Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:
    Witam miłe Panie :)

życzę miłego dzionka i pozytywnego tygodnia.

Ewelinka2210 jak się udał wyjazd?

Amelia weekend w wawie był piękny i słoneczny, i cieszę się że tam byłam bo u nas to lało :))

Sarenko prawo serii Cie dopadło...buuu... ale z drugiej strony aby równowaga była to teraz same fajne i pozytywne rzeczy Cię spotkają :))

Nie mam mocy po maratonie 7 dniowym = 5 dni praca + 2 dni szkoła. A tu z rana 6:00 jak w wojsku melduję się gotowa do pracy ...

buzialuszki Dziewuszki
    Marleni biedactwo... No wierzę, że padasz po takim a kiedy wolne?

Fajnie było , wybawiły się dzieciaki, ja sobie z siostra poplotkowałam :) Fajnie :)

Marleni lubi tę wiadomość

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:
    Jadę za tydzień do czarnego potoku, ale to służbowo, no niby spa, pakiet i te sprawy. I to z mężem jadę, ale my we dwoje będziemy w pracy. Ale no oszywiście się cieszę, bo wyrwanie z codzienności. Tylko nie wiem czy ma wątroba udźwignie ciężar odpowiedzialności :P

No to fajowo żeś wypoczęła, to i ja się trochę wypoczęta poczułam jak to przeczytałam, Twoja siła rażenia powala :P hi hi hi
    No widzisz :P to trzymam kciuki za wątrobę za tydzień :D Ja teraz do owu wino czerwone będe pić tylko, ale troszkę na to moje endometrium :) Jutro ide do lekarki, ciekawa jestem co tam urosło - śluz taki sobie, choć pije siemię, olej z wiesiołka podjadam, no ale może za wcześnie - zobaczymy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje się kolejna imienniczka po weekendzie ;)
    Moje drogie miałam dzisiaj masę spraw do załatwienia, dopiero siadłam na tyłku i rozprostowałam kości, zaraz muszę wziąć psa na spacer i trochę mieszkanie ogarnąć, a po popołudniu siądę i was poczytam, bo przez weekend nie miałam czasu. Było zarąbiście, najadłam się placuchów i chyba trochę przegięłam, bo wieczorem podbrzusza mnie bolało, dlatego dalej ostrożnie z jedzeniem,widocznie jeszcze za wcześnie. A tak to weekend leniwy, pełny spotkan z rodziną, rozmów, filmów i gier. No ogólnie bardzo na plus. Miłego dnia ;)

elmalia lubi tę wiadomość

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:
    Wiesz co, ja też teraz chce sprawdzić z CLO jakie bede miała endometrium biorąc wszystkie naturalne cuda na endometrium.

Bo bez CLO mam cud, miód, malina a z CLO masakra taka że tylko walnąć głową w mur, bo po co mi fajne pęchcerzyki jak nie mają gdzie sobie gniazdka uwić :)

Pij wino dziewczyno, i wieczorami pomyśl o Marleni która też żłopie winiacza :P
    No ja dlatego biorę lamettę, bo po clo ZERO śluzu i słabe endometrium. A może tez z lametta spróbujesz? Letrozol nie upośledza endometrium i nie wpływa na śluz negatywnie (no może z tym śluzem nie do końca tk ajak trzeba, ale endo ok).
    Maleficent wrote:
    Moje drogie miałam dzisiaj masę spraw do załatwienia, dopiero siadłam na tyłku i rozprostowałam kości, zaraz muszę wziąć psa na spacer i trochę mieszkanie ogarnąć, a po popołudniu siądę i was poczytam, bo przez weekend nie miałam czasu. Było zarąbiście, najadłam się placuchów i chyba trochę przegięłam, bo wieczorem podbrzusza mnie bolało, dlatego dalej ostrożnie z jedzeniem,widocznie jeszcze za wcześnie. A tak to weekend leniwy, pełny spotkan z rodziną, rozmów, filmów i gier. No ogólnie bardzo na plus. Miłego dnia ;)
    Ty też Ewelinka? :)
    To super, że odpoczęłaś, nabieraj szybko sił i bo hsg do boju :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osz Wy okrutnice! Co ja tu czytam, drinujecie mi się tu, winujecie, bzykacie, podjadacie a ja tak czytam i sobie myślę, kurde, też bym coś chlapła na reset, ale na to i inne przyjemności dane mi jeszcze poczekać ;)

A tak na serio:

Amelko, właśnie taką Cię tu lubimy najbardziej! Radosną, zrelaksową, z drinem czy bez, choć wiadomo, że czasem lepiej z drinem ;)

Little to się tyczy również Ciebie, super, że się wybawiliście! ;)

100krotko podpisuje się pod zapytaniem Sarenki, też bym się z chęcią podpytała o te sprawy ;)

Elmalia gratulacje rocznicy, oby tak całe życie upłynęło w miłości ;)

Marleni i Ewela też widzę pełen relaks. Marleni - super opcja z tym wyjazdem, kciukasy za wątrobe ;) Ewelinka - Tak jest, jestem trzecia ;)

