Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Za twa tygodnie akurat mam wizytę u ginekologa i zamierzam prosić o skierowanie na podstawowe badania. Na wcześniejszych wizytach u gina przeważnie było wszystko ok zobaczymy jak będzie na tej. Okres mam mniej więcej regularny cykle 29-31. Mierzę temp i teraz to bedę zaczynać 3 cykl. W drugim niestety wedlug moich obserwacji nie bylo skoku temp więc obawiam się ze nie bylo owulacji. Z tym mierzeniem temp jestem początkująca więc mam nadzieję że pomożecie w obserwacjach
-
aktap wrote:Hej, jestem tu nowa, to nasz pierwszy cykl starań. Trzymajcie kciuki. Byłam u ginekologa w 6 dc, podobno było kilkanaście pęcherzyków w obu jajnikach, a niedawno odstawiłam tabletki antykoncepcyjne. Dziś mam 13 dzień cyklu, także ostro działamy.
W takim razie trzymamy kciuki działajcieaktap lubi tę wiadomość
-
Moniś221 wrote:Za twa tygodnie akurat mam wizytę u ginekologa i zamierzam prosić o skierowanie na podstawowe badania. Na wcześniejszych wizytach u gina przeważnie było wszystko ok zobaczymy jak będzie na tej. Okres mam mniej więcej regularny cykle 29-31. Mierzę temp i teraz to bedę zaczynać 3 cykl. W drugim niestety wedlug moich obserwacji nie bylo skoku temp więc obawiam się ze nie bylo owulacji. Z tym mierzeniem temp jestem początkująca więc mam nadzieję że pomożecie w obserwacjach
Niektórzy lekarze nie bardzo chcą zabierać się za leczenie gdy para stara się poniżej roku, więc dla bezpieczeństwa możecie powiedzieć że staracie się już rok
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Moniś221 wrote:Za twa tygodnie akurat mam wizytę u ginekologa i zamierzam prosić o skierowanie na podstawowe badania. Na wcześniejszych wizytach u gina przeważnie było wszystko ok zobaczymy jak będzie na tej. Okres mam mniej więcej regularny cykle 29-31. Mierzę temp i teraz to bedę zaczynać 3 cykl. W drugim niestety wedlug moich obserwacji nie bylo skoku temp więc obawiam się ze nie bylo owulacji. Z tym mierzeniem temp jestem początkująca więc mam nadzieję że pomożecie w obserwacjach
-
Plamka_92 wrote:Niektórzy lekarze nie bardzo chcą zabierać się za leczenie gdy para stara się poniżej roku, więc dla bezpieczeństwa możecie powiedzieć że staracie się już rok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Ja mowilam ze ponad rok i co tez olali... Zalezy na kogo trafisz i jak ten lekarz podchodZi do sprawy...
Moj dzis dzwonil o badanie nasienia i nic nie zalatwil.. Ma dzwonic w poniedzialek -
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:O tak ale może Miss odkryje nam coś podobnego
Ja skopiowałam z neta ciekawe co wyjdzie
Edit: chyba nic nie wyskakuje po skopiowaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 14:06
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Może lepiej iść do kogoś jeszcze skonsultować sprawę?
Zmienilam... Spokojnie... Badania podrobione te co kazala i czekam az moj zrobi wyniki... I wtedy zawitam do mojej gin znowu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 14:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Zmienilam... Spokojnie... Badania podrobione te co kazala i czekam az moj zrobi wyniki... I wtedy zawitam do mojej gin znowu..
-
Phia wrote:A co do badania nasienia... Dzwonil do 2 punktow i w jednym i drugim to samo... Czas urlopowy sie zaczyna powoli...
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Jakiś absurd normalnie
Niby tak, ale kazdy chce miec urlop... Kazdemu sie nalezy... Ma dzwonic w poniedzialek i okaze sie na kiedy zapisza ale odrazu zaznaczyl ze ma sie nie zdziwic jak to bd w lipcu... Ja myslalam ze to z tydzien trzeba czekac a na to wychodzi ze o wiele wiecej...