Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam nowe Panie! Szybkich rezultatów starań życzę!
Ja też mam pieska
I też siadam przed mundialem.
Jakie wyniki dziś typujecie?
Ja czekam na wyniki także bety...powinien być za godzinkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 16:07
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Witam nowe Panie! Szybkich rezultatów starań życzę!
Ja też mam pieska
Ja czekam na wyniki także bety...powinien być za godzinkę. -
Ania95 wrote:A ja dzisiaj tylko nauka, nauka i nauka w weekend mam egzaminy na studiach, to już jedne z ostatnich Teraz dla odświeżenia trochę głowy zabieram psa na długi spacer
Plamka Ty wstydziuchu my też szykujemy się na mundial fajnie że miałaś urlop, ja wzięłam na początku lipca bo mąż ma też wtedy i mam urodziny 3 lipca więc należy mi sięAnia95 lubi tę wiadomość
-
Kropeczka85 wrote:Witam nowe Panie! Szybkich rezultatów starań życzę!
Ja też mam pieska
Ja czekam na wyniki także bety...powinien być za godzinkę. -
Kropeczka85 wrote:Witam nowe Panie! Szybkich rezultatów starań życzę!
Ja też mam pieska
Ja czekam na wyniki także bety...powinien być za godzinkę.
Trzymam kciuki za wyniki! Daj znam znać
Dzisiaj z tego co pamiętam gra Rosja z Arabią? Stawiam 7:0 dla Rosji
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
MissKathy92 wrote:Aniu trzymam kciuki za zdanie egzaminów bez poprawiania ucz się ucz, teraz to męczarnia ale zaowocuje w przyszłości ja już też nie pamiętam jak to jest zakuwac - dzięki Bogu
Plamka Ty wstydziuchu my też szykujemy się na mundial fajnie że miałaś urlop, ja wzięłam na początku lipca bo mąż ma też wtedy i mam urodziny 3 lipca więc należy mi się
Ja wzięłam urlop właśnie ze względu na urodziny męża Miałam mieć urlop do poniedziałku, ale zostałam ściągnięta na jutro bo koleżanka poszła na L4 i nie ma komu pracować. Ale mąż ma urodziny w sobotę, a weekend mam wolny, więc jest ok
Miss fajowo, 3 lipca już niedługo Pewnie że Ci się należyMissKathy92, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Plamka ja mam urlop 20 sierpnia do 2 września, aleysle żeby koniec czerwca może początek lipca wziąć 1 tydz 30 czerwca mam jeszcze wesele
Kropeczka wysokiej bety życzę :* -
Plamka_92 wrote:Trzymam kciuki za wyniki! Daj znam znać
Dzisiaj z tego co pamiętam gra Rosja z Arabią? Stawiam 7:0 dla RosjiPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
Marza89 wrote:Plamka ja mam urlop 20 sierpnia do 2 września, aleysle żeby koniec czerwca może początek lipca wziąć 1 tydz 30 czerwca mam jeszcze wesele
Kropeczka wysokiej bety życzę :*
Kochana to będziemy się razem urlopować
Jeśli masz możliwość to pewnie, że dobierz sobie urlopMarza89 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
nick nieaktualny
-
Plamka_92 wrote:Ja wzięłam urlop właśnie ze względu na urodziny męża Miałam mieć urlop do poniedziałku, ale zostałam ściągnięta na jutro bo koleżanka poszła na L4 i nie ma komu pracować. Ale mąż ma urodziny w sobotę, a weekend mam wolny, więc jest ok
Miss fajowo, 3 lipca już niedługo Pewnie że Ci się należy
A ja dowiedziałam się że w te sobotę mój były chłopak bierze ślub - dokładnie rok (minus jeden dzien) po moim ślubie przypadek? Nie sądzę -
Marza89 wrote:Miss mój ma urodziny 3 sierpnia i to 30, ale dostałby prezent gdybym zaszła w ciążę
-
MissKathy92 wrote:Ooo to się wybawicie w weekend
A ja dowiedziałam się że w te sobotę mój były chłopak bierze ślub - dokładnie rok (minus jeden dzien) po moim ślubie przypadek? Nie sądzę
Grill ma być, więc poszalejemy ze Szwagrostwem
O jaki pozazdrościł
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Plamka_92 wrote:Grill ma być, więc poszalejemy ze Szwagrostwem
O jaki pozazdrościł
No chyba pozazdrościl