Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Marleni wrote:Witam miłe Panie
życzę miłego dzionka i pozytywnego tygodnia.
Ewelinka2210 jak się udał wyjazd?
Amelia weekend w wawie był piękny i słoneczny, i cieszę się że tam byłam bo u nas to lało )
Sarenko prawo serii Cie dopadło...buuu... ale z drugiej strony aby równowaga była to teraz same fajne i pozytywne rzeczy Cię spotkają )
Nie mam mocy po maratonie 7 dniowym = 5 dni praca + 2 dni szkoła. A tu z rana 6:00 jak w wojsku melduję się gotowa do pracy ...
buzialuszki Dziewuszki
Fajnie było , wybawiły się dzieciaki, ja sobie z siostra poplotkowałam Fajnie
Marleni lubi tę wiadomość
-
Marleni wrote:Jadę za tydzień do czarnego potoku, ale to służbowo, no niby spa, pakiet i te sprawy. I to z mężem jadę, ale my we dwoje będziemy w pracy. Ale no oszywiście się cieszę, bo wyrwanie z codzienności. Tylko nie wiem czy ma wątroba udźwignie ciężar odpowiedzialności
No to fajowo żeś wypoczęła, to i ja się trochę wypoczęta poczułam jak to przeczytałam, Twoja siła rażenia powala hi hi hi -
nick nieaktualnyMelduje się kolejna imienniczka po weekendzie
Moje drogie miałam dzisiaj masę spraw do załatwienia, dopiero siadłam na tyłku i rozprostowałam kości, zaraz muszę wziąć psa na spacer i trochę mieszkanie ogarnąć, a po popołudniu siądę i was poczytam, bo przez weekend nie miałam czasu. Było zarąbiście, najadłam się placuchów i chyba trochę przegięłam, bo wieczorem podbrzusza mnie bolało, dlatego dalej ostrożnie z jedzeniem,widocznie jeszcze za wcześnie. A tak to weekend leniwy, pełny spotkan z rodziną, rozmów, filmów i gier. No ogólnie bardzo na plus. Miłego dniaelmalia lubi tę wiadomość
-
Marleni wrote:Wiesz co, ja też teraz chce sprawdzić z CLO jakie bede miała endometrium biorąc wszystkie naturalne cuda na endometrium.
Bo bez CLO mam cud, miód, malina a z CLO masakra taka że tylko walnąć głową w mur, bo po co mi fajne pęchcerzyki jak nie mają gdzie sobie gniazdka uwić
Pij wino dziewczyno, i wieczorami pomyśl o Marleni która też żłopie winiacza
Maleficent wrote:Melduje się kolejna imienniczka po weekendzie
Moje drogie miałam dzisiaj masę spraw do załatwienia, dopiero siadłam na tyłku i rozprostowałam kości, zaraz muszę wziąć psa na spacer i trochę mieszkanie ogarnąć, a po popołudniu siądę i was poczytam, bo przez weekend nie miałam czasu. Było zarąbiście, najadłam się placuchów i chyba trochę przegięłam, bo wieczorem podbrzusza mnie bolało, dlatego dalej ostrożnie z jedzeniem,widocznie jeszcze za wcześnie. A tak to weekend leniwy, pełny spotkan z rodziną, rozmów, filmów i gier. No ogólnie bardzo na plus. Miłego dnia
To super, że odpoczęłaś, nabieraj szybko sił i bo hsg do boju
-
nick nieaktualnyOsz Wy okrutnice! Co ja tu czytam, drinujecie mi się tu, winujecie, bzykacie, podjadacie a ja tak czytam i sobie myślę, kurde, też bym coś chlapła na reset, ale na to i inne przyjemności dane mi jeszcze poczekać
A tak na serio:
Amelko, właśnie taką Cię tu lubimy najbardziej! Radosną, zrelaksową, z drinem czy bez, choć wiadomo, że czasem lepiej z drinem
Little to się tyczy również Ciebie, super, że się wybawiliście!
