Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:Miovarian? Ja stosuje i muszę przyznać że w tym cyklu mnie w ogóle prawie jajnik nie bolał przy owu, a sama owu ładna bo 7dpo progesteron 15 w poprzednim cyklu strasznie mnie jajniki bolały na owulacje a prog był niższy... ogólnie mam tak że jajnik boli na owu a teraz przeszło jak pije miovarian nie wiem czy konkretnie to on tak zadziałał ale chyba tak
Kurcze ja mam w domu i miovarian i ovarin. Miovarian ma w składzie więcej inozytolu za to ovarin jest wygodniejszy w stosowaniu..i już się sama plączę w stosowaniu.
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Dziewczyny mam pytanie: wy przyjmujecie taki zwykły kwas foliowy? Czytałam że u niektórych osób taki zwykły się nie przyswaja lub przyswaja się za dużo i ogólnie że lepiej stosować foliany... podobno prenatal uno ma foliany a nie sam kwas któraś stosuje?
-
Plamka_92 wrote:Kurcze ja mam w domu i miovarian i ovarin. Miovarian ma w składzie więcej inozytolu za to ovarin jest wygodniejszy w stosowaniu..i już się sama plączę w stosowaniu.
-
MissKathy92 wrote:Dziewczyny mam pytanie: wy przyjmujecie taki zwykły kwas foliowy? Czytałam że u niektórych osób taki zwykły się nie przyswaja lub przyswaja się za dużo i ogólnie że lepiej stosować foliany... podobno prenatal uno ma foliany a nie sam kwas któraś stosuje?
ovarin ma w składzie kwas foliowy, więc już dodatkowo nie piję kwasu.
Ale mam już naprawdę taki mętlik z tymi suplementami, że niedługo łeb mi od tego wybuchnie
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Plamka_92 wrote:Chociaż czytałam, że to jest ponoć jeszcze lepsze, ale nie mam pojęcia dlaczego:
https://www.aptekagemini.pl/miositogyn-gt-30-saszetek.htmlPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
Plamka_92 wrote:ovarin ma w składzie kwas foliowy, więc już dodatkowo nie piję kwasu.
Ale mam już naprawdę taki mętlik z tymi suplementami, że niedługo łeb mi od tego wybuchnie -
Plamka_92 wrote:I cenowo chyba podobnie
A mialam dzisiaj ovarin zamawiac i teraz mam dylemat hahahaPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
Mi się z męża chciało śmiać wczoraj On też łyka suplementy - wersję męską
I mówi do mnie: Teraz wezmę swój suplement, bo jestem przykładnym mężem hahahahahahMissKathy92 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
MissKathy92 wrote:A to dlatego się dogrzebalas: bo miałaś zamawiać jeśli cenowo podobny to noze warto wypróbować ?
Aj chyba zamówię. I tak fortunę na to wszystko wydamy, więc jak dorzucę i to, to już większej różnicy i tak nie zrobi
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
MissKathy92 wrote:Faktycznie strasznie dużo tego wszystkiego jest miovarian ma tylko chyba 200 jednostek kwasu foliowego dlatego jeszcze dodatkowo biorę... hmmm ale może za dużo biorę? Kurde nie wiem... nie ma takiego supla co miałby wszystko co potrzebne
Mogliby stworzyć taki suplement dla nas
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
MissKathy92 wrote:A to dlatego się dogrzebalas: bo miałaś zamawiać jeśli cenowo podobny to noze warto wypróbować ?
Grzebałam, grzebałam i wygrzebałam
Grzebacz Plamiasty pospolity ze mnieMissKathy92 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Plamka_92 wrote:Aj chyba zamówię. I tak fortunę na to wszystko wydamy, więc jak dorzucę i to, to już większej różnicy i tak nie zrobi
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Dziewczyny mam pytanie: wy przyjmujecie taki zwykły kwas foliowy? Czytałam że u niektórych osób taki zwykły się nie przyswaja lub przyswaja się za dużo i ogólnie że lepiej stosować foliany... podobno prenatal uno ma foliany a nie sam kwas któraś stosuje?
Ja od marca brałam folik i wit D 1000 j.m. a od półtora tygodnia przerzuciłam się na mollers mama właśnie głównie ze względu na foliany. Mój narzeczony pracuje w aptece i dopiero po wielu "kłótniach" zgodził się na ten preparat ;P Chciał bym brała elevit bo tylko on jest lekiem a nie suplementem. Bardzo nie podobał mi się jego niepełny skład i w końcu postawiłam na swoim
Hashimoto, Letrox -
nick nieaktualny