X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia 200zł różnicy to b.dużo :) ja wiem,że naturalnie chcemy, wiadomo :) chodzi mi o to,że szok ile leki kosztują, mało nie padłam :O no ale wiadomo że człowiek zrobi wszystko by tylko się udało :) trzymam kciuki i cieszę się że masz nową siłe :)

Z., XxMoniaXx lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ani nie mów o cenach bo masakra i to było w najtańszej aptece w województwie !!

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem...syt bez zmian. Widocznie tak mu lepiej. Staralam sie znikac mu z oczu dzis. Teraz siedze w naszym pokoju, ogladal film. Cisza.

Moje dzieciaczki czuja,ze mamusia smutna i wynagradzaja mi dzis pieknie ruchami. Jeden mial czkawe taka,ze az mi brzuchem siepalo :D

Nawet nie mam jak mu powiedziec,ze juz tak wyraznie czuc ruchy. Nie pyta, nie chce wiedziec widocznie.

Oby ten dzien sie juz skonczy...

Powinnam wlasnie odizolowac sie od niego na jakis czas, zeby zatesknil. Ale boje sie,ze przyzwyczai sie,a miedzy nami urosnie mur :( oj zeby on wiedzial, jak mi zle :( jak potrzebuje jego czulosci :(

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;)
    Monia masakra ale ceny o.O ale wazne,ze jest poprawa.

Ja juz po owulacji mialam w poniedzialwk wg gina. Kurcze jak jej nie mialam to nie mialam a jak przyszla to prawie na poczatku cyklu ;) ale raczej nic z tego nie bedzie jakos tak czuje. Niby wszystko ladnie ale watpie ♥ tylko 2 razy kurcze nie wiem co sie z nami dzieje :/ jakos osłabł nam entuzjazm ;) no nic trzeba czekac co przyniesie los.

Pozdrawaim Was cieplutko ;)

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty kochana, myślę że większość z nas przechodzi takie dni z naszymi facetami. Ja też nieraz płaczę przez mojego, a ten zero reakcji. A następnego dnia milczy, nie wzrusza go to, że ja się nie odzywam. Dopóki sama mu nie wygarnę to nie rusza tematu.
    Nieraz mu mówię, że jest nieczuły, brakuje mu empatii, on zaprzecza- bo przecież przytula mnie, całuje... Nie rozumie że nie o to mi chodzi.

Kiedyś jak pokłóciliśmy się wieczorem, spaliśmy oddzielnie, rano wstałam a ten wesolutki do teściów, zero przeprosin, zachowywał się jak gdyby nigdy nic. Więc jak on był w łazience ja sru do samochodu i pojechałam sama do pracy zostawiając go w domu. W szoku był. Wieczorem od razu wystartował z przeprosinami.
    Im czasem trzeba dobitnie, bo inaczej nie dociera...

Little Frog, Delia, Fidelissa, Anaaa:) lubią tę wiadomość

• Another Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dżona wrote:
    WOW!! To jest dla mnie nie realne do zrobienia :D
    Pokłon, aż do samych kostek dla Twojego talentu :)
    To nie moje dzieło, tylko moje pazury :D Ale przekaże tipserce ukłony :D

dżona lubi tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty to mu powiedz, że potrzebujesz czułości. Na pewno zrozumie. Właśnie takie chowanie w sobie emocji "nie wiem jak mu powiedzieć, gdyby wiedział jak mi źle" powoduje jeszcze większe problemy. Może faktycznie nie wie jak Ci z tym źle i jak bardzo Cię to boli. Powiedz mu, warto zaryzykować kochana <3

Little Frog, Z. lubią tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie juz spicie... chcialam tylko napisac,ze juz jest ok.

Wrocilam do swojego lozka i tak powoli robil podchody z przytulaniem. Bylo <3 :)

Oby skonczyl takie wyglupy :)

Dziekuje jeszcze raz dziewczyny za rady :*
    Faceci to naprawde dziwne stworzenia.

