Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlavel Aga wrote:
No teraz to przegięłaś, ślina mi cieknie po policzkuWygląda przepysznie
Klavel Aga, CoffeeDream, Gregorka, Biedronka100 lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Hej Dziewczyny 🌤️
Dziś kalendarz pusty, ale widzę, że @Chochlik ma chętkę na sikando, więc czekamy ✊🏻✊🏻✊🏻 @Suzie czekamy też na Twoje wyniki, mam nadzieje, że dzisiaj będą 🙏🏼
W pracy wezmę się za ten wątek zbiorowy, bo jutro raczej będę zaginiona w czasoprzestrzeni. I na pewno będę też dziś nadaktywna na wątku, bo w pracy zostawiłam sobie luz na dzisiaj.
I wybaczcie, że nie będę się odnosić nt. wiadomości o tacie, bo bez łez nie dam rady, a muszę jakoś ten dzień w pracy przetrwać.
Idę obłożyć oczy zimnym okładem i biegiem do pracy, bo jeszcze przed muszę mamie ogarnąć trochę zakupów
Wierzę, że ten dzień będzie dla nas dobry 😊🍀
I am only human… sikłam 😂 oczywiście biel… ale też jest po prostu za wcześnie na testowanie, chwila słabości mnie dopadła… 😂
Można nie wpisywać mojej bieli na 1 stronie, poczekam cierpliwie do soboty…🫣♥️🙌🏻18. cykl starań o 1. bąbelka 🫧
🔜 22.08 badanie pod kątem endometriozy
🔜 25.08 wizyta w klinice
🐯 Ona, 29 lat
⚠️ PCOS
⚠️ AMH pecoesowe: 6,94
🔹MUCH ✅
🔹jajowody udrożnione w trakcie HSG 👹
❓podejrzenie endometriozy
🦁 On, 27 lat – walka o lepsze parametry nasienia trwa:
🔹 Ilość: 25 mln → 73,4 mln 📈
🔹 Koncentracja: 11 mln/ml → 37,1 mln/ml 🚀
⚠️ Ruchliwość: A= 1,08% → 0,29% 😭 B = 5,41 → 11,17%, A+B = 6% → 11,5% 🐢
⚠️ Morfologia: 2% → 2% (bez zmian) 😕
⚠️ Żywotność: 74% → 32% 📉 🥲
⚠️ Lepkość: było ok → teraz (++) 🤷♀️ 🥲
⚠️ HBA: 43% 🥲
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️🔥 -
Beza27 wrote:Ja nie chcę Cie nakręcać ale w ciąży z synem cycki bolały mnie tak mniej więcej 3-8dpo, a potem przestawały i się załamałam, a 10dpo wyszedł pozytyw 🙈 cycki już nie bolały do końca ciąży i w ogóle się w ciąży nie zmieniły 🤷🏻♀️
Prezesoowa, Majuna lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Można nie wpisywać mojej bieli na 1 stronie, poczekam cierpliwie do soboty…🫣♥️🙌🏻
Nic nie wpisuję, dopóki co najmniej kilka razy nie powtórzycie, no chyba, że małpisko przychodziChochlik12 lubi tę wiadomość
-
O rany!!! Ślinka cieknie 🤤 proszę o przepis 😍34 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Robiłam na Święta BN sernik z kajmakiem. Pyszka! 🥰 Teraz też robię, ale bez toffifee. Ogólnie kocham toffifee, ale już tutaj to dla mnie za wiele 😅Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie temperatura dziś dalej w górze. Trochę zaczynam się nakręcać, bo w tamtym miesiącu na tym etapie już spadała.
Nie chcę się nakręcać, boję się rozczarowania, ale chyba już za późno. Będzie biel, to będzie zawód.
Weźcie mnie palnijcie 🤣 w głowie milion myśli.Prezesoowa, Majuna, Dropsik lubią tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:U mnie temperatura dziś dalej w górze. Trochę zaczynam się nakręcać, bo w tamtym miesiącu na tym etapie już spadała.
Nie chcę się nakręcać, boję się rozczarowania, ale chyba już za późno. Będzie biel, to będzie zawód.
Weźcie mnie palnijcie 🤣 w głowie milion myśli.Majuna lubi tę wiadomość
34 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Weźcie mnie palnijcie 🤣 w głowie milion myśli.
