Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
madzikow wrote:hihi ale fajna dyskusja się zrobiła ☺ ja mam dziś piękny śluz, więc na pewno się rzucę na męża
madzikow, PaolaD lubią tę wiadomość
-
kaaarolynaaa wrote:madzikow długo się staracie?Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Plamka_92 wrote:To dziewczyny udanych wieczorów Wam życzę
A wlasnie...czy slyszalyscie cos o tym ze rano lepiej niz wieczorami? Ze wtedy niby zolniezyki swiezsze i pelne energii? Czy to jakas sciema
-
trzydziecha wrote:A wlasnie...czy slyszalyscie cos o tym ze rano lepiej niz wieczorami? Ze wtedy niby zolniezyki swiezsze i pelne energii? Czy to jakas sciema
Także coś w tym musi być
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Moja pierwsza ciąża była wpadką, ale z tego co pamiętam, to w cyklu, w którym zaszłam kochaliśmy się bardzo często i dużo w ciągu dnia. Chciałabym to powtórzyć, ale przez pracę nie jesteśmy w stanie sobie na to pozwolić. Zostają nam tylko wieczory, ewentualnie poranki
-
trzydziecha wrote:Tylko jak tu potem lezec godzine i dac zolniezykom dzialac jak do pracy trzeba wstawac
trzydziecha lubi tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Kamcia90 wrote:Dziewczyny w którym dniu cyklu zrobić badania takie jak FSH LH PROGESTERON ESTRADIOL PROLAKTYNA TSH? Ma to jakieś znaczenie ? Bo już sama niewiem... 3 dni spóźniala się @ już miałam taka nadzieję że się udało... Ale niestety dziś przyszła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 22:16
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Kamcia madzikow ma rację, zależy w jakim celu się robi badania
Ogólnie ja robiłam wszystko w 3dc tylko progesteron 7dpo
Tsh chyba można robić w jakikolwiek dzień bo mało się różni
Dziewczyny mam do Was pytanie? Czy któraś miała przepisany gynazol na infekcje intymna? Bo mi w tamtym cyklu przepisał gin ale nic nie pomogło, w tym cyklu inny gin też przepisał mi to samo ale jeszcze nie stosowalam zastanawiam się czy mąż też nie powinien czegoś dostać bo przecież infekcje się przenoszą... i jeszcze jedno pytanie czy stosowanie leków/maści na infekcje/grzybice może uniemożliwić zapłodnienie? -
nick nieaktualnyNo i u mnie już po płodnych dniach teraz czekam co prawda skoku jeszcze je było ale powoli temperatura pnie się do góry po za tym w przyszłym tygodniu będę chyba robić badania bo już muszę prolaktynę i TSH sprawdzić może do tego dołożę progesteron? Jak myslicie? W końcu jedni kucie
-
Ania95 wrote:A poważnie leżysz godzinę? :o ja w poprzednich cyklach max 30 min, a teraz to góra 10
Moze faktycznie godzina to przesada, staram sie dluzej niz pol h a najlepiej całą noc ale to rzadko sie udaje