Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Doma, jakie Ty masz cykle? w sensie długości?
Z tego co pamietam, nie masz jakoś mega krótkich, więc i owulacja jest teraz niemożliwa. Biorąc pod uwagę korektę z wczorajszego pomiaru to miałaś tempkę o godz. 7.oo coś koło 36,7. Ja bym to dzisiaj olała, i zobaczyła jak się zachowa temperatura w następnych dniach. Może to być jedynie jednorazowy skok, który o niczym nie świadczy. Może miałaś niespokojną noc, albo stresy, a może wypiłaś lampkę wina? Ja po dwóch lampkach miałam też ogromny skok tempki. Albo może osłabienie organizmu przez pogodę? Infekcji możesz nawet nie odczuwać na sobie, ale w organizmie coś się dzieje a pogoda nie sprzyja i może to też być powod. Na razie obserwuj dalej.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Lollita, nie nakręcaj się, bo nie daj Boże beta wyjdzie negatywna i będzie Cię bardziej boleć. Zaufaj mi. Wiem że się łatwo mówi, ale też jesteśmy co miesiąc w takich sytuacjach. Oczywiście życzę żeby to fasolka była przyczyną braku @.
ale trzeba podejsć do tego też ze zdrowym rozsądkiem, który nas czasem opuszcza.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
lollita wrote:Dlaczego detektor oznak ciazy przestal przyznawac mi punkty??
Karolyna jeszcze nie myślalam, chyba tak
Wróblowa, moje cykle zawsze były 30 dniowe, a teraz to jak im wiatr zawieje.Ogólnie spałam dobrze, chora się nie czuję i nic nie piłam wczoraj
Dlatego w sumie się zdziwiłam. Może mi się termometr popsuł
-
Witam dziewczynki chyba niestety w tym miesiącu nici z normalnego okresu jeden dzień lekkiego krwawienia teraz tylko plamienie i chyba będzie koniec jak jest u was? Może ktoś ma takie skąpe okresy?
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Doma, mozęsz mu zasugerować żeby rzucił okiem.
Mój się zawsze pyta, czy mam ze sobą wykres, bo traktuje go jako podpowiedz-wskazówkę.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Hej dziewczyny
U mnie pogoda też nie rozpieszczadeszcz, mokro, ciemno, ponuro
Ineczka wrote:Witam dziewczynki chyba niestety w tym miesiącu nici z normalnego okresu jeden dzień lekkiego krwawienia teraz tylko plamienie i chyba będzie koniec jak jest u was? Może ktoś ma takie skąpe okresy?
Ineczka u mnie okresy do jakiś obfitych również nie należa i od jakiegoś czasu też zaczęłam nad tym się zastanawiać. U mnie w pierwszy dzień lekkie krwawienie, w 2 i 3 zazwyczaj też leciutkie, 1 podpaska by mi wystarczyła na cały dzień (oczywiście ze względów higienicznych zmieniam częściej)W nocy w ogóle nie krwawie... Zauważyłam też, że jak robie siku (sorki za określenie) ale czuję i widzę, że wychodzą ze mnie takie skrzepy,czasem mniejsze, czasem większe. Czytałam troche w necie o tym, sporo kobiet też takie coś miewa, ale zdania są różne. Spotkałyście się z czymś takim może u siebie?
Wbrew niesprzyjającej aurze na zewnątrz miłego dzionka!28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami
-
Szczerze to nie, myślałam, że to jest normalna rzecz, taki okres, że sie cos tam oczyszcza i złuszcza itd. Dopiero jak weszłam głębiej w temat w necie to trochę się przeraziłam niektórych wpisów. W przyszłym tygodniu zamierzam wybierać się na wizytę do gina to się go zapytam28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami
-
Sylwioszka u mnie tez się skrzepy pojawiają i tak jak Ty myslalam ze to mormalne. Nie czytalam nigdy co to może oznaczać a teraz dalas mi do myślenia:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 09:59
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.