X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elmalia wrote:

Za to odstawiłam kawę. Już drugi tydzień nie pije! A piłam codziennie ;p Taki tam mini sukces osobisty hihi.

Nawet najmniejszy sukces jest powodem do radości i dumy :D
    Marleni wrote:
    Oj Whiskyy też kocham :) ale wole czarnego Dżona :)

Ja uwielbiam brandy :D jednak już nie piję, bo zawsze piłam z colą lub pepsi a te słodkie napoje też odstawiłam i po bąbelkach zawsze mnie wzdymało :P
    Płatek szkarłatny wrote:
    Ja ostatnio alkoholu właściwie wcale nie pije. Od czasów dzieciństwa chyba nie piłam tak mało :P.
    Kawy za to nie umiem odstawić ale ograniczam, ograniczam też herbatę bo tam jest kofeina.

Ja też nie piję dużo ;) muszę się pilnować, żeby w alkoholizm nie wpaść :P wiecie, jeden kieliszek dziennie w samotności to już prawie choroba :P

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Płatek szkarłatny Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio mieliśmy imprezę, oczywiście nie wypiłam ani kropli. Stwierdziłam, że jak znów przyjdzie @ to pójdę się upić do nieprzytomności. Ten moment się chyba zbliża...

Wysłany: 16 września 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Następnego dnia będziesz żałować tej decyzji :P będą na Ciebie czekać dwa rodzaje kaca: ten po upojeniu alkoholowym i ten moralny :P nie polecam :P

• elmalia Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Płatek szkarłatny wrote:
    Ostatnio mieliśmy imprezę, oczywiście nie wypiłam ani kropli. Stwierdziłam, że jak znów przyjdzie @ to pójdę się upić do nieprzytomności. Ten moment się chyba zbliża...

Też nie pijesz, bo A nuż tym razem się udało? Ja tak mam. Ale gin mi powiedziała, żeby tak nie podchodzić do sprawy, że jak chcesz się napić piwa to się napij :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 20:32

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ją też nie pilam alko :-) raz na jakiś czas troszkę Winka a w majowke mieliśmy rodzinnego grila wypilam piwo i kilka drinków...w pon zrobilam testa pozytywny i ooo

ewelinka2210 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:-) zyczymy miłego dnia:-)

• elmalia Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!:)

Marleni lubi tę wiadomość

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Co do alko to podobno po transferze zalecają czerwone wino :D Ja już się tym tak nie ptzejmuję, nie piłam w drugiej fazie, bo może się udało, a i tak nie zaskoczyło. ta tym etapie to nie ma aż takiego znaczenia.

Marleni no ja według różnych kalkulatorów od 7-10 kg powinnam jeszcze schudnąć :/ Może się w końcu uda :D

Miłego dnia Wam życzę :)

Wysłany: 17 września 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)

Trzymajcie kciuki dziś za mnie. Mam o 14 rozmowę o pracę ;)

Miłego dnia :*

ewelinka2210, Amelia San, 100krotka:), Płatek szkarłatny, elmalia lubią tę wiadomość

Wysłany: 17 września 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:
    Kciukasy zaciśnięte, daj znać kiedy puścić :P

Wiara w sukces + łut szczęścia + wiedza = NOWA PRACA LITTLELADYBIRD :)

Buzialkii na szczęście :*

Jesteś boska :) dzięki za poprawę humoru i kciuki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwariuje zaraz od godziny 7 głupie gołębie laza po moim dachu i budruja:-( a teraz mój poje....NY sąsiad słucha sobie muzyki w samochodzie stojącym na drodze pod moim oknem...ale on nie siedzi w tym samochodzie jest w domu:-( a ja się czuje jak na dyskotece:-\

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Cześć :)

Trzymajcie kciuki dziś za mnie. Mam o 14 rozmowę o pracę ;)

Miłego dnia :*
    Powodzenia Little :) No i oczywiście podpisuję się pod tym co Malreni nasze Słoneczko napisała :)
    A co to za praca? :)

Marleni, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Zwariuje zaraz od godziny 7 głupie gołębie laza po moim dachu i budruja:-( a teraz mój poje....NY sąsiad słucha sobie muzyki w samochodzie stojącym na drodze pod moim oknem...ale on nie siedzi w tym samochodzie jest w domu:-( a ja się czuje jak na dyskotece:-\

Złap tego gołębia i ściśnij go za brzuszek, aż kupka mu wyleci i osraka samochód tego drania :D

Marleni, ewelinka2210, Amelia San, 100krotka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;)
    Kiukasy Little ! :)
    Chciałam zakomunikować, że jutro już weekend!
    Cieszę się okrutnie, szwy mam zdjęte i jadę do mamy na racuchy z jabłkami - mam lekarską zgodę, tylko mam się nie obżerać ;)

Miłego słonecznego dnia

Marleni, ewelinka2210, Amelia San, littleladybird, 100krotka:) lubią tę wiadomość

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleficent wrote:
    Hej ;)
    Kiukasy Little ! :)
    Chciałam zakomunikować, że jutro już weekend!
    Cieszę się okrutnie, szwy mam zdjęte i jadę do mamy na racuchy z jabłkami - mam lekarską zgodę, tylko mam się nie obżerać ;)

Miłego słonecznego dnia
    To smacznego :) Ale mi zrobiłaś smaka - racuchy to i ja bym zjadła :D Ale kto mi zrobi? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinka2210 wrote:
    To smacznego :) Ale mi zrobiłaś smaka - racuchy to i ja bym zjadła :D Ale kto mi zrobi? :P

Hmm, mogę podesłać pod adres ;)

Marleni wrote:
    Ale dziś trza chłonąć energię ze słońca :)

Ja w weekend mam zajęcia nas studiach, ale lubię je więc i tak się cieszę :)

Mniamm racuszki mamusine ...ślinka cieknie...jeszcze z cukierem puderem i radosny świat kalorii zapełniony :)
    Dobrze że bez szwów :)
    Buzialki Maleficent :*

O tak cukier puder, a się rozmarzyłam, byle do piątku ;)
    U mnie - 5 kg, muszę ostrożnie z tymi racuchami
    Marleni co studiujesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaa umiem Was mnogo cytować :)

littleladybird lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 września 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:
    Gratuluje przeszłaś na kolejny Level Ovufrienda :P

A robię sobie podyplomówkę z BHP :)

Fajnie ;) przydatne w życiu.
    Ja jestem po pedagogice ze specjalnością doradztwo zawodowe. Chciałam edukować dzecioki w szkołach pod kątem wybierania w przyszłości zawodów, zostałam policjantką, ach te przewrotne życie.

Wysłany: 17 września 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:

A robię sobie podyplomówkę z BHP :)

Tez myślałam kiedyś o podyplomówce z BHP ;) albo o kursie na księgową. Jestem po ekonomii, ale doświadczenia mi brakuje ;)

Praca na stanowisku: sekretarz szkoły. Dla mnie bardzo fajna i w budżetówce :D W tej chwili też mam to samo stanowisko, ale tylko 3/4 etatu no i jeśli się uda, to do pracy będę miała 15min drogi piechotą a nie 30min samochodem :)

Amelia San, Marleni lubią tę wiadomość

Wysłany: 17 września 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:

Sekretarz szkoły zacnie to brzmi.

Niech moc będzie z TObą :)

Brzmi dużo lepiej niż sekretarka :P

‹‹ 256 257 258 259 260 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