Dobranoc :)

Macierzanka:), Little Frog, Z., santoocha, Lena87, przedszkolanka:), Natka098, alka89, sara_nar, Delia, Fidelissa, Anaaa:), Another, dżona lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santoocha, mój jakbym mu taki numer wywinęła, to takiego focha by strzelił że szok :D To jest jedna z wielu rzeczy, które go doprowadzają do szału :D

Misty, super! :) W sumie wiedziałam, że tak będzie :D

U mnie poranek troszeczkę chłodny (z czego jak najbardziej się cieszę) :)

Miłego dnia! :)

Z., Lena87, Misty87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry;)

U mnie również chłodno - BAJECZNIE:)

Miłego dnia

Misty cieszę się, że już jest ok;)

Z., Lena87, Misty87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny ;D

u Mnie również chłodno ale nie pada na szczęście ;)
    Przyda się jeden dzień ochłodzenia ;) aby zregenerować ciałko po opalaniu :D

Malenq, Z., sara_nar lubią tę wiadomość

• santoocha Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena powodzenia u gina!
    Misty super ze między Wami już ok :)

U mnie pochmurno i chłodniej (25st). Moze dzieki temu będę miała wiecej pracy, bo w te upały to była tragedia, a jakoś trzeba ten biznes utrzymać.

Dobrego dnia!

Misty87 lubi tę wiadomość

• Złota Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane,

Misty! Cieszę się, ze wszystko ok:)

My dzieci nie mamy, ale będziemy miec "przyszywane".
    Wczoraj wieczorem nasi przyjaciele poprosili, żeby mój mąż był chrzestnym ich synka.

Strasznie się cieszę:)

Lena87, Malenq, alka89, Z., Fidelissa, Anaaa:), Little Frog, Macierzanka:), Misty87, dżona lubią tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santocha Dziękuję, stresuję się tą wizytą o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:

My dzieci nie mamy, ale będziemy miec "przyszywane".
    Wczoraj wieczorem nasi przyjaciele poprosili, żeby mój mąż był chrzestnym ich synka.

Strasznie się cieszę:)

Cześć <3

To Miłe, że o Was pomyśleli ;) zapewne będzie dobrym Ojcem Chrzestnym i zarazem świetnym Wujkiem ;)

• alka89 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. U mnie chlodno,ale powietrze super. Troche przerwy od wysiadywania na sloncu. Milego dnia wszystkim

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • sara_nar Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Jak na złość dzień wolny, a ja spać nie mogę :/ Wzięłam taleki, ale jak wstałam to tak mnie zemdliło, że myślałam, że wyląduję obejmując kibelek. Ale już mi trochę lepiej.Ja nie wiem co to będzie dalej.
    Pogoda deszczowa.A chciałam wybrać się na miasto poszukać sukienki na upały.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 09:27

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Cześć <3

To Miłe, że o Was pomyśleli ;) zapewne będzie dobrym Ojcem Chrzestnym i zarazem świetnym Wujkiem ;)

Cześć:)

No mam taka nadzieje, na razie ja zwariowałam na punkcie prezentu dla Młodego.

Chcemy mu kupić Święty obrazek srebrny, sztabkę złota 2 gramy i matę edukacyjną :)

Lena87, Z. lubią tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam chrześnice, już jest duża ale naprawdę traktuję ją jak córeczkę weekendową :D Mój M. ma dwójkę chrześniaków ale już takiego kontaktu nie ma z nimi, bardziej do mojej się przyzwyczaił nawet na wakacje by ją zabrał :D Także to jest super opcja, można na weekendy dziecko zabierać :D

Złota lubi tę wiadomość

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Witam. 1836533n8u6005n6d.gif

Dla wszystkich koleżanek, które się o mnie martwią i na priv dobijają ;)
    Dziękuję za troskę mam się dobrze :D
    Nie przypuszczałam że zatęsknicie się za mną....
    Pozdrawiam :)
    Hej Laura,
    ciekawe dlaczego nie przypuszczałas???

:))

Laura lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

‹‹ 951 952 953 954 955 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