No to tak w skrócie. A ja dziś okazyjnie poleciałam. Podczas załatwiania dzisiejszych spraw w tym związanych z robotą, wpadłam do osiedlowego lumpa, kupiłam zajebiaszczą kurtałkę ala płaszczyk za jedyne 24 złote no a w innym sklepie kupiłam sobie fajoską czarną torbę, coś w stylu tej co foto wrzucała Am. Dawno sobie nic nie kupowałam, wszystko wpakowywałam w mieszkanie albo badania a teraz sobie przypomniałam co to za uczucie poprawy nastroju poprzez zafundowanie sobie czegoś miłego ;)

elmalia, Amelia San, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:
    nie slyszała ja o tym, zakodowuje i zapytam się dochtora.

no własnie zawsze zwracam uwagę na to endo mojej i ona raz mi dała jakąś końską dawkę estrofemu, ale też chyba zjadłam z tonę migdałów i pestek dyni.
    A kiedyś wtryniałam makrele - codziennie (co nie można bo to przecie wędzone) ale siła wyższa mną kierowała i mąż to prawie się ze mną nie rozwiódł, bo otwiera lodówkę a tu jeb smród makreli a zaraz ja w pobliżu i też twierdził że śmierdzę tą oto rybką.

No ale endometrium cudne, w ciążę zaszłam - mąż się śmiał że cud makreli :P

Skąd ja to znam ;) Z kolei mąż do mnie mawiał - pani pestka, bo te pestki dyni, migdały to żarłam tonami. Tylko makrelą wzgardziłam, muszę mieć na nią ochotę. Uwielbiam za to tuńczyka z puszki, ale staram się nie jeść za dużo po podobno niezdrowy. Swoją drogą, dzielny małż, przetrwał makrelowy szał ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Cioteczki :)
    Sarenka2015 wrote:

100krotko, głupie pytanie-bzykacie się tak jak przed ciążą? Czy dziecko w brzuchu nie przeszkadza Ci w tym jakoś? W ogóle w ciąży wskazany jest delikatny seks, czy nie ma to znaczenia gdy wszystko gra?
    Kurdę nurtuje mnie to.

Odpowiadam na pytanie :)
    Hmm z tym to bywa rozie, napewno jest rzadziej;/ dlaczego? bo ja naleze do tych kobiet co sie boja ze cos moze zaszkodzic itp;/ ale za to jest 1000krotnie milej, fajniej, przed ciaza miewalam problemy z orgazmem teraz juz nie :) ogolnie maz jest niepocieszony ale co zrobic :)

Am moj maz to tak hmm wstydliwy typ czlowieka :) ale kiedys musimy sie umowic :) jak chcesz zobaczyc mni i brzuszek moge Ci wyslac linka ma mojego fb albo zajrzyj do pamietnika mojego :)

juz sie biore za czytanie :)

Amelia San, Maleficent lubią tę wiadomość

• elmalia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleficent wrote:

No ładnie :) to ile w sumie mamy Ewelin w wątku? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 17:26

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • elmalia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos wesel - my na weselicho wybieramy się w ten weekend. Co prawda czeka nas daleka podróż w zachodniopomorskie (jesteśmy spod Warszawy) więc z tej okazji musiałam wziąć wolne w pracy na piątek i poniedziałek. Także mam nadzieję, że i ja się zresetuję, zrestartuje, zrelaksuje i w odstresuje tak jak Little :)

littleladybird lubi tę wiadomość

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takpiszecie o tych winach drinkach ze az mi sie zachcialo prosze wypic i za mnie :)

Ach wesele tez bym poszla ale mamy dopiero w czerwcu to sobie poczekam ;/

Am wyslalam Ci linka :) jak ktoras jeszcze chce to piszcie :)

Amelia San lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takpiszecie o tych winach drinkach ze az mi sie zachcialo prosze wypic i za mnie :)

Ach wesele tez bym poszla ale mamy dopiero w czerwcu to sobie poczekam ;/

Am wyslalam Ci linka :) jak ktoras jeszcze chce to piszcie :)

• elmalia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No oprócz tego, na które teraz idziemy to pewnie w najbliższym czasie nie pobawimy się już na żadnym weselu. Znajomi pożenieni, rodzina też, a ci co nie to na razie się nie zapowiadają. Także tym bardziej zamierzamy się wybawić, co by na parę lat nam starczyło :D

Ale 100krotko, pamiętaj, alkohol jest niezdrowy także nie polecam ;)

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elmalia wiem wiem dlatego nie pije teraz oczywiście i rzadko pilam przed ciąża ale raz na jakiś czas można:-) hmm poczekać sobie trochę hehe:-D

Am nie ma za co :-) tylko się nie wystrasz jak mnie zobaczysz hihi:-) taki paczek że mnie teraz:-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Czesc Cioteczki :)

