Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania95 wrote:Na pierwszy rzut oka nic nie widać, ale jak się przypatrzyć to coś tam jest. Idź najlepiej na betę tak jak pisze madzikow, wszystko się wyjaśni
No jak tak samo widzę coś tam, ale jak się bardzo dobrze przypatrzę
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Madziula faktycznie coś widać, pewnie na żywo lepiej ale na fotce po głębszym przypatrzeniu też widać zrób test jutro rano i jeśli będzie dalej taka kreska to idź na bete życzę powodzenia
Plamka kochana ja będę na pewno trzymała mocno kciuki za pomyślność Twojego zabiegu i żeby było wszystko dobrze - na pewno będziePlamka_92 lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Madziula faktycznie coś widać, pewnie na żywo lepiej ale na fotce po głębszym przypatrzeniu też widać zrób test jutro rano i jeśli będzie dalej taka kreska to idź na bete życzę powodzenia
Plamka kochana ja będę na pewno trzymała mocno kciuki za pomyślność Twojego zabiegu i żeby było wszystko dobrze - na pewno będzie
Miss Kochana dziękuję bardzoMissKathy92 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Plamka_92 wrote:Dziewczyny ja mam w środę mieć Hsg O ile całkowicie skończy mi się plamienie po miesiączce
Dzisiaj jest 7 dc i mam bardziej już taki śluz podbarwiony krwią niż plamienie - taka kawa z mlekiem, więc mam nadzieję, że do środy będzie już całkowicie czysto
Ale lekarz powiedział, że będą się ze mną delikatnie obchodzić ze względu na to, że jestem po operacji ginekologicznej i mogę mieć masę zrostów. Także jak będzie mnie bardzo boleć to nic na siłę nie będą robić tylko zakończą zabieg i skierują mnie na laparoskopie. Trochę mnie zmartwiło to, bo zupełnie nie widzi mi się taki obrót spraw
Także dziewczynki błagam trzymajcie za mnie kciuki, żeby wszystko było ok
Plamka, to bardzo dobre wiadomości na pewno będzie wszystko dobrze, musisz być dobrej myśli, a my tutaj wszystkie jesteśmy z Tobą i trzymamy kciukiPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Plamka, to bardzo dobre wiadomości na pewno będzie wszystko dobrze, musisz być dobrej myśli, a my tutaj wszystkie jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki
Dziękuję Kochana
Z Waszym wsparciem to od razu mam mniejszy stresAnia95, madzikow lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Plamka: Dokładnie! wszystkie wysyłamy Ci pozytywne fluidy i na pewno będzie wszystko ok:*
też dziękuję za wsparcie☺Plamka_92 lubi tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
badania zrobione, ale wyniki dopiero w poniedziałek, więc czekanie znowu... @ za 4-7 dni, już mnie boli podbrzusze i mam mega niską temperaturę jak na siebie, więc znowu kicha:(Starania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
madzikow wrote:badania zrobione, ale wyniki dopiero w poniedziałek, więc czekanie znowu... @ za 4-7 dni, już mnie boli podbrzusze i mam mega niską temperaturę jak na siebie, więc znowu kicha:(
Późno te wyniki będziesz miała. Ja mam zawsze tego samego dnia. Madzikow, nie poddajemy się, walczymy dalej -
Madzikow nie zazdroszczę czekania na wyniki strasznie czas się dłuży... Ale mam nadzieję że będzie warto czekać a wyniki będą ok trzymam kciuki
Plamka myślami jestem dziś z Tobą daj znać po zabiegu żebyśmy wiedziały że jest ok
A u mnie dziś skok temperatury mam nadzieję że się utrzyma wyższa i że owu była wczoraj, serduszkowanie zaliczone dziś 14dc więc wszystko by pasowało jesli tempka się utrzyma to 16dc zacznę dupka znowu braćmadzikow, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Późno te wyniki będziesz miała. Ja mam zawsze tego samego dnia. Madzikow, nie poddajemy się, walczymy dalejStarania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Dziewczyny jeszcze raz dziękuję Wam bardzo za kciuki i wsparcie! :*
Jestem już w domu. Jest wszystko ok, jajowód jest drożny!!!
Bolało mocno, ale trwało dosyć krótko.
A personel po prostu fantastyczny. Panie pielęgniarki uspokajały, głaskały po głowie, tłumaczyły krok po kroku co będzie robione, kiedy zaciskać zęby, kiedy się rozluźnić. Takie Anioły.
Ten miesiąc musimy już odpuścić,a w następnym cyklu mamy się starać ze zdwojoną siłąPaolaD, Ania95, madzikow, futuremama lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
madzikow wrote:badania zrobione, ale wyniki dopiero w poniedziałek, więc czekanie znowu... @ za 4-7 dni, już mnie boli podbrzusze i mam mega niską temperaturę jak na siebie, więc znowu kicha:(
madzikow trzymam mocno kciuki. Szkoda że wyniki tak późno, można zwariować przez to czekanie. Ale zbliża się weekend, pogoda ma sprzyjać to może uda Ci się choć troszkę wyluzować i nie myśleć cały czas o wynikach i wrednej @
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Plamka_92 wrote:Dziewczyny jeszcze raz dziękuję Wam bardzo za kciuki i wsparcie! :*
Jestem już w domu. Jest wszystko ok, jajowód jest drożny!!!
Bolało mocno, ale trwało dosyć krótko.
A personel po prostu fantastyczny. Panie pielęgniarki uspokajały, głaskały po głowie, tłumaczyły krok po kroku co będzie robione, kiedy zaciskać zęby, kiedy się rozluźnić. Takie Anioły.
Ten miesiąc musimy już odpuścić,a w następnym cyklu mamy się starać ze zdwojoną siłąPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Madzikow nie zazdroszczę czekania na wyniki strasznie czas się dłuży... Ale mam nadzieję że będzie warto czekać a wyniki będą ok trzymam kciuki
Plamka myślami jestem dziś z Tobą daj znać po zabiegu żebyśmy wiedziały że jest ok
A u mnie dziś skok temperatury mam nadzieję że się utrzyma wyższa i że owu była wczoraj, serduszkowanie zaliczone dziś 14dc więc wszystko by pasowało jesli tempka się utrzyma to 16dc zacznę dupka znowu brać
Miss super! to temperatura teraz niech rośnie i rośnie
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
MissKathy92 wrote:Plamka cudowna wiadomość najważniejsze że wszystko jest dobrze i super że miałaś wsparcie w personelu, to też ważne że przynajmniej nie musiałaś się stresować niemiłym otoczeniem trzymam kciuki za kolejny cykl, który będzie WASZ !
Ooo taki personel to połowa sukcesu
MissKathy92 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Ja też czekam za miesiączka... Powolutku się zbliża. Codziennie temp 37, ale objawy jak na miesiączkę.. No i monitoring też był nieprzychylny. I znowu od początku... A teraz jeszcze mam takie zawirowania i zmiany w pracy co nie służy mojemu zdrowiu psychiczne u i się martwię o wszystko7tydz [*]
8t3dz serduszko przestalo bić
Hashimoto-hiperprolaktynemia
Mutacja MTHFR_677C-T hetero i PAI 1 homo