Nowe staraczki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ABI90 wrote:Mój mieszanka ratlerka z kundelkiem inteligentny i meeegaaa zazdrosny
Haha moja jest taka, że jak jestem daleko to tchórz z niej a jak jestem tuż obok to zaraz się odgryza wszystkim pieskom i pokazuje jaka jest odważna i jak mnie broni super są pieski! I jeszcze moja sunia świetnie opiekuje się maluszkami jak jest siostra męża z dzieciakami to zawsze leżą razem na podłodze i ma anielską cierpliwość do nich wymarzona opiekunka dla mojego bobasa -
Ania95 wrote:Mój mąż też rocznik 92 widzę, że na forum dosyć popularny
-
MissKathy92 wrote:Bo to dobry rocznik A tak poważnie teraz taki rok że z rocznika 92 dużo kobitek się stara o dzidziusia
No tak macie teraz po 26 lat, wykształcenie, pracę i tylko dziecka brakuje
Mój mąż dosyć szybko dojrzał do tej decyzji, bo faceci podobno 2 lata do tyłu są haha -
Plamka_92 wrote:Ja wzięłam urlop właśnie ze względu na urodziny męża Miałam mieć urlop do poniedziałku, ale zostałam ściągnięta na jutro bo koleżanka poszła na L4 i nie ma komu pracować. Ale mąż ma urodziny w sobotę, a weekend mam wolny, więc jest ok
Miss fajowo, 3 lipca już niedługo Pewnie że Ci się należyPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
Ania95 wrote:No tak macie teraz po 26 lat, wykształcenie, pracę i tylko dziecka brakuje
Mój mąż dosyć szybko dojrzał do tej decyzji, bo faceci podobno 2 lata do tyłu są haha
Jak patrzę na niektóre przypadki to nawet 10 lat do tyłuMissKathy92 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Kasiulka90 wrote:Woooow! Plamka, moja mama ma urodziny w sobotę Pięćdziesiątka Dużo ludzi ma urodziny 16 czerwca Bardzo udane osoby
Okrągłe urodziny Będzie co świętować Wszystkiego najlepszego dla mamy!
Potwierdzam, mój mąż też jest bardzo udanyKasiulka90, MissKathy92 lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Dzwoniłam do lekarki, ona mi nie daje żadnych szans. Niby przyrost w 48h 207% ale to na taki dzień cyklu bardzoooo mało. Powiedziała mi, że na zabieg za wcześnie i tak... Wolałabym sama poronić!
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Kropeczka85 wrote:Dzwoniłam do lekarki, ona mi nie daje żadnych szans. Niby przyrost w 48h 207% ale to na taki dzień cyklu bardzoooo mało. Powiedziała mi, że na zabieg za wcześnie i tak... Wolałabym sama poronić!
Kropeczka tak bardzo mi przykro wierzę, że jednak to straszna pomyłka, że jeszcze będzie dobrze! Trzymaj się kochana, jesteśmy z Tobą :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny