X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
Odpowiedz

Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.

Oceń ten wątek:
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am, trzymam kciuki za wizytę :)

Amelia San lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • elmalia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am również trzymam kciuki! Tarczyca i piersi, tak? Dobrze będzie, też mam za sobą kontrole usg piersi po uprzednim wykryciu torbielki. I nawet się zmniejszyło :) a też się denerwowałam.

Co do wieku to mi też się zdarza, że pytają o dowód. A będę kończyć w tym roku 27 lat.

A propos Ewelin to nie wiem czemu ale pomyślałam, że może coś jest na rzeczy! Może powinnyśmy zmienić imię to wtedy zaciążymy? :D:D taki tam żarcik.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 21:12

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane jestescie <3

Littlel masz racje w 100% :) u mnie gruba to tylko pupa :P maz i tak mowi ze jestem sexi :)

Sarenko u Ciebie moze byc calkiem inaczej niz u mnie :)

Wlasnie lazakujemy na lozku :) maz oglada MjakMilosc a ja siedze na forum :) dostalam serie kopniakow i mowie do meza zeby delikatnie przylpzyl reke do brzucha to poczuje:) on polozyl i co? cisza hehe Lenka nie lubi taty tak sie teraz smieje :)

Am kciukam za udane usg :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 21:12

littleladybird, Amelia San lubią tę wiadomość

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am :) I czekamy jutro na wieści.

Ale jestem usmarkana. Gil do pasa, łzy z oczu i bólll gardła :(

Moja gwiazdka z nieba <3 :*
    img-2014062101101130.png

Wysłany: 21 września 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym roku skończyłam 26 lat i albo na mnie dziwnie patrzą jak kupuję alko, albo proszą o dowód. Nawet na imprezę nie chcieli mnie ostatnio wpuścić, bo tam dopiero od 21 lat można wejść :D :P :P Mój mąż skończył 30 i tez go czasem pytają o dowód :P albo my wyglądamy tak młodo, albo teraźniejsza młodzież wygląda tak dojrzale :D
    elmalia wrote:

A propos Ewelin to nie wiem czemu ale pomyślałam, że może coś jest na rzeczy! Może powinnyśmy zmienić imię to wtedy zaciążymy? :D:D taki tam żarcik.

Dziwna ta Twoja teoria, nie podoba mi się :P zaciążymy nawet z takim imieniem :P

100krotka:), Amelia San, Maleficent, ewelinka2210 lubią tę wiadomość

• elmalia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem, takie głupie skojarzenie i zart ;) ja tam lubię swoje imie i nie zamierzam go zmieniać.

littleladybird lubi tę wiadomość

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Littlel jatez skonczylam 26 a moj 30 :) ja w maju on w czerwcu :) i wydaje mi sie ze ja juz wygladam na swoj wiek :)

Sarenko w pracy pewnie dorobilas sie takiego gila? biedactwo;/ niech Cie tam maz dobrze wygrzeje :)

• elmalia Autorytet

Wysłany: 21 września 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zatrzymałam, że tak powiem, mentalnie na 23. Mało kto mi w sumie daje 27. Co więcej mam młodszą o prawie 6 lat siostrę i jak nas postawić obok siebie to często ludzie myśleli że jesteśmy w podobnym wieku.
    W sumie to fajnie :) gorzej w pracy, bo traktują czasem jak małolatę. No ale cóż, plusy i minusy.

Mam nadzieję, że ta tendencja się utrzyma i jak będę mieć 40 to mi będą dawać 30 :D:D Czego też i Wam życzę :)

A i prawda, dzisiejsza młodzież jakaś taka poważna...

Amelia San lubi tę wiadomość

TP 31.07.2016
    8970b5a6.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle naskrobałyście, że niewiem do czego pierw się odnieść. My mamy jednego kompa,a że jest dziś poniedziałek i lecą moje seriale, na ten czas małż przechwytuje lapka.
    Widzę, że w miarę równo lecimy z wiekiem - u mnie 27 ;)
    Elmalia nie żartuj se z tym imieniem ;D
    Ooo nasz Littlebirdzie Ty też Ewelinowy, suuuper;*
    100krotko może Lenka przy dotyku tatinym się tak odpręża i uspokaja, że na momencie jest cisza ;)
    Sarenko masz pierwszego jesiennego gila, żeby się tylko nie rozmnażał ;)
    Marleni cóż...niestety w weekend poszedł fajek, pierwszy po operacji. Paczka leży na komodzie.Niestety jeszcze walczę ze swoimi negatywnymi emocjami, fajek pomaga i znowu mnie ma w swych szponach niestety, ale chcę definitywnie zerwać jak już będę mogła podjąć próby płodzenia potomka, czyli koniec grudnia ;)
    Am - oczywiście kciukasy, jako naczelny obserwator i gorący kibic na tym wątku czekam na małe Ameliątko, Sareniątko, Littlebirdziątko, Marleniątko, Eweliniątko, Emaliątko. Chyba wszystkie niątka ;)
    Idę pościskam się z mężatym, bo coś mnie woła z sypialni. Dobranoc laski ;)

Marleni, ewelinka2210, elmalia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz juz chrapie a u mnie oko jak 5zyla :/ trzeba sie ciut pomeczyc;/

Maleficent calkiem mozliwe :) lecz mi sie podoba wersia ze nie lubi taty :) tak mu dokuczam hihi:) jak zaakceptujesz me zaproszenie to wysle Ci linka:)