A może wcale nie będzie bieli tylko majtkowy róż? 🤞 🤞 🤞elektro96, Majuna, blob, CoffeeDream lubią tę wiadomość
-
Majunka, widzę że jutro masz sono HSG. Jestem ciekawa Twoich odczuć po badaniu 🙂 na którą masz jutro ?34 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
U mnie dzisiaj brązowe plamienie się pojawiło na papierze. 12 dpo, więc pewnie małpa wcześniej zawita. W tej sytuacji nie wiem nawet czy będę testować.
Poza tym dobrego dnia dziewczyny!
Prezesoowa - przytulam mocno... Niezmiennie życzę zdrowia dla taty"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
@Prezesowa, przytulam mocno 🥹🥹🥹
@Pati, domyślam się, jak Ci ciężko, ja w ciąży nigdy nie byłam, ale mam koleżanki, które nie miały żadnych objawów i urodziły zdrowe dzieci/ trzymam kciuki✊
@Liyss
Kurczę jak wcześnie wstajesz 🫣 ogółem to znam temat plamien, wiec współczuciezamiast już mieć normalnie okres to jakieś niewidomo co
@Coffe Ty tez coś masz za próblem ze spaniem?😂 No skoro temp w gorze, to trzymam kciuki!
Ja ogółem tez mam problem ze spaniem ;/ wydaje mi się ze stres tak na mnie działa. Tylko ja nie mogę zasnąć wieczorem bardzo długo do 2-3.
Mnie od dwóch dni budzą rano bóle miesiączkowe i bóle piersi. Nie ma co liczyć na cud. Jest dokładnie jak miesiąc temu 😂 dziś 27 dc, a zazwyczaj mam 28-30. Swoją droga czy któraś z was ma te bóle rano? Bo w ciągu dnia prawie nie czuje, a rano jesy jakaś maskra. To od leżenia czy co?Prezesoowa, Liyss🧚🏻, CoffeeDream, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩30l.
👱♂️33l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
12cs
Ona: hormony, usg- wszystko w normie
On: kiepskie wyniki nasienia (morfologia, ilość i ruchliwość)
Walczymy dalej! -
nick nieaktualnyA ja się chciałam pochwalić, że mam dziś ten najgorszy dzień okresu i nie brałam jeszcze nic przeciwbólowego!!! To się w moim życiu jeszcze nie wydarzyło
jestem z siebie taka dumna jakbym wynalazła lek na raka co najmniej
a i mój termometr jest w doręczeniutrzeba się cieszyć z małych rzeczy
elektro96, notsobadd, Majuna, Chmurka21, Speranza :), Malinowysorbet, blob, MummyYummy, Liyss🧚🏻, CoffeeDream, Vienna, Pati2804, Platynova55 lubią tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:U mnie temperatura dziś dalej w górze. Trochę zaczynam się nakręcać, bo w tamtym miesiącu na tym etapie już spadała.
Weźcie mnie palnijcie 🤣 w głowie milion myśli.
No wygląda to obiecującoPrezesoowa lubi tę wiadomość
👩29👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy
❌ PCOS oraz bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
❌IO u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
📆 Kalendarz wizyt
28/7 - gin
29/7 - urofizjo
-
Prezesoowa wrote:A ja się chciałam pochwalić, że mam dziś ten najgorszy dzień okresu i nie brałam jeszcze nic przeciwbólowego!!! To się w moim życiu jeszcze nie wydarzyło
u mnie niespodziewanie wypłata była szybciej aż o jeden dzień, więc też już zamówiłam. No i potrzebowałam darmowej wysyłki, więc pobrałam 3 testy 😂 będą na wyjazd do teściowejPrezesoowa, blob, CoffeeDream, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩29👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
❌IO u męża
⏸️05/01 🥰
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
📆 Kalendarz wizyt
28/7 - gin
29/7 - urofizjo
-
Prezesoowa wrote:A ja się chciałam pochwalić, że mam dziś ten najgorszy dzień okresu i nie brałam jeszcze nic przeciwbólowego!!! To się w moim życiu jeszcze nie wydarzyło
I gratulacje! Może suple i jakaś dieta działająPrezesoowa lubi tę wiadomość
👩29👨31
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
❌IO u męża
⏸️05/01 🥰