Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania95 wrote:Marzę o tym i o niczym innym nie myślę, szczególnie, że jestem już w 6 dc
Plamka_92, Ania95 lubią tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
a ja ciągle jakieś plamienia:( dziś 17dc i albo niteczka w śluzie albo różowy kremowy śluz, a dziś mocniej podbarwiony każdy cykl inny odkąd mamy starania ;( jeszcze do tego temp stoi w dole jak zaczarowanaStarania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
madzikow wrote:a ja ciągle jakieś plamienia:( dziś 17dc i albo niteczka w śluzie albo różowy kremowy śluz, a dziś mocniej podbarwiony każdy cykl inny odkąd mamy starania ;( jeszcze do tego temp stoi w dole jak zaczarowana
To niedobrze moze to reakcja na jakis stres? Bylas juz u ginekologa? -
Idę w poniedziałek z samego rana, bo już mi ręce opadają pierwsze jednodniowe w 11dc, w 15 niteczki, w 16 różowo kremowy śluz, a dziś 17dc i jakoś tego więcej pod plamienie wręcz i od razu sobie zrobię progesteron i następne badania w trakcie @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2018, 12:58
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
nick nieaktualny
-
madzikow wrote:a ja ciągle jakieś plamienia:( dziś 17dc i albo niteczka w śluzie albo różowy kremowy śluz, a dziś mocniej podbarwiony każdy cykl inny odkąd mamy starania ;( jeszcze do tego temp stoi w dole jak zaczarowana
W tym cyklu co zaszlam tez wlasnie jakies plamienia nmiałam przed i po owulacjiSzymon - 07.02.2012
Mateusz - 02.08.2016
Mamy to trzecia ciąża
Wyniki bety: 11 dpo - 20, 14 dpo - 96, 18 dpo - 475 -
Olaa86 wrote:W tym cyklu co zaszlam tez wlasnie jakies plamienia nmiałam przed i po owulacji
Olaa86 lubi tę wiadomość
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
nick nieaktualnyMarlena94 wrote:I jak jest jakaś różnica ??
-
wysłał mnie z mężem lekarz na badania...nasienie, lh, fsh, prolaktyna, progesteron, testosteron, estradiol. może mi się wydawać ale chyba jestem 8dpo więc robię sobie dodatkowo estradiol i progesteron. nie wiem czemu mi kazał zrobić badania przed miesiączka? chyba powinnam je robić w 2-3dc? co myślicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 08:24
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
nick nieaktualny
-
madzikow wrote:wysłał mnie z mężem lekarz na badania...nasienie, lh, fsh, prolaktyna, progesteron, testosteron, estradiol. może mi się wydawać ale chyba jestem 8dpo więc robię sobie dodatkowo estradiol i progesteron. nie wiem czemu mi kazał zrobić badania przed miesiączka? chyba powinnam je robić w 2-3dc? co myślicie?
Zrób na początku cyklu badania prolaktyna i TSH obojętnie kiedy, więc albo z progesteronem, albo z resztą na początku cyklumadzikow lubi tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Ja dzisiaj byłam na USG tarczycy i mam strasznego doła tarczyca jest mała, na obu płatach są guzki i dodatkowo torbiel jutro idę do endokrynologa, ciekawe co dalej, ale pewnie biopsja...
Ania95, Renes lubią tę wiadomość