Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Za twa tygodnie akurat mam wizytę u ginekologa i zamierzam prosić o skierowanie na podstawowe badania. Na wcześniejszych wizytach u gina przeważnie było wszystko ok zobaczymy jak będzie na tej. Okres mam mniej więcej regularny cykle 29-31. Mierzę temp i teraz to bedę zaczynać 3 cykl. W drugim niestety wedlug moich obserwacji nie bylo skoku temp więc obawiam się ze nie bylo owulacji. Z tym mierzeniem temp jestem początkująca więc mam nadzieję że pomożecie w obserwacjach
-
aktap wrote:Hej, jestem tu nowa, to nasz pierwszy cykl starań.
Trzymajcie kciuki. Byłam u ginekologa w 6 dc, podobno było kilkanaście pęcherzyków w obu jajnikach, a niedawno odstawiłam tabletki antykoncepcyjne. Dziś mam 13 dzień cyklu, także ostro działamy.
W takim razie trzymamy kciukidziałajcie
aktap lubi tę wiadomość
-
Moniś221 wrote:Za twa tygodnie akurat mam wizytę u ginekologa i zamierzam prosić o skierowanie na podstawowe badania. Na wcześniejszych wizytach u gina przeważnie było wszystko ok zobaczymy jak będzie na tej. Okres mam mniej więcej regularny cykle 29-31. Mierzę temp i teraz to bedę zaczynać 3 cykl. W drugim niestety wedlug moich obserwacji nie bylo skoku temp więc obawiam się ze nie bylo owulacji. Z tym mierzeniem temp jestem początkująca więc mam nadzieję że pomożecie w obserwacjach
Niektórzy lekarze nie bardzo chcą zabierać się za leczenie gdy para stara się poniżej roku, więc dla bezpieczeństwa możecie powiedzieć że staracie się już rok
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Moniś221 wrote:Za twa tygodnie akurat mam wizytę u ginekologa i zamierzam prosić o skierowanie na podstawowe badania. Na wcześniejszych wizytach u gina przeważnie było wszystko ok zobaczymy jak będzie na tej. Okres mam mniej więcej regularny cykle 29-31. Mierzę temp i teraz to bedę zaczynać 3 cykl. W drugim niestety wedlug moich obserwacji nie bylo skoku temp więc obawiam się ze nie bylo owulacji. Z tym mierzeniem temp jestem początkująca więc mam nadzieję że pomożecie w obserwacjach
jeśli masz wątpliwości co do obserwacji cyklu to my na pewno je rozwiejemy
dużo tu dziewczyn które się na tym znają bo od dawna się obserwują więc wiedzą co nieco
na pewno kiedyś wszystkie będziemy mamusiami
to tylko kwestia czasu
-
Plamka_92 wrote:Niektórzy lekarze nie bardzo chcą zabierać się za leczenie gdy para stara się poniżej roku, więc dla bezpieczeństwa możecie powiedzieć że staracie się już rok
najlepiej powiedzieć że się staracie troszkę dłużej
ja też mówiłam że staramy dłużej i nikt mnie nie olał a to był nasz 2cs
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Ja mowilam ze ponad rok i co tez olali... Zalezy na kogo trafisz i jak ten lekarz podchodZi do sprawy...
Moj dzis dzwonil o badanie nasienia i nic nie zalatwil.. Ma dzwonic w poniedzialek -
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:O tak
ale może Miss odkryje nam coś podobnego
Ja skopiowałam z neta ciekawe co wyjdzie
Edit: chyba nic nie wyskakuje po skopiowaniuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 14:06
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Może lepiej iść do kogoś jeszcze skonsultować sprawę?
Zmienilam... Spokojnie... Badania podrobione te co kazala i czekam az moj zrobi wyniki... I wtedy zawitam do mojej gin znowu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 14:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia wrote:Zmienilam... Spokojnie... Badania podrobione te co kazala i czekam az moj zrobi wyniki... I wtedy zawitam do mojej gin znowu..
to trzymam kciuki za jak najlepsze wyniki
-
Phia wrote:A co do badania nasienia... Dzwonil do 2 punktow i w jednym i drugim to samo... Czas urlopowy sie zaczyna powoli...
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Jakiś absurd normalnie
Niby tak, ale kazdy chce miec urlop... Kazdemu sie nalezy... Ma dzwonic w poniedzialek i okaze sie na kiedy zapisza ale odrazu zaznaczyl ze ma sie nie zdziwic jak to bd w lipcu... Ja myslalam ze to z tydzien trzeba czekac a na to wychodzi ze o wiele wiecej...