Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKupiłam nowe testy owulacyjne innej firmy niż di tej pory i pierwszy raz mi wyszedł pozytywny aż nie mogłam uwierzyć i przed chwilą zrobiłam jeszcze jeden i kurcze muszę ściągnąć Lubego do domu i koniecznie go wykorzystać
Ania95, futuremama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Jestem tu nowa i może wy mi podpowiecie co to może być...
Staramy się z mężem drugi miesiąc o bobasa...
Okres powinnam dostać 28 maja
Ale 26 maja w Dzień Mamy coś mnie skusiło żeby zrobić test i byla widoczna druga kreska dosłownie cień cienia...
Lecz po teście dostalam okres pomyslalam że może test jakiś wadliwy skoro okres przyszedl tylko że jak zawsze na okres boli mnie brzuch tak teraz nic zero...
Dzisiaj powtórzyłam test zeby mieć pewność że to nie była ciąża i jest cień cienia drugiej kreski jest mocniejszy... nie wiem jak sie wstawia zdjecia bo bym pokazała ten test...
Czy mimo tego "okresu" mogę być nadal w ciąży? Jutro zadzwonie do swojego ginekologa i zapytam co dalej robić a teraz liczę na waszą pomoc i radyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 22:27
Madziek -
cześć Madziula, jakiś bardzo delikatny cień tam widać, ale na pewno powtarzaj testy z porannego moczu, ewentualnie wybierz się na betę☺Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Ania95 wrote:Jak tam dziewczyny? Co u Was?
także tak trochę w dołku u mnieStarania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
madzikow wrote:w środę rano robię badania hormonów, boję się co tam po wychodzi, czy w ogóle do owulacji doszło, bo ciągle mam niskie temperatury
także tak trochę w dołku u mnie
Będzie dobrze hormony są bardzo ważne, ale jak już znajdziesz jakieś nieprawidłowości to łatwo je unormować, więc spokojnie -
Dziewczyny ja mam w środę mieć Hsg O ile całkowicie skończy mi się plamienie po miesiączce
Dzisiaj jest 7 dc i mam bardziej już taki śluz podbarwiony krwią niż plamienie - taka kawa z mlekiem, więc mam nadzieję, że do środy będzie już całkowicie czysto
Ale lekarz powiedział, że będą się ze mną delikatnie obchodzić ze względu na to, że jestem po operacji ginekologicznej i mogę mieć masę zrostów. Także jak będzie mnie bardzo boleć to nic na siłę nie będą robić tylko zakończą zabieg i skierują mnie na laparoskopie. Trochę mnie zmartwiło to, bo zupełnie nie widzi mi się taki obrót spraw
Także dziewczynki błagam trzymajcie za mnie kciuki, żeby wszystko było okAnia95, PaolaD, madzikow lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
madzikow wrote:w środę rano robię badania hormonów, boję się co tam po wychodzi, czy w ogóle do owulacji doszło, bo ciągle mam niskie temperatury
także tak trochę w dołku u mnie
madzikow mam nadzieję, że badania będą w porządku
Będę trzymać kciuki i dawaj znać jak wynikimadzikow lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)