100krotko podpisuje się pod zapytaniem Sarenki, też bym się z chęcią podpytała o te sprawy
Elmalia gratulacje rocznicy, oby tak całe życie upłynęło w miłości
Marleni i Ewela też widzę pełen relaks. Marleni - super opcja z tym wyjazdem, kciukasy za wątrobe Ewelinka - Tak jest, jestem trzecia
No to tak w skrócie. A ja dziś okazyjnie poleciałam. Podczas załatwiania dzisiejszych spraw w tym związanych z robotą, wpadłam do osiedlowego lumpa, kupiłam zajebiaszczą kurtałkę ala płaszczyk za jedyne 24 złote no a w innym sklepie kupiłam sobie fajoską czarną torbę, coś w stylu tej co foto wrzucała Am. Dawno sobie nic nie kupowałam, wszystko wpakowywałam w mieszkanie albo badania a teraz sobie przypomniałam co to za uczucie poprawy nastroju poprzez zafundowanie sobie czegoś miłego
elmalia, Amelia San, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarleni wrote:nie slyszała ja o tym, zakodowuje i zapytam się dochtora.
no własnie zawsze zwracam uwagę na to endo mojej i ona raz mi dała jakąś końską dawkę estrofemu, ale też chyba zjadłam z tonę migdałów i pestek dyni.
A kiedyś wtryniałam makrele - codziennie (co nie można bo to przecie wędzone) ale siła wyższa mną kierowała i mąż to prawie się ze mną nie rozwiódł, bo otwiera lodówkę a tu jeb smród makreli a zaraz ja w pobliżu i też twierdził że śmierdzę tą oto rybką.
No ale endometrium cudne, w ciążę zaszłam - mąż się śmiał że cud makreli
Skąd ja to znam Z kolei mąż do mnie mawiał - pani pestka, bo te pestki dyni, migdały to żarłam tonami. Tylko makrelą wzgardziłam, muszę mieć na nią ochotę. Uwielbiam za to tuńczyka z puszki, ale staram się nie jeść za dużo po podobno niezdrowy. Swoją drogą, dzielny małż, przetrwał makrelowy szał -
nick nieaktualnyCzesc Cioteczki
Sarenka2015 wrote:
100krotko, głupie pytanie-bzykacie się tak jak przed ciążą? Czy dziecko w brzuchu nie przeszkadza Ci w tym jakoś? W ogóle w ciąży wskazany jest delikatny seks, czy nie ma to znaczenia gdy wszystko gra?
Kurdę nurtuje mnie to.
Odpowiadam na pytanie
Hmm z tym to bywa rozie, napewno jest rzadziej;/ dlaczego? bo ja naleze do tych kobiet co sie boja ze cos moze zaszkodzic itp;/ ale za to jest 1000krotnie milej, fajniej, przed ciaza miewalam problemy z orgazmem teraz juz nie ogolnie maz jest niepocieszony ale co zrobic
Am moj maz to tak hmm wstydliwy typ czlowieka ale kiedys musimy sie umowic jak chcesz zobaczyc mni i brzuszek moge Ci wyslac linka ma mojego fb albo zajrzyj do pamietnika mojego
juz sie biore za czytanie
Amelia San, Maleficent lubią tę wiadomość
-
A propos wesel - my na weselicho wybieramy się w ten weekend. Co prawda czeka nas daleka podróż w zachodniopomorskie (jesteśmy spod Warszawy) więc z tej okazji musiałam wziąć wolne w pracy na piątek i poniedziałek. Także mam nadzieję, że i ja się zresetuję, zrestartuje, zrelaksuje i w odstresuje tak jak Little
littleladybird lubi tę wiadomość
TP 31.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No oprócz tego, na które teraz idziemy to pewnie w najbliższym czasie nie pobawimy się już na żadnym weselu. Znajomi pożenieni, rodzina też, a ci co nie to na razie się nie zapowiadają. Także tym bardziej zamierzamy się wybawić, co by na parę lat nam starczyło
Ale 100krotko, pamiętaj, alkohol jest niezdrowy także nie polecamTP 31.07.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:Czesc Cioteczki
Odpowiadam na pytanie
Hmm z tym to bywa rozie, napewno jest rzadziej;/ dlaczego? bo ja naleze do tych kobiet co sie boja ze cos moze zaszkodzic itp;/ ale za to jest 1000krotnie milej, fajniej, przed ciaza miewalam problemy z orgazmem teraz juz nie ogolnie maz jest niepocieszony ale co zrobic :)juz sie biore za czytanie
Hmm szalone ciążowe orgazmy powiadasz ;)Mam nadzieję, że wszystkie będziemy miały okazję doświadczyć i porównać, przed ciążą jak i w ciąży
Ja chce linka ja chceeeeeeeeee
Amelia San wrote:Ach kochana Ty to wiesz jak mi poprawic humor Chociaz mimo 12h w pracy dzis mi dopisuje Ale i tak milo bylo uslyszec
A w weekend taaaaak, drinken-hulanken he he Daleko mi do owu to mozna bylo zaszalec a co!
