Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Am również trzymam kciuki! Tarczyca i piersi, tak? Dobrze będzie, też mam za sobą kontrole usg piersi po uprzednim wykryciu torbielki. I nawet się zmniejszyło a też się denerwowałam.
Co do wieku to mi też się zdarza, że pytają o dowód. A będę kończyć w tym roku 27 lat.
A propos Ewelin to nie wiem czemu ale pomyślałam, że może coś jest na rzeczy! Może powinnyśmy zmienić imię to wtedy zaciążymy? :D taki tam żarcik.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 21:12
TP 31.07.2016
-
nick nieaktualnyKochane jestescie
Littlel masz racje w 100% u mnie gruba to tylko pupa maz i tak mowi ze jestem sexi
Sarenko u Ciebie moze byc calkiem inaczej niz u mnie
Wlasnie lazakujemy na lozku maz oglada MjakMilosc a ja siedze na forum dostalam serie kopniakow i mowie do meza zeby delikatnie przylpzyl reke do brzucha to poczuje:) on polozyl i co? cisza hehe Lenka nie lubi taty tak sie teraz smieje
Am kciukam za udane usgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 21:12
littleladybird, Amelia San lubią tę wiadomość
-
Ja w tym roku skończyłam 26 lat i albo na mnie dziwnie patrzą jak kupuję alko, albo proszą o dowód. Nawet na imprezę nie chcieli mnie ostatnio wpuścić, bo tam dopiero od 21 lat można wejść Mój mąż skończył 30 i tez go czasem pytają o dowód albo my wyglądamy tak młodo, albo teraźniejsza młodzież wygląda tak dojrzaleelmalia wrote:
A propos Ewelin to nie wiem czemu ale pomyślałam, że może coś jest na rzeczy! Może powinnyśmy zmienić imię to wtedy zaciążymy? :D taki tam żarcik.
Dziwna ta Twoja teoria, nie podoba mi się zaciążymy nawet z takim imieniem100krotka:), Amelia San, Maleficent, ewelinka2210 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja się zatrzymałam, że tak powiem, mentalnie na 23. Mało kto mi w sumie daje 27. Co więcej mam młodszą o prawie 6 lat siostrę i jak nas postawić obok siebie to często ludzie myśleli że jesteśmy w podobnym wieku.
W sumie to fajnie gorzej w pracy, bo traktują czasem jak małolatę. No ale cóż, plusy i minusy.
Mam nadzieję, że ta tendencja się utrzyma i jak będę mieć 40 to mi będą dawać 30 :D Czego też i Wam życzę
A i prawda, dzisiejsza młodzież jakaś taka poważna...Amelia San lubi tę wiadomość
TP 31.07.2016
-
nick nieaktualnyTyle naskrobałyście, że niewiem do czego pierw się odnieść. My mamy jednego kompa,a że jest dziś poniedziałek i lecą moje seriale, na ten czas małż przechwytuje lapka.
Widzę, że w miarę równo lecimy z wiekiem - u mnie 27
Elmalia nie żartuj se z tym imieniem
Ooo nasz Littlebirdzie Ty też Ewelinowy, suuuper;*
100krotko może Lenka przy dotyku tatinym się tak odpręża i uspokaja, że na momencie jest cisza
Sarenko masz pierwszego jesiennego gila, żeby się tylko nie rozmnażał
Marleni cóż...niestety w weekend poszedł fajek, pierwszy po operacji. Paczka leży na komodzie.Niestety jeszcze walczę ze swoimi negatywnymi emocjami, fajek pomaga i znowu mnie ma w swych szponach niestety, ale chcę definitywnie zerwać jak już będę mogła podjąć próby płodzenia potomka, czyli koniec grudnia
Am - oczywiście kciukasy, jako naczelny obserwator i gorący kibic na tym wątku czekam na małe Ameliątko, Sareniątko, Littlebirdziątko, Marleniątko, Eweliniątko, Emaliątko. Chyba wszystkie niątka
Idę pościskam się z mężatym, bo coś mnie woła z sypialni. Dobranoc laski
Marleni, ewelinka2210, elmalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maleficent wrote:Am - oczywiście kciukasy, jako naczelny obserwator i gorący kibic na tym wątku czekam na małe Ameliątko, Sareniątko, Littlebirdziątko, Marleniątko, Eweliniątko, Emaliątko. Chyba wszystkie niątka
Idę pościskam się z mężatym, bo coś mnie woła z sypialni. Dobranoc laski
Jeszcze zapomniałaś o Maleficiątku i Marleniątku i Płatniątku Szkarłatnym
Też czekamy i kibicujemy (edit: Marleniątko przeoczyłam )
Am, powodzenia
100krotko, też chcę linkaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 09:01
Marleni, 100krotka:), Płatek szkarłatny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry zaspalam dzis na sjadanie ;/ ale tak dobrze mi sie spalo a jakie sny mialam eh snilo mi sie nasze forum:P Littlel i Prima pozniej ze bylam z mezem na basenie z takim wielkim brzuchem i wszyscy sie na mnie dziwnie patrzyli hehe:)
Am czekamy na wiesci
Littlel link wyslany
Skoro czarownica czaruje to ja sypne wiruskiem
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&littleladybird, Amelia San, PrimaSort lubią tę wiadomość
-
Łapiem wirusy!
Czarownico, oby posypały się te Twoje NIĄTKA ja w niedzielę w pracy zwijałam się z bólu-jajniki, prawdopodobnie owu. Była wtedy albo po, tego dnia jak wróciłam do domu to myślałam że wybuchnę. Miałam taką chcicę na męża Skończył o 23, jak wszedł do domu, to od razu na niego. Bzykaliśmy się jak dzikusy Może wyjdzie w końcu jakieś niątkoewelinka2210 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny100krotka:) wrote:Maz juz chrapie a u mnie oko jak 5zyla trzeba sie ciut pomeczyc;/
Maleficent calkiem mozliwe lecz mi sie podoba wersia ze nie lubi taty tak mu dokuczam hihi:) jak zaakceptujesz me zaproszenie to wysle Ci linka:)
To do jutra dobranoc
Zrobione
littleladybird wrote:Jeszcze zapomniałaś o Maleficiątku i Marleniątku i Płatniątku Szkarłatnym
Też czekamy i kibicujemy (edit: Marleniątko przeoczyłam )
Zapomniałam o Płatkątku i Primaniątku, ajm sory !
Marleni wrote:Ohoo czarownica Ovufriend czaruj czaruj i wyczaruj
Ale Maleficent ja tam postawie przy sobie lustereczko i czar odbiję się w Ciebie :*
Ahh grudzień zapowiada się gorący [/QUOTE] Tak, tak, tak na grudzień poprosze o odbicie czaru ;*
Sarenka2015 wrote:Łapiem wirusy!
Czarownico, oby posypały się te Twoje NIĄTKA ja w niedzielę w pracy zwijałam się z bólu-jajniki, prawdopodobnie owu. Była wtedy albo po, tego dnia jak wróciłam do domu to myślałam że wybuchnę. Miałam taką chcicę na męża Skończył o 23, jak wszedł do domu, to od razu na niego. Bzykaliśmy się jak dzikusy Może wyjdzie w końcu jakieś niątko
Bzyku, bzyku, fiku miku, jajco uwolnione przez plemniora zapylone, takie to akcje zniosło Twe łóżko, hokus pokus - w twym brzuchu rośnie nowe serduszko
Czekamy na testowanie Teraz to tylko formalność. Współczuję gila, ten sezon smarkaniowy czuć na całego, wieczory brrrrrr i jeszcze nie grzeją ;/100krotka:), Marleni, ewelinka2210, littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny100krociu piszę tutaj, bo muszę napisać to publicznie, że z naszej 100kroci kawał lali jest jaki szczupaczek na ślubie byłaś ojej 100krotko nie widzę zdjęć z Lenką, masz ukryte dla nieznajomych? wysyłam zapro mogę?
100krotka:), littleladybird lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny