Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No tak, ja rozumiem ale czy wszyscy naraz muszą urlop mieć żeby w jakimś tam czasie nikt nie mógł zrobić nigdzie badań? To dla mnie absurd jest... mój normalnie zadzwonil rano do labu ze chce dzis zrobix badanie nasienia, poszedł oddał materiał do badań (tak samo jak oddaje się mocz) i za 3 czy 4 dni miał wynikiPhia wrote:Niby tak, ale kazdy chce miec urlop... Kazdemu sie nalezy... Ma dzwonic w poniedzialek i okaze sie na kiedy zapisza ale odrazu zaznaczyl ze ma sie nie zdziwic jak to bd w lipcu... Ja myslalam ze to z tydzien trzeba czekac a na to wychodzi ze o wiele wiecej...
fakt, my mieliśmy możliwość zrobić tylko te podstawowe ale na ich podstawie też można się dużo dowiedzieć...
-
Hej, Kochane
Witam się z Wami i chyba zagoszczę na dłużej. Nie jestem co prawda "nową staraczką 2018", tylko "starą wyjadaczką 2017", ale dostałam zapro od mega pozytywnej Plamki92, więc mam nadzieję, że będzie miło
Info o mnie macie w stopce i w wykresach jakby któraś była ciekawa
Plamka_92 lubi tę wiadomość

-
Kasiulka90 wrote:Hej, Kochane
Witam się z Wami i chyba zagoszczę na dłużej. Nie jestem co prawda "nową staraczką 2018", tylko "starą wyjadaczką 2017", ale dostałam zapro od mega pozytywnej Plamki92, więc mam nadzieję, że będzie miło
Witamy :* Cieszę się, że się zdecydowałaś
Kawki, herbatki?
Rozgość się
Kasiulka90 lubi tę wiadomość

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Zgadzam się co do mega pozytywności PlamkiKasiulka90 wrote:Hej, Kochane

Witamy i zapraszamy
Kasiulka90, Plamka_92, madzikow lubią tę wiadomość
-
Kasiulka90 gdzieś się już widziałyśmy :* Cześć czesc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 14:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Starając się o pierwsze dzieckoMarza89 wrote:Kasiulka90 gdzieś się już widziałyśmy :* Cześć czesc

To moja jedyna stała zakładka w przeglądarce od iks miesięcy
Byłam wierna temu wątkowi. Niech ten będzie zatem drugi 
Faktycznie, dawno nie pisałaś, co u Ciebie. Jakieś postępy w leczeniu obrzydliwego pcos?
-
Kasiulka90 wrote:Hej, Kochane
Hej Kasiulka, fajnie, że dałaś się namówić Plamce
my tutaj też jesteśmy super babki, więc mam nadzieję, że i ten wątek Ci się spodoba i z nami zostaniesz
-
No dokładnie! Tam się widziałyśmyKasiulka90 wrote:Starając się o pierwsze dziecko
To moja jedyna stała zakładka w przeglądarce od iks miesięcy
Byłam wierna temu wątkowi. Niech ten będzie zatem drugi 
Faktycznie, dawno nie pisałaś, co u Ciebie. Jakieś postępy w leczeniu obrzydliwego pcos?
ja ostatnio więcej tu przebywam
TSH i Prolaktyna trochę chyba za wysoka, ale 18 czerwca mam wizytę więc mam nadzieję, że zapisze mi coś na zbicie
ostatni cylk 50 dni i okres wywoływany więc mam nadzieję, że ten cylk będzie lepszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 15:27
-
Ania95 wrote:A ja dzisiaj tylko nauka, nauka i nauka
w weekend mam egzaminy na studiach, to już jedne z ostatnich
Teraz dla odświeżenia trochę głowy zabieram psa na długi spacer 
Powodzenia na egzaminach
Co studiujesz?
Ania95 lubi tę wiadomość

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Plamka też przydałaby mi się urlop