Odpowiadam na pytanie :)
    Hmm z tym to bywa rozie, napewno jest rzadziej;/ dlaczego? bo ja naleze do tych kobiet co sie boja ze cos moze zaszkodzic itp;/ ale za to jest 1000krotnie milej, fajniej, przed ciaza miewalam problemy z orgazmem teraz juz nie :) ogolnie maz jest niepocieszony ale co zrobic :)juz sie biore za czytanie :)

Hmm szalone ciążowe orgazmy powiadasz ;)Mam nadzieję, że wszystkie będziemy miały okazję doświadczyć i porównać, przed ciążą jak i w ciąży
    Ja chce linka ja chceeeeeeeeee ;)
    Amelia San wrote:
    Ach kochana Ty to wiesz jak mi poprawic humor :D Chociaz mimo 12h w pracy dzis mi dopisuje ;) Ale i tak milo bylo uslyszec :) <3

A w weekend taaaaak, drinken-hulanken ;D he he Daleko mi do owu to mozna bylo zaszalec a co! :D
    Tym bardziej, ze dzien wczesniej pracownica w tesco poprosila mnie o dowod! Tak o dowod :D Jaja jak berety :P he he Prawie obroslam w piorka ;)

Do usług ;) pewnie, że można a nawet trzeba ;)O proszę, ja miałam zawsze odwrotnie, nigdy nie pytali o dowód nawet jak miałam 16 lat ;P taka wyrośnięta byłam. Am a ile Ty masz lat, że tak spytam? chwaliłaś się tu już?

elmalia wrote:
    a propos wesel - my na weselicho wybieramy się w ten weekend. Co prawda czeka nas daleka podróż w zachodniopomorskie (jesteśmy spod Warszawy) więc z tej okazji musiałam wziąć wolne w pracy na piątek i poniedziałek. Także mam nadzieję, że i ja się zresetuję, zrestartuje, zrelaksuje i w odstresuje tak jak Little :)

O to prawie w moje rejony ;) może tak się przesuniesz bardziej na Pomorze i na kawę wpadniesz, jak tak już się planujemy odwiedzać.
    Tak wogóle super byłoby się zgadać wszystkie na drina/kawę nie? szkoda, że jesteśmy tak rozwalone po całej Polsce:P

Elmalio jest nas trzy narazie ujawnione ;)

100krotka:), elmalia lubią tę wiadomość

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleficent wrote:
    Tak wogóle super byłoby się zgadać wszystkie na drina/kawę nie? szkoda, że jesteśmy tak rozwalone po całej Polsce:P

Elmalio jest nas trzy narazie ujawnione ;)

Nie nie nie :D jest nas więcej :D ja tez jestem Ewelina :D :D :D
    i też bardzo chętnie spotkałabym się z Wami na kawie/herbacie/winie :D

100krotka:), elmalia, Amelia San, Maleficent, ewelinka2210 lubią tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez ja tez chetna :) chyba ze grubaskow nie chciecie;/ ale co nie chcecie wprosze sie i tak do stycznia mam czas :) to gdzie i kiedy? :)

Marleni hmm szkoda ze ja tak nie mam;/ maz bylby wniebowziety :) ale moze jeszcze sie zmieni:)

Am ja i kiedys tali osy nie mialam nomoze na slubie mialam:)

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotko, o jakich grubaskach mówisz? Przecież my tu same piękne i zgrabne :D
    A ciążowy brzuszek nie jest gruby ;) jest piękny :D

Amelia San, 100krotka:) lubią tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • elmalia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Nie nie nie :D jest nas więcej :D ja tez jestem Ewelina :D :D :D
    i też bardzo chętnie spotkałabym się z Wami na kawie/herbacie/winie :D

Pomysł zacny :) trzeba by pewnie wybrać jakiś najbliższy dla kazdej punkt.

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!

Marleni, oby było jak mówisz. Ile można...:/

Ewelinka, mam budowe ciała i metabolizm po tacie. Zawsze byłam szczupła, choć zalezało mi na czymś takim co jest teraz. Co mogę polecić? Bieganie! :D zero słodyczy jeśli masz tendencję do tycia, wodę, ziółka. Brałam też jakiś czas calorie control-dobre, polecam.

Am, mnie też jakiś czas temu prosili i dowód jak pępek poszłam przekuć :D
    Mam 29, ale dają mi 21. Ciekawe jak długo to potrwa :P Czyli jesteśmy pienkne i młode.

100krota, dzięki za odpowiedź. Choć nie usatysfakcjonowała mnie ;) U mnie z orgazmami noł problem. Seksze się całą sobą :D Myślę że w ciąży będzie gorzej...ale to tylko 9 miechów. Ufff.

A ja dziś wolne. Lezę już i czekam na meża. Jutro razem służymy :) Byłam na zakupach, u mamy, ogólnie cały dzień się opieprzałam. Zrobiłam tylko to co musiałam.

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png
  • elmalia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    100krotko, o jakich grubaskach mówisz? Przecież my tu same piękne i zgrabne :D
    A ciążowy brzuszek nie jest gruby ;) jest piękny :D

Dokładnie! Brzuszki ciążowe są piękne i już.

100krotka:) lubi tę wiadomość

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
‹‹ 260 261 262 263 264 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