Niby wszystko ok ale zajść w ciążę nie można.. Zapraszam do rozmowy.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
100krotka:) wrote:Az nie wiem co napisac:( glupio diwnie mi sie cieszyc jak Wy sie smucicie:(
Ciesz się swoim szczęściem, bo my cieszymy się razem z Tobą i smuć się razem z nami z naszych smutków i będziemy kwita
Am wspieram Cię mocno. @ przyjdzie wkrótce i zaczniecie nowe staranka
100krotka:), Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-
nick nieaktualny
-
Ja czuję się ok, ale od wczoraj boli mnie podbrzusze. I nie chcę sobie nie wiadomo czego wyobrażać i zwalam to na brak duphastonu ale pierwszy raz coś takiego mam. Za 10 dni @ albo test
A Ty jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 18:20
-
witam tutaj jestem nowa wczoraj zaczęłam 24 cs u mnie wszystko w porządku, wszystkie badania jakie kedykolwiek robiłam,zabieg, wszystko ok, mąż miał troszeczkę zaniżone wyniki ale lekarz powiedział że z takimi wynikami mężczyźni płodzą dzieci :p jesteśmy już po kuracji męża bo dostał hormony na wszelki wypadek i niby wszystko ok a dalej się nie udaje. Mam już pięciolatkę z poprzedniego małżeństwa a tutaj nie może zaskoczyćstaramy się na fb
https://www.facebook.com/pages/Mamu%C5%9Bki-Loading/1842756072615728 -
Amelia San wrote:
Teraz pewnie masz węch jak rekin hi hi hi
Każda przyszła mamusia z lokatorem w brzuchu jest pewnie wyczulona na zapachy i na wszystko, co może zaszkodzić instynkt samoobrony załącza się z podwójną mocą, bo trzeba dbać nie tylko o siebie
Znikam na jakiś czas
Miłego wieczoruWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 18:46
100krotka:), Amelia San lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa szczescie
Ja juz po prysznicu:) aaaa wlasnie wiecie dziewczynki o tym ze kobiety starajace sie i w ciazy nie moga brac goracych kapieli....ja nie wiedzialam i siedzialam w bardzo cieplej wodzie po 20 min a teraz wskakuje pod prysznic na gora 10 min i myje sie w takiej letniej wodzie;/ -
nick nieaktualny
-
Ja wiedziałam. Nawet podczas miesiączki się nie zaleca gorących kąpieli bo krwawienie może być zbyt obfite. Jak byłam mała i się skaleczyłam mama zawsze kazała polać ranę zimną wodą. Szybciej krew przestawała lecieć