiedzial, jak mi zle
jak potrzebuje jego czulosci
-
Hej
Monia masakra ale cenyale wazne,ze jest poprawa.
Ja juz po owulacji mialam w poniedzialwk wg gina. Kurcze jak jej nie mialam to nie mialam a jak przyszla to prawie na poczatku cykluale raczej nic z tego nie bedzie jakos tak czuje. Niby wszystko ladnie ale watpie ♥ tylko 2 razy kurcze nie wiem co sie z nami dzieje
jakos osłabł nam entuzjazm
no nic trzeba czekac co przyniesie los.
Pozdrawaim Was cieplutkoW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Misty kochana, myślę że większość z nas przechodzi takie dni z naszymi facetami. Ja też nieraz płaczę przez mojego, a ten zero reakcji. A następnego dnia milczy, nie wzrusza go to, że ja się nie odzywam. Dopóki sama mu nie wygarnę to nie rusza tematu.
Nieraz mu mówię, że jest nieczuły, brakuje mu empatii, on zaprzecza- bo przecież przytula mnie, całuje... Nie rozumie że nie o to mi chodzi.
Kiedyś jak pokłóciliśmy się wieczorem, spaliśmy oddzielnie, rano wstałam a ten wesolutki do teściów, zero przeprosin, zachowywał się jak gdyby nigdy nic. Więc jak on był w łazience ja sru do samochodu i pojechałam sama do pracy zostawiając go w domu. W szoku był. Wieczorem od razu wystartował z przeprosinami.
Im czasem trzeba dobitnie, bo inaczej nie dociera...Little Frog, Delia, Fidelissa, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
dżona wrote:WOW!! To jest dla mnie nie realne do zrobienia
Pokłon, aż do samych kostek dla Twojego talentuAle przekaże tipserce ukłony
dżona lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Misty to mu powiedz, że potrzebujesz czułości. Na pewno zrozumie. Właśnie takie chowanie w sobie emocji "nie wiem jak mu powiedzieć, gdyby wiedział jak mi źle" powoduje jeszcze większe problemy. Może faktycznie nie wie jak Ci z tym źle i jak bardzo Cię to boli. Powiedz mu, warto zaryzykować kochana
Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Pewnie juz spicie... chcialam tylko napisac,ze juz jest ok.
Wrocilam do swojego lozka i tak powoli robil podchody z przytulaniem. Bylo
Oby skonczyl takie wyglupy
Dziekuje jeszcze raz dziewczyny za rady :*
Faceci to naprawde dziwne stworzenia.
DobranocMacierzanka:), Little Frog, Z., santoocha, Lena87, przedszkolanka:), Natka098, alka89, sara_nar, Delia, Fidelissa, Anaaa:), Another, dżona lubią tę wiadomość
-
Santoocha, mój jakbym mu taki numer wywinęła, to takiego focha by strzelił że szok
To jest jedna z wielu rzeczy, które go doprowadzają do szału
Misty, super!W sumie wiedziałam, że tak będzie
U mnie poranek troszeczkę chłodny (z czego jak najbardziej się cieszę)
Miłego dnia!Z., Lena87, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Kochane,
Misty! Cieszę się, ze wszystko ok:)
My dzieci nie mamy, ale będziemy miec "przyszywane".
Wczoraj wieczorem nasi przyjaciele poprosili, żeby mój mąż był chrzestnym ich synka.
Strasznie się cieszę
Lena87, Malenq, alka89, Z., Fidelissa, Anaaa:), Little Frog, Macierzanka:), Misty87, dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZłota wrote:
My dzieci nie mamy, ale będziemy miec "przyszywane".
Wczoraj wieczorem nasi przyjaciele poprosili, żeby mój mąż był chrzestnym ich synka.
Strasznie się cieszę
Cześć
To Miłe, że o Was pomyślelizapewne będzie dobrym Ojcem Chrzestnym i zarazem świetnym Wujkiem
-
Dzień dobry. Jak na złość dzień wolny, a ja spać nie mogę
Wzięłam taleki, ale jak wstałam to tak mnie zemdliło, że myślałam, że wyląduję obejmując kibelek. Ale już mi trochę lepiej.Ja nie wiem co to będzie dalej.
Pogoda deszczowa.A chciałam wybrać się na miasto poszukać sukienki na upały.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 09:27
-
Lena87 wrote:Cześć
To Miłe, że o Was pomyślelizapewne będzie dobrym Ojcem Chrzestnym i zarazem świetnym Wujkiem
Cześć
No mam taka nadzieje, na razie ja zwariowałam na punkcie prezentu dla Młodego.
Chcemy mu kupić Święty obrazek srebrny, sztabkę złota 2 gramy i matę edukacyjnąLena87, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam chrześnice, już jest duża ale naprawdę traktuję ją jak córeczkę weekendową
Mój M. ma dwójkę chrześniaków ale już takiego kontaktu nie ma z nimi, bardziej do mojej się przyzwyczaił nawet na wakacje by ją zabrał
Także to jest super opcja, można na weekendy dziecko zabierać
Złota lubi tę wiadomość
-
Laura wrote:
ciekawe dlaczego nie przypuszczałas???
)
Laura lubi tę wiadomość