To do jutra :) dobranoc :)

Wysłany: 22 września 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleficent wrote:
    Am - oczywiście kciukasy, jako naczelny obserwator i gorący kibic na tym wątku czekam na małe Ameliątko, Sareniątko, Littlebirdziątko, Marleniątko, Eweliniątko, Emaliątko. Chyba wszystkie niątka ;)
    Idę pościskam się z mężatym, bo coś mnie woła z sypialni. Dobranoc laski ;)

Jeszcze zapomniałaś o Maleficiątku <3 i Marleniątku <3 i Płatniątku Szkarłatnym <3
    Też czekamy i kibicujemy :) (edit: Marleniątko przeoczyłam :P)

Am, powodzenia :)

100krotko, też chcę linka :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 09:01

Marleni, 100krotka:), Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :) zaspalam dzis na sjadanie ;/ ale tak dobrze mi sie spalo :) a jakie sny mialam eh :) snilo mi sie nasze forum:P Littlel i Prima :) pozniej ze bylam z mezem na basenie :) z takim wielkim brzuchem i wszyscy sie na mnie dziwnie patrzyli hehe:)

Am czekamy na wiesci :)

Littlel link wyslany :)

Skoro czarownica czaruje to ja sypne wiruskiem :D

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
    &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

littleladybird, Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość

• Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łapiem wirusy!

Czarownico, oby posypały się te Twoje NIĄTKA :) ja w niedzielę w pracy zwijałam się z bólu-jajniki, prawdopodobnie owu. Była wtedy albo po, tego dnia jak wróciłam do domu to myślałam że wybuchnę. Miałam taką chcicę na męża :D Skończył o 23, jak wszedł do domu, to od razu na niego. Bzykaliśmy się jak dzikusy :D Może wyjdzie w końcu jakieś niątko ;)

ewelinka2210 lubi tę wiadomość

img-2014062101101130.png
  • Sarenka2015 Autorytet

Wysłany: 22 września 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gil i cała reszta sie rozpętała na dobre. Na noc aspiryna, wick do smarowania i strepsils. /informuję-sezon na przeziębienia otwarty.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 09:50

img-2014062101101130.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lapcie lapcie :)

Jak ja bym sie rzucilam na mojego to byl by w szoku hihi :)

apropos palenia u mnie 2 lata chyba:) wlasnie minelo bez fajka :D

Marleni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krotka:) wrote:
    Maz juz chrapie a u mnie oko jak 5zyla :/ trzeba sie ciut pomeczyc;/

Maleficent calkiem mozliwe :) lecz mi sie podoba wersia ze nie lubi taty :) tak mu dokuczam hihi:) jak zaakceptujesz me zaproszenie to wysle Ci linka:)

To do jutra :) dobranoc :)

Zrobione ;)
    littleladybird wrote:
    Jeszcze zapomniałaś o Maleficiątku <3 i Marleniątku <3 i Płatniątku Szkarłatnym <3
    Też czekamy i kibicujemy :) (edit: Marleniątko przeoczyłam :P)
    Ja to na szarym końcu, wy się zdążycie rozpłodzić, zanim mój zdąży włożyć ;D
    Zapomniałam o Płatkątku i Primaniątku, ajm sory !
    Marleni wrote:
    Ohoo czarownica Ovufriend :) czaruj czaruj i wyczaruj :P
    Ale Maleficent ja tam postawie przy sobie lustereczko i czar odbiję się w Ciebie :*

Ahh grudzień zapowiada się gorący :P[/QUOTE] Tak, tak, tak na grudzień poprosze o odbicie czaru ;*

Sarenka2015 wrote:
    Łapiem wirusy!

Czarownico, oby posypały się te Twoje NIĄTKA :) ja w niedzielę w pracy zwijałam się z bólu-jajniki, prawdopodobnie owu. Była wtedy albo po, tego dnia jak wróciłam do domu to myślałam że wybuchnę. Miałam taką chcicę na męża :D Skończył o 23, jak wszedł do domu, to od razu na niego. Bzykaliśmy się jak dzikusy :D Może wyjdzie w końcu jakieś niątko

Bzyku, bzyku, fiku miku, jajco uwolnione przez plemniora zapylone, takie to akcje zniosło Twe łóżko, hokus pokus - w twym brzuchu rośnie nowe serduszko ;)
    Czekamy na testowanie ;) Teraz to tylko formalność. Współczuję gila, ten sezon smarkaniowy czuć na całego, wieczory brrrrrr i jeszcze nie grzeją ;/

100krotka:), Marleni, ewelinka2210, littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleficent zrobione :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    100krociu piszę tutaj, bo muszę napisać to publicznie, że z naszej 100kroci kawał lali jest :) jaki szczupaczek na ślubie byłaś ojej :) 100krotko nie widzę zdjęć z Lenką, masz ukryte dla nieznajomych? wysyłam zapro mogę?

100krotka:), littleladybird lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozesz mozesz :) az sie zaczerwienilam :) hihi :D Maleficent na weselu wazylam 50 kg eh kiedy to bylo prawie 20 wztecz;/
    Na fb nie mam zdjec lenki bo ich wogole nie mam wstawiamy tylko z brzuchem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Done :) no teraz oblukam na całego ;)

‹‹ 261 262 263 264 265 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