Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję
U mnie dziś fasolka po bretońsku
Wczoraj ugotowana. Spać mi się strasznie chce... Chciałam uniknąć kawy, ale się chyba jednak nie da... Najlepsze jest to, że właśnie zauważyłam, że nie mam fleków w butach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 14:01
-
nick nieaktualny
-
Ja już jestem. Do 14 byłam w pracy. Test rano robiłam-negatywny. Choć powiem ze z początku wydawało mi sie że przebija druga krecha Ale po chwili doszłam do siebie i widziałam że nie ma nic. Trudno, znowu to nie mój cykl. Choć juz ciężko mówi się "trudno".
Kierzynko, jak tam. Ciąża spokojna?
I w ogóle to biorę się za sprzatanie i przygotowania. Mąż niestety do 21 pracuje. Takie życie.
A i jeszcze coś-w tym miesiącu się pewnie nie udało i wymarzony prezent na urodziny stracony, ale 21 czerwca mamy rocznicę ślubu i tak chyba wypadnie następny @Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 16:19
-
Szkoda Sarenko . ale działaj na rocznicę, dobre takie podejście .
Ja dziś dwie kawy wypiłam bo pękała mi głowa w pracy. Do tego smutno . Pogodziłam się już w miarę ze straconym kolejnym cyklem ale lekko nie jest.
Wracam do domu taka zmęczona i przygnębiona a tu kwiatki od mojego P czekają. Tak bez okazji . Tak mnie wzruszył, a u niego to naprawdę bardzo rzadki przypadek, nie jest typem romantyka.
Szkoda, że to nie czas na staranka, bo kwiatki normalnie działają jak afrodyzjak. Może niech Twój mąż tego spróbuje Am
Powodzenia na rozmowie PrimaSort! -
Am, to fajnie że ma urodziny i a może Ale powiem Ci że w moim przypadku jeszcze bardziej mnie to zdołowało, to święto i brak tego prezentu. Ale przecież dałabym mu wszystko co najlepsze a tego jak widać na razie nie mogę.
Dziewczyny chyba jutro nie bede robiła testu. Może po prostu powinnam odczekać do @, w końcu będzie dopiero za 3 dni a i tak nie wiem czy program dobrze wyznaczył owu. Będzie mnie kusiło ale po co testować dzień w dzień.
Nie sprzątałam, musiałam pospać po obiadku Teraz zasuwam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 18:17
-
nick nieaktualnyNo i pisze jak było... 3 etapy rekrutacji. Wymagania takie, że szok, a jak im powiedziałam ile chcę zarabiać, że 3500 brutto to tacy czerwoni się zrobili (4 mnie maglowało), że żałuję że foty im nie strzeliłam hehe
Kolejna porażka.
Ta pierwsza praca fajna, ale nie za 1280 zł na miesiąc chociaż byłaby i rozwojowa i w moim kierunku studiów. No ale...
Następna rozmowa we wtorek o 13. Zobaczymy -
nick nieaktualny
-
Prima calkiem sporo tych rozmów poumawiałaś. Może trafi się w końcu coś ciekawego.
Sarenko, ja tez już coraz rzadziej testuje. Jak wytrzymasz to poczekaj. Szkoda pieniędzy bo u niektórych dziewczyn podobno stężenie jest na początku ciązy małe i i tak wykrywa dopiero po terminie @.Amelia San lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Płatku, Am, macie rację, ale same wiecie. W każdym razie poczekam. Nie robię testu jutro i jak dam rade to czekam do @.
Am, co do śluzu i żelu. Ten żel ma takie zadanie jak sama wiesz, że w środku zamienia się w bardzo gęsty. Moim zdaniem w ogóle Ci nie zaszkodzi a tylko pomoże. Zagęści się bardziej w środku i przytrzyma plemniki więc użyj. Ja w tym cyklu go nie używałam. -
A mój gin w ogóle mi go odradził bo ciągle mi powtarza że wszystko jak najbardziej naturalnie ma być. Ale żel jest naturalny i nie ma w nim nic złego.
Płatku tak napisałas o tym stężeniu i se myślę. Dziwne tylko że np. nam na testach nic nie wyjdzie przed @, a większości dziewczyn na forum wychodzi. Aż mi się ciśnie na usta.............jak... NIE MA.... to nie ma -
Ok Amelio i ja tez bym chciała żeby i Tobie się w końcu udało.
Dopiero skończyłam sprzątać, jeszcze tylko pościel. Byłam w ogródku po szczypior i nacięłam sobie konwalii. Teraz mi super pachną w sypialni
A i od jutra jestem na L4 Kolano mi się znowu posypało w pracy i nie mogłam chodzić. Dość tego postanowiłam i koniec z hasłem "ku chwale ojczyzny".Amelia San lubi tę wiadomość
-
Płatku, kolano daje o sobie znać co jakiś czas. Prawdopodobnie kontuzjach po moich biegach. Niestety jak zacznie boleć to nie moge chodzić i chodzę jak kaleka, ale mam stabilizator i dużo mi pomaga.
Ale tu pusto i cicho. Testa nie robiłam, choć kusiło mnie. Niestety już dziś czuję bóle @ więc klapa. -
nick nieaktualny
-
Am, ale i tak wiem że nic z tego Ale dzięki za otuchę :* W kazdym razie ciesze się bo zamierzam sobie troche posiedziec na tym zwolnieniu Poza tym napisałam raport że to stało się w pracy, więc będzie 100% płatne. I taaaak odpoczynek sie przyda a w lipcu urlop mamy Tez dziś mnie nie bedzie. Jedziemy do mojej mamy a potem do hotelu który robiła Rozenkowa I grilla dziś teść robi, same fajne rzeczy.
A prezenty męzowi się bardzo spodobałyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 11:28