Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
elmalia wrote:
Za to odstawiłam kawę. Już drugi tydzień nie pije! A piłam codziennie ;p Taki tam mini sukces osobisty hihi.
Nawet najmniejszy sukces jest powodem do radości i dumy
Marleni wrote:Oj Whiskyy też kochamale wole czarnego Dżona
Ja uwielbiam brandyjednak już nie piję, bo zawsze piłam z colą lub pepsi a te słodkie napoje też odstawiłam i po bąbelkach zawsze mnie wzdymało
Płatek szkarłatny wrote:Ja ostatnio alkoholu właściwie wcale nie pije. Od czasów dzieciństwa chyba nie piłam tak mało.
Kawy za to nie umiem odstawić ale ograniczam, ograniczam też herbatę bo tam jest kofeina.
Ja też nie piję dużomuszę się pilnować, żeby w alkoholizm nie wpaść
wiecie, jeden kieliszek dziennie w samotności to już prawie choroba
-
Płatek szkarłatny wrote:Ostatnio mieliśmy imprezę, oczywiście nie wypiłam ani kropli. Stwierdziłam, że jak znów przyjdzie @ to pójdę się upić do nieprzytomności. Ten moment się chyba zbliża...
Też nie pijesz, bo A nuż tym razem się udało? Ja tak mam. Ale gin mi powiedziała, żeby tak nie podchodzić do sprawy, że jak chcesz się napić piwa to się napij :pWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 20:32
TP 31.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
Co do alko to podobno po transferze zalecają czerwone winoJa już się tym tak nie ptzejmuję, nie piłam w drugiej fazie, bo może się udało, a i tak nie zaskoczyło. ta tym etapie to nie ma aż takiego znaczenia.
Marleni no ja według różnych kalkulatorów od 7-10 kg powinnam jeszcze schudnąćMoże się w końcu uda
Miłego dnia Wam życzęMarleni lubi tę wiadomość
-
Marleni wrote:Kciukasy zaciśnięte, daj znać kiedy puścić
Wiara w sukces + łut szczęścia + wiedza = NOWA PRACA LITTLELADYBIRD
Buzialkii na szczęście :*
Jesteś boskadzięki za poprawę humoru i kciuki
Marleni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZwariuje zaraz od godziny 7 głupie gołębie laza po moim dachu i budruja:-( a teraz mój poje....NY sąsiad słucha sobie muzyki w samochodzie stojącym na drodze pod moim oknem...ale on nie siedzi w tym samochodzie jest w domu:-( a ja się czuje jak na dyskotece:-\
-
littleladybird wrote:Cześć
Trzymajcie kciuki dziś za mnie. Mam o 14 rozmowę o pracę
Miłego dnia :*No i oczywiście podpisuję się pod tym co Malreni nasze Słoneczko napisała
A co to za praca?Marleni, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:Zwariuje zaraz od godziny 7 głupie gołębie laza po moim dachu i budruja:-( a teraz mój poje....NY sąsiad słucha sobie muzyki w samochodzie stojącym na drodze pod moim oknem...ale on nie siedzi w tym samochodzie jest w domu:-( a ja się czuje jak na dyskotece:-\
Złap tego gołębia i ściśnij go za brzuszek, aż kupka mu wyleci i osraka samochód tego draniaMarleni, ewelinka2210, Amelia San, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Kiukasy Little !
Chciałam zakomunikować, że jutro już weekend!
Cieszę się okrutnie, szwy mam zdjęte i jadę do mamy na racuchy z jabłkami - mam lekarską zgodę, tylko mam się nie obżerać
Miłego słonecznego dnia
Marleni, ewelinka2210, Amelia San, littleladybird, 100krotka:) lubią tę wiadomość
-
Maleficent wrote:Hej
Kiukasy Little !
Chciałam zakomunikować, że jutro już weekend!
Cieszę się okrutnie, szwy mam zdjęte i jadę do mamy na racuchy z jabłkami - mam lekarską zgodę, tylko mam się nie obżerać
Miłego słonecznego dniaAle mi zrobiłaś smaka - racuchy to i ja bym zjadła
Ale kto mi zrobi?
-
nick nieaktualnyewelinka2210 wrote:To smacznego
Ale mi zrobiłaś smaka - racuchy to i ja bym zjadła
Ale kto mi zrobi?
Hmm, mogę podesłać pod adres
Marleni wrote:Ale dziś trza chłonąć energię ze słońca
Ja w weekend mam zajęcia nas studiach, ale lubię je więc i tak się cieszę
Mniamm racuszki mamusine ...ślinka cieknie...jeszcze z cukierem puderem i radosny świat kalorii zapełniony
Dobrze że bez szwów
Buzialki Maleficent :*
O tak cukier puder, a się rozmarzyłam, byle do piątku
U mnie - 5 kg, muszę ostrożnie z tymi racuchami
Marleni co studiujesz?Marleni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarleni wrote:Gratuluje przeszłaś na kolejny Level Ovufrienda
A robię sobie podyplomówkę z BHP
Fajnieprzydatne w życiu.
Ja jestem po pedagogice ze specjalnością doradztwo zawodowe. Chciałam edukować dzecioki w szkołach pod kątem wybierania w przyszłości zawodów, zostałam policjantką, ach te przewrotne życie.Marleni lubi tę wiadomość
-
Marleni wrote:
A robię sobie podyplomówkę z BHP
Tez myślałam kiedyś o podyplomówce z BHPalbo o kursie na księgową. Jestem po ekonomii, ale doświadczenia mi brakuje
Praca na stanowisku: sekretarz szkoły. Dla mnie bardzo fajna i w budżetówceW tej chwili też mam to samo stanowisko, ale tylko 3/4 etatu no i jeśli się uda, to do pracy będę miała 15min drogi piechotą a nie 30min samochodem
Amelia San, Marleni lubią tę wiadomość