Nadchodzi wiosna 🌼, ptaszki świergolą 🕊️, że będą maluszki zimową porą ❄️
-
WIADOMOŚĆ
-
grazka0022 wrote:Właśnie też sie zastanawiamy czy wyjdziemy wczesniej, w zeszlym roku cała firma o 13 Ale na razie dzisiaj cisza na ten temat, więc zobaczymy, ale dobrze by było, bo w ogole nie mam roboty i straszna nuda, wymyślam sobie zadania
Ejjj, podeślę Ci trochę mojej, Ty się nie będziesz nudzić a ja może jakimś cudem się wyrobię 🤪grazka0022, Prezesoowa lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌ -
grazka0022 wrote:Właśnie też sie zastanawiamy czy wyjdziemy wczesniej, w zeszlym roku cała firma o 13 Ale na razie dzisiaj cisza na ten temat, więc zobaczymy, ale dobrze by było, bo w ogole nie mam roboty i straszna nuda, wymyślam sobie zadania
-
Anonim1992 wrote:Dzień dobry melduje biel. Podejrzewam że coś nie pyklo od dwóch wstaje bardzo wcześnie wczoraj wieczorem bardzo źle się czułam i prawie zasnęłam jadąc autem po 21. 🐵przewidziana na2.04 więc jak jej nie będzie to wtedy będę testować. Może coś z zagnieżdżaniem jest problem. I stąd wczorajszy cień ....
Przytulam za biel 🫂 i trzymam kciuki, żeby jednak za kilka dni pojawiły się ⏸️♥️ -
notsobadd wrote:Przedświąteczne dzień dobry
Liczę, że dzisiaj się otworzy nasz kurczaczkowy worek ⏸️🐣
U mnie dzisiaj jakaś masakra, moje 16 dniowe plamienie przekształciło się w jakiś krwotok. Obudziłam się w nocy jak w jakimś krwawym horrorze 🙈 Nie wiem czy to już okres czy coś się stało z tą torbielą… Za Waszą radą umówiłam się na jutro na konsultację do innego lekarza, będę spokojniejsza przed świętami.
Miłego dnia 😘
Kochana, dobrze, że idziesz do lekarza ♥️ Nie dziwię się, że się wystraszyłaś. Koniecznie daj znać, co powiedział 🙂notsobadd lubi tę wiadomość
-
U mnie wczoraj było info, że pracujemy do 13Prezesoowa lubi tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024 (8cs), od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ niedoczynność tarczycy chwilowo unormowana, aktualnie bez leków
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
👶starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024 (4cs)
💊11/2024 - 4cs z Lamettą (pęcherzyk 23mm w lewym jajniki, bliski pęknięcia)
🩸5/11
🥚20/11
📆 Kalendarz wizyt
listopad - badania krwi -
nick nieaktualny
-
CoffeeDream wrote:Heej 🌸
siknelam i u mnie również biel 🙈 dziś niby 10dpo. Mam jeszcze dwa testy, ale z Testeo, a czytałam, że nie są najlepsze. Mam i płytkowy i strumieniowy. Dzisiejszy to facelle, ale bieluski.
Jeszcze tli się we mnie nadzieja, bo... Jak robiłam test to byłam pewna, że zobaczę II kreski 😆 Ten cykl jest zbyt obfity w jakiekolwiek objawy, obserwacje... Jak nic z tego nie będzie to ja nie wiem 😆
Zacznijmy od tego, że już 3 dzień z rzędu budzę się po 5. Dziś zmusilam się i zasnęłam dalej, a teraz jestem nie do życia. Apropo temperatury to jak zmierzyłam 5:30 i było 36,8 więc dodałam 0,2 stopnia. Zmierzyłam o 7:30 z ciekawości czy będzie się zgadzac i idealnie 37,0stopni. Co za zgodność 😆
A tak poza tym, to wczoraj wieczór naprawdę odczuwałam ciągnące bóle w podbrzuszu + miednicy, że aż ciężko mi było zasnąć. Nawet już wykupilam badanie na betę, bo w Alabie była promka do wczoraj 🫣😆
@Suzie hahaha 😅 to już nieźle, a widziałaś mnie? Czy na forum pisałam?
Mi za to śniło się, że zostawiłam test w łazience bieluski. Przyjechał mój brat, był w łazience, po czym ja wchodzę, patrzę na test, a tam dwie kreski 😂 ajj...
Też robiłam faccelle i mam dosłownie taka sama sytuację że wstawaniem o 5 i pojawiły się mdłości byłam pewna że będę 2 kreski 🐵 i dni po owu mamy takie same No ciekawe co będzie . Testujesz jeszcze w święta? Czy czekasz do 🐒🐒??CoffeeDream lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Nieprzejrzysta wrote:Jutro 12 dpo, a u Ciebie? 🙂
Kiedy chcesz testować? Masz jakieś objawy? 😅
Ja dziś 10dpo i biało 🙄 a objawów to mam multum. 😂 Ale może już sobie wkręcam. Zastanawiam się czy wczoraj nie było próby zagnieżdżenia, bo podbrzusze mnie bolało i rozciągało bardzo.🔸🔹Nie czekaj z wdzięcznością na nic wielkiego,
Bądź wdzięczny, a wszystko stanie się wielkie 🔹🔸 -
CoffeeDream wrote:Ja dziś 10dpo i biało 🙄 a objawów to mam multum. 😂 Ale może już sobie wkręcam. Zastanawiam się czy wczoraj nie było próby zagnieżdżenia, bo podbrzusze mnie bolało i rozciągało bardzo.
