Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
elmalia wrote:
Za to odstawiłam kawę. Już drugi tydzień nie pije! A piłam codziennie ;p Taki tam mini sukces osobisty hihi.
Nawet najmniejszy sukces jest powodem do radości i dumy
Marleni wrote:Oj Whiskyy też kocham ale wole czarnego Dżona
Ja uwielbiam brandy jednak już nie piję, bo zawsze piłam z colą lub pepsi a te słodkie napoje też odstawiłam i po bąbelkach zawsze mnie wzdymałoPłatek szkarłatny wrote:Ja ostatnio alkoholu właściwie wcale nie pije. Od czasów dzieciństwa chyba nie piłam tak mało .
Kawy za to nie umiem odstawić ale ograniczam, ograniczam też herbatę bo tam jest kofeina.
Ja też nie piję dużo muszę się pilnować, żeby w alkoholizm nie wpaść wiecie, jeden kieliszek dziennie w samotności to już prawie choroba -
Płatek szkarłatny wrote:Ostatnio mieliśmy imprezę, oczywiście nie wypiłam ani kropli. Stwierdziłam, że jak znów przyjdzie @ to pójdę się upić do nieprzytomności. Ten moment się chyba zbliża...
Też nie pijesz, bo A nuż tym razem się udało? Ja tak mam. Ale gin mi powiedziała, żeby tak nie podchodzić do sprawy, że jak chcesz się napić piwa to się napij :pWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 20:32
TP 31.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
Co do alko to podobno po transferze zalecają czerwone wino Ja już się tym tak nie ptzejmuję, nie piłam w drugiej fazie, bo może się udało, a i tak nie zaskoczyło. ta tym etapie to nie ma aż takiego znaczenia.
Marleni no ja według różnych kalkulatorów od 7-10 kg powinnam jeszcze schudnąć Może się w końcu uda
Miłego dnia Wam życzęMarleni lubi tę wiadomość
-
Marleni wrote:Kciukasy zaciśnięte, daj znać kiedy puścić
Wiara w sukces + łut szczęścia + wiedza = NOWA PRACA LITTLELADYBIRD
Buzialkii na szczęście :*
Jesteś boska dzięki za poprawę humoru i kciukiMarleni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZwariuje zaraz od godziny 7 głupie gołębie laza po moim dachu i budruja:-( a teraz mój poje....NY sąsiad słucha sobie muzyki w samochodzie stojącym na drodze pod moim oknem...ale on nie siedzi w tym samochodzie jest w domu:-( a ja się czuje jak na dyskotece:-\
-
littleladybird wrote:Cześć
Trzymajcie kciuki dziś za mnie. Mam o 14 rozmowę o pracę
Miłego dnia :*
A co to za praca?Marleni, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:Zwariuje zaraz od godziny 7 głupie gołębie laza po moim dachu i budruja:-( a teraz mój poje....NY sąsiad słucha sobie muzyki w samochodzie stojącym na drodze pod moim oknem...ale on nie siedzi w tym samochodzie jest w domu:-( a ja się czuje jak na dyskotece:-\
Złap tego gołębia i ściśnij go za brzuszek, aż kupka mu wyleci i osraka samochód tego draniaMarleni, ewelinka2210, Amelia San, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Kiukasy Little !
Chciałam zakomunikować, że jutro już weekend!
Cieszę się okrutnie, szwy mam zdjęte i jadę do mamy na racuchy z jabłkami - mam lekarską zgodę, tylko mam się nie obżerać
Miłego słonecznego dnia
Marleni, ewelinka2210, Amelia San, littleladybird, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
Maleficent wrote:Hej
Kiukasy Little !
Chciałam zakomunikować, że jutro już weekend!
Cieszę się okrutnie, szwy mam zdjęte i jadę do mamy na racuchy z jabłkami - mam lekarską zgodę, tylko mam się nie obżerać
Miłego słonecznego dnia -
nick nieaktualnyewelinka2210 wrote:To smacznego Ale mi zrobiłaś smaka - racuchy to i ja bym zjadła Ale kto mi zrobi?
Hmm, mogę podesłać pod adres
Marleni wrote:Ale dziś trza chłonąć energię ze słońca
Ja w weekend mam zajęcia nas studiach, ale lubię je więc i tak się cieszę
Mniamm racuszki mamusine ...ślinka cieknie...jeszcze z cukierem puderem i radosny świat kalorii zapełniony
Dobrze że bez szwów
Buzialki Maleficent :*
O tak cukier puder, a się rozmarzyłam, byle do piątku
U mnie - 5 kg, muszę ostrożnie z tymi racuchami
Marleni co studiujesz?Marleni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarleni wrote:Gratuluje przeszłaś na kolejny Level Ovufrienda
A robię sobie podyplomówkę z BHP
Fajnie przydatne w życiu.
Ja jestem po pedagogice ze specjalnością doradztwo zawodowe. Chciałam edukować dzecioki w szkołach pod kątem wybierania w przyszłości zawodów, zostałam policjantką, ach te przewrotne życie.Marleni lubi tę wiadomość
-
Marleni wrote:
A robię sobie podyplomówkę z BHP
Tez myślałam kiedyś o podyplomówce z BHP albo o kursie na księgową. Jestem po ekonomii, ale doświadczenia mi brakuje
Praca na stanowisku: sekretarz szkoły. Dla mnie bardzo fajna i w budżetówce W tej chwili też mam to samo stanowisko, ale tylko 3/4 etatu no i jeśli się uda, to do pracy będę miała 15min drogi piechotą a nie 30min samochodemAmelia San, Marleni lubią tę wiadomość