Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
No to powiem Ci że miałaś przeżycia konkret. Ale właśnie najważniejsze ze jest odpowiednia osoba u boku.
U mnie też pochmurno.nie sprzyja humorkowi. ;P
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Ja dziś od 2 spać nie mogłam, albo mnie przewiało albo nie wiem co tak mnie bark boli. ok 6 wstałam, wzięłam się za sprzątanie reszty kuchni (ja?! zazwyczaj mam lenia do tego ale sporo naczyń czekało po weekendzie xD ) co chyba nawet trochę pomogło na rozgrzanie barku. I jakiś czas udało mi się usnąć ale teraz już siedzę i przeglądam OF
coby nadrobić zaległości
-
Mam wyniki, ale tylko TSH - 2,15. W sumie w normie, ale podobno nie może przekraczać 2,00. <myśli>
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:Mam wyniki, ale tylko TSH - 2,15. W sumie w normie, ale podobno nie może przekraczać 2,00. <myśli>
To chyba zależy od norm w różnych laboratoriach bo spotkałam się z przedziałami do 4 a nawet i 5!
traktowałabym to jako lekkie odchyleniei tak najlepiej, żeby endo ocenił
-
nick nieaktualny
-
Hej kobitki, jestem tu od niedawna. Stara baba po czterdziestce
Staramy sie o bobaska ale cos nie bardzo wychodzi przez ostatnie 12 m-cy. Zyje teraz nadzieja bo nie mam zwyczajowych objawow ktore mam przed @ ale nie chce sie nastawiac...zazwyczaj bola mnie piersi na 7-10 przed...a teraz nic...za dwa dni wedlug planu malpa powinna sie pojawic choc mam nadzieje ze tym razem nie...Robilam test ale byc moze za wczesnie bo jesli jestem w ciazy to moze byc dwutygodniowa to czy by juz wykazalo? Potrzebuje zeby ktos przeslal mi pozytywna energie
a moze lepiej jakies rady
? Mamy wizyte w klinice plodnosci ale wolalabym tego uniknac. Mieszkam w Irlandii wiec wizyta u ginekologa jest tylko mozliwa po skierowaniu przez lekarza ogolnego...Robilam badania hormonalne i sa w normie. Maz robil domowy test plodnosci i tez wszystko w normie. Moze sa jakies herbatki albo witaminy ktore moglabym brac zeby zwiekszyc szanse na zajscie w ciaze?
EA lubi tę wiadomość
Kasik -
EA, wiesz co z tego co mam wiedzy, to żadne inne hormony oprócz prolaktyny nie są jakieś wymagające i można robić po południu.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Czymam kciuki za dobre wyniki.
Kasiula jak wygląda domowy test płodności? ;O
Testy nie zawsze pokazują od razu, tym bardziej przed terminem @. Raz pokażą a raz nie. Najlepiej beta. I to też zależy kiedy miałaś owulacje.KasiulaIRL, EA lubią tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Na pewno się nie poddaje i w najbliższym cyklu też będzie clo tylko w większej dawce i prawdopodobnie w dniach 2-6 a nie w 5-9. Tak mi lekarz powiedział.i możliwe, że bez zastrzyku ovitrelle bo skoro na clo mi ładnie urósł pęcherzyka to może sam pęknie. Wcześniej nie pekaly bo były za małe i nie rosły prawidłowo. Chociaż jak nie miałam monitoringu to były ładne skoki jak na oku a podobno właśnie jak nie ma tego skoku to może świadczyć że pęcherzyk nie pęka. Także może nie jest tak źle u mnie jak się wydaje
Tylko przykro mi bo w grudniu mam urodziny i liczyłam na bobaska
Cześć Kasiula. A który dzisiaj u ciebie dzień po owulacji? Najlepiej chyba testować w dzień spodziewanej @Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 14:59
KasiulaIRL lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Wróblowa wrote:O Karolyna i co? Mówił coś lekarz, omawiałaś to z nim?
Mówiła, że idealnieA położna mi mówiła, że najlepiej do 2, ale czy coś się bierze na obniżenie o tak niewiele, to nie wie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 15:02