Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Niby tak, ale kazdy chce miec urlop... Kazdemu sie nalezy... Ma dzwonic w poniedzialek i okaze sie na kiedy zapisza ale odrazu zaznaczyl ze ma sie nie zdziwic jak to bd w lipcu... Ja myslalam ze to z tydzien trzeba czekac a na to wychodzi ze o wiele wiecej...
-
Hej, Kochane Witam się z Wami i chyba zagoszczę na dłużej. Nie jestem co prawda "nową staraczką 2018", tylko "starą wyjadaczką 2017", ale dostałam zapro od mega pozytywnej Plamki92, więc mam nadzieję, że będzie miło Info o mnie macie w stopce i w wykresach jakby któraś była ciekawa
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Hej, Kochane Witam się z Wami i chyba zagoszczę na dłużej. Nie jestem co prawda "nową staraczką 2018", tylko "starą wyjadaczką 2017", ale dostałam zapro od mega pozytywnej Plamki92, więc mam nadzieję, że będzie miło Info o mnie macie w stopce i w wykresach jakby któraś była ciekawa
Witamy :* Cieszę się, że się zdecydowałaś
Kawki, herbatki? Rozgość sięKasiulka90 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Kasiulka90 wrote:Hej, Kochane Witam się z Wami i chyba zagoszczę na dłużej. Nie jestem co prawda "nową staraczką 2018", tylko "starą wyjadaczką 2017", ale dostałam zapro od mega pozytywnej Plamki92, więc mam nadzieję, że będzie miło Info o mnie macie w stopce i w wykresach jakby któraś była ciekawa
Witamy i zapraszamyKasiulka90, Plamka_92, madzikow lubią tę wiadomość
-
Kasiulka90 gdzieś się już widziałyśmy :* Cześć czesc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 14:55
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marza89 wrote:Kasiulka90 gdzieś się już widziałyśmy :* Cześć czesc
Faktycznie, dawno nie pisałaś, co u Ciebie. Jakieś postępy w leczeniu obrzydliwego pcos? -
Hej Kasiulka, fajnie, że dałaś się namówić Plamce my tutaj też jesteśmy super babki, więc mam nadzieję, że i ten wątek Ci się spodoba i z nami zostanieszKasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Starając się o pierwsze dziecko To moja jedyna stała zakładka w przeglądarce od iks miesięcy Byłam wierna temu wątkowi. Niech ten będzie zatem drugi
Faktycznie, dawno nie pisałaś, co u Ciebie. Jakieś postępy w leczeniu obrzydliwego pcos?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 15:27
-
Ania95 wrote:A ja dzisiaj tylko nauka, nauka i nauka w weekend mam egzaminy na studiach, to już jedne z ostatnich Teraz dla odświeżenia trochę głowy zabieram psa na długi spacer
Powodzenia na egzaminach
Co studiujesz?Ania95 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Plamka też przydałaby mi się urlop
Ania też trzymam kciuki za egzaminy, ja już zapomniałam jak to jest zakuwaćAnia95 lubi tę wiadomość
-
Marza89 wrote:Plamka też przydałaby mi się urlop
Ania też trzymam kciuki za egzaminy, ja już zapomniałam jak to jest zakuwać
Urlop dobra sprawa Kiedy będziesz mieć?
Ja następny mam sierpień/wrzesień, więc jeszcze 2 miesiące
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
nick nieaktualny