CoffeeDream, Prezesoowa lubią tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
-
CoffeeDream wrote:Ja dziś 10dpo i biało 🙄 a objawów to mam multum. 😂 Ale może już sobie wkręcam. Zastanawiam się czy wczoraj nie było próby zagnieżdżenia, bo podbrzusze mnie bolało i rozciągało bardzo.
Mnie identycznie wczoraj bolało całe podbrzusze, musiałam się aż położyć, taki dziwny ból, wczoraj miałam 9dpo
Albo sobie wkręcamy i podpisujemy wszystko pod objawy, albo to rzeczywiście są objawy 🤯
A moja temperatura taka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca, 10:20
CoffeeDream lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka 🩷
♀️28
- po odstawieniu AH brak owulacji ok.6 msc, PCOS, aktualnie wyrównane niedobory, wdrożona suplementacja, aktywność fizyczna, dieta niski IG
- 1 stymulacja - 2 pęcherzyki ❌️
- 2 stymulacja - w toku ⏳️
nowy cykl 🩸 5.11
owulacja 🥚 ? -
Anonim1992 wrote:Też robiłam faccelle i mam dosłownie taka sama sytuację że wstawaniem o 5 i pojawiły się mdłości byłam pewna że będę 2 kreski 🐵 i dni po owu mamy takie same No ciekawe co będzie . Testujesz jeszcze w święta? Czy czekasz do 🐒🐒??
Zastanawiam się czy nie przesunąć kolejnego testowania na niedzielę. Byłoby 12dpo. Zresztą jakoś już nadzieję maleją... 🙈🔸🔹Nie czekaj z wdzięcznością na nic wielkiego,
CoffeeDream wrote:Zastanawiam się czy nie przesunąć kolejnego testowania na niedzielę. Byłoby 12dpo. Zresztą jakoś już nadzieję maleją... 🙈
Zapraszam do mnieCoffeeDream lubi tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024 (8cs), od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ niedoczynność tarczycy chwilowo unormowana, aktualnie bez leków
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
👶starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024 (4cs)
💊11/2024 - 4cs z Lamettą (pęcherzyk 23mm w lewym jajniki, bliski pęknięcia)
🩸5/11
🥚20/11
📆 Kalendarz wizyt
listopad - badania krwi -
elektro96 wrote:Wykresik masz piękny. A jeśli wczoraj była implantacja, to może po prostu za wcześnie na test i dlatego było biało 😊 Ja bym jeszcze próbowała testować na Twoim miejscu.
Właśnie ten wykres wzbudził we mnie wielkie nadzieje, a tu D*pa blada 😂Spróbuję, ale nie wiem czy będę sobie zawracać tym głowę jutro. Może w niedzielę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca, 10:24
elektro96 lubi tę wiadomość
🔸🔹Nie czekaj z wdzięcznością na nic wielkiego,
Majlen wrote:Niee 😁 dziś na spokojnie do tego podchodzę, mam boleści jajnikow w dalszym ciągu, nabrzmiałe piersi, duzo mlecznego śluzu, wzdęcie 🤭.
Dziś zamierzam kupić testy ciążowe, bo nie mam żadnego w domu 🙈
Testuję w niedzielę, będzie to 12dpo. Myślicie, że coś wyjdzie ? 🐒 spodziewam się we wtorek, no to zobaczymy
Trzymam kciuki! U mnie dzis 12 lub 14 dpo bo apka sobie pozmieniala. Ale również mam dużo mlecznego śluzu i bolesne piersi. Przed 🐒 to zawsze sucho było. Jak do jutra nic nie będzie to chyba nie wytrzymam i będę testować 🙈12 cs 👶
02.2020 👧
08.2021 👼
03.2024
LH 12,6
FSH 10,4
AMH 0,53
10.2024
AMH 0,211
FSH 13,10
Lh 9,43
Badania na pasożyty - czysto ✅
05.2024 dieta i zmiana supli
07.11.2024 ⏸️ beta 105, prog 25,65
09.11.2024 beta 257,9, prog 24,07
12.09.2024 beta 890,8, prog 16,86
Duphaston 2x1, acard 75
25.11.2024 wizyta 🤞
-
nick nieaktualnyKinia92 wrote:Trzymam kciuki! U mnie dzis 12 lub 14 dpo bo apka sobie pozmieniala. Ale również mam dużo mlecznego śluzu i bolesne piersi. Przed 🐒 to zawsze sucho było. Jak do jutra nic nie będzie to chyba nie wytrzymam i będę testować 🙈
Kinia92 lubi tę wiadomość