Tym bardziej, ze dzien wczesniej pracownica w tesco poprosila mnie o dowod! Tak o dowod Jaja jak berety he he Prawie obroslam w piorka
Do usług pewnie, że można a nawet trzeba ;)O proszę, ja miałam zawsze odwrotnie, nigdy nie pytali o dowód nawet jak miałam 16 lat ;P taka wyrośnięta byłam. Am a ile Ty masz lat, że tak spytam? chwaliłaś się tu już?
elmalia wrote:a propos wesel - my na weselicho wybieramy się w ten weekend. Co prawda czeka nas daleka podróż w zachodniopomorskie (jesteśmy spod Warszawy) więc z tej okazji musiałam wziąć wolne w pracy na piątek i poniedziałek. Także mam nadzieję, że i ja się zresetuję, zrestartuje, zrelaksuje i w odstresuje tak jak Little
O to prawie w moje rejony może tak się przesuniesz bardziej na Pomorze i na kawę wpadniesz, jak tak już się planujemy odwiedzać.
Tak wogóle super byłoby się zgadać wszystkie na drina/kawę nie? szkoda, że jesteśmy tak rozwalone po całej Polsce:P
Elmalio jest nas trzy narazie ujawnione100krotka:), elmalia lubią tę wiadomość
-
Maleficent wrote:Tak wogóle super byłoby się zgadać wszystkie na drina/kawę nie? szkoda, że jesteśmy tak rozwalone po całej Polsce:P
Elmalio jest nas trzy narazie ujawnione
Nie nie nie jest nas więcej ja tez jestem Ewelina
i też bardzo chętnie spotkałabym się z Wami na kawie/herbacie/winie100krotka:), elmalia, Amelia San, Maleficent, ewelinka2210 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez ja tez chetna chyba ze grubaskow nie chciecie;/ ale co nie chcecie wprosze sie i tak do stycznia mam czas to gdzie i kiedy?
Marleni hmm szkoda ze ja tak nie mam;/ maz bylby wniebowziety ale moze jeszcze sie zmieni:)
Am ja i kiedys tali osy nie mialam nomoze na slubie mialam:)Amelia San lubi tę wiadomość
-
littleladybird wrote:Nie nie nie jest nas więcej ja tez jestem Ewelina
i też bardzo chętnie spotkałabym się z Wami na kawie/herbacie/winie
Pomysł zacny trzeba by pewnie wybrać jakiś najbliższy dla kazdej punkt.Amelia San, 100krotka:) lubią tę wiadomość
TP 31.07.2016
-
Hej dziewczyny!
Marleni, oby było jak mówisz. Ile można...
Ewelinka, mam budowe ciała i metabolizm po tacie. Zawsze byłam szczupła, choć zalezało mi na czymś takim co jest teraz. Co mogę polecić? Bieganie! zero słodyczy jeśli masz tendencję do tycia, wodę, ziółka. Brałam też jakiś czas calorie control-dobre, polecam.
Am, mnie też jakiś czas temu prosili i dowód jak pępek poszłam przekuć
Mam 29, ale dają mi 21. Ciekawe jak długo to potrwa Czyli jesteśmy pienkne i młode.
100krota, dzięki za odpowiedź. Choć nie usatysfakcjonowała mnie U mnie z orgazmami noł problem. Seksze się całą sobą Myślę że w ciąży będzie gorzej...ale to tylko 9 miechów. Ufff.
A ja dziś wolne. Lezę już i czekam na meża. Jutro razem służymy Byłam na zakupach, u mamy, ogólnie cały dzień się opieprzałam. Zrobiłam tylko to co musiałam.
Amelia San, 100krotka:) lubią tę wiadomość