Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
Amelio ja juz nawet nie muszę się starać by o tym nie myślec. Po prostu samo się dzieje Poza tym mam tyle spraw, tyle miłych rzeczy do zrobienia że smutki mi nie potrzebne. Dałam też za wygraną ze względu na tsh i ten miesiąc totalnie odpuszczam. Czekam na kwiecień
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydmuchawiec wrote:Kurcze tak mówicie o stomatolog mi tez jeszcze troszkę zostało do naprawy ale mam nadzieje, musze wszystkie zrobić zanim zajdę bo potem bez znieczulenia nie dam sobie zrobic:)
hehe to tak jak i ja bez znieczulenia moze byc ciezkodmuchawiec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tylko na chwilę bo zaraz się bujam do roboty. Jutro po pracy mam powtórkę (inna faza) fsh, lh,e2 i prolaktyna i jakiś test z tabletką metoklo... cos tam. Już się boję. Żebym się tylko nie pos.... A o 15:00 monitoring u gineksa. Ale meksyk. Zwariuje od tych lekarzy. Jak nic to nic a tu masz.
Miłego wieczoru kobiety Ja przez noc będe się użerać w robocie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmelia_San ja już jestem zaraz przed @ więc na implantacje chyba za późno ;P może @ zawita wcześniej?
Taki mam dzisiaj ucisk w podbrzuszu od rana jakby to miało być już teraz, zaraz..
Do tego znowu bolą mnie krzyże od wczoraj (bolą mnie często bo mam problemy z kręgosłupem) więc ciężko chodzić ale dzisiaj ostatni dzień pracy i 9 dni wolnych oraz zabiegi rehabilitacyjne mnie czekają -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja po niezbyt ciężkiej nocy, ale zza to ciężkim dniu. Niewyspana, umazana, poszłam do lekarza o 8. Pobrali krew raz na fsh, lh, testosteron wolny, prolaktynę, estradiol. Potem dali tabletkę metoklopramid do połknięcia. Prawie 2 h czekania aż cos tam podniesie (prolaktynę) i krew po raz drugi do pobrania. U gina już nie byłam, nie chciało mi się. Spałam tylko 2 godziny i musiałam jechać do pracy po męża. Ręka boli, oczywiście w oczekiwaniu na działanie tabletki-poprawa nastroju w sklepach Gineks powiedział żebym mu zaufała bo wie co ma robić. Potrzebna jest tylko ta wizyta w u endo i da tabletki, które podobno pomogą. Dziś owu i bzyk bzyk bylo. Żelu o którym pisałam nawet raz nie użyłam Już mi wszystko jedno. Widocznie musimy odczekać